İngilizcesini izledim...F&F 1 ve 2 nin yerini tutmuyor...Ama doyuma ulaşacağınız sahnelerde yok değil...Mesela araba kayarak kalabalığın arasına dalıyor müthiş bir görüntüydü...
Haklısın papi özür dilerim arkadasım... Fazla bir bilgim yok o vatandaşlarım hakkında...Önyargı değil avatarı görünce biraz kafa kırmak için söylemiştim herneyse Tokyo Drift i ses sistemi sağlam bir sinema salonunda izlemenin tadına doyulmaz bir haz vereceğini umuyorum...
valla ilk filmlerin "gangsta" havasýný hiç sevmiodum , 3. filmde formülü çözmüþ olcaklar , filmle ilgili herþey eskisinden daha sert. saçma sapan zencilerin yerini yakuzalar almýþ , dup týs dup týs müziklerin yerini daha sert enstrümantal parçalar almýþ , sahnelerdeki aksiyon tavan yapmýþ , ama niye bow wov var bu filmde yaaa , hiç yakýþmýo hiç bi yere oturmuo.
yine de eger filmi sinemada falan izliicekseniz , arabanýz olmadan gidin , feci gaza geliosunuz , ben dolmuþçuyu dövüodm direksiyona oturmak için az kalsýn
serinin kesinlikle en kaliteli filmi , digerlerinin týrt olduunu düþünosunuz çýkar çýkmaz. adrenalin de tavan yapýo. gidin görün paranýza kýyýn kesinlikle deger
her þehrin bir hikayesiher hikayenin bir kahramanýher kahramanýn bir düþmaný vardýr
ewt baþrol oyuncularý deiþik , ilk filmlerden kimse yok
final sahnesinde tanýdýk bi isim var gerçi , ama söylersem filmin en güzel kýsýmlarýndan birini bok ederim. o yüzden izle ve gör bence.sevecegine eminim
her þehrin bir hikayesiher hikayenin bir kahramanýher kahramanýn bir düþmaný vardýr
Issued yazdı:ewt başrol oyuncuları deişik , ilk filmlerden kimse yok
final sahnesinde tanıdık bi isim var gerçi , ama söylersem filmin en güzel kısımlarından birini bok ederim. o yüzden izle ve gör bence.sevecegine eminim
saol anlattın ıcın sevecegıme bende cok emınım ama burdakı sınemalara daaa gelmemıs galıba bı gelse gıdıp ızlıcem hemen....
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
filmi çok ii yapmışlar ,filmdeki kahramanımız biraz ezik bi tip 2 deki gibi karizması yok ,fakat filmde han die bi harif var ,dehşet karizma ve cool bi adam ya ne diim