salash olması değiştirmio duff mckagan da war gerçi ama grup bence biz hala yaşıoruz demek için kurulmuş gibi o yüzden iyii bi grup değil ama slash ve duff'ın yaptığı herşeye max. saygı
Rejected yazdı:salash olması değiştirmio duff mckagan da var gerçi ama grup bence biz hala yaşıoruz demek için kurulmuş gibi o yüzden iyii bi grup değil ama slash ve duff'ın yaptığı herşeye max. saygı
ne kadar slash hayranı olursam olıym şimdiki grubunda alternetif havaları olduu için bir türlü ön yagımı yenipte bir parçalarını sonuna kadar dişlerimi sıkarak dinleyemedim ama şunu söyliyebilirim amatörlere göre iyi fakat ordaki elemanların guns n rosses elemanları olduklarını hatırlayınca içim sızlıyor ve öyle havalı dev klas bir gruptan sonra bu yapılırmı demeden geçemiyorum metallica yapmadı onların yaptıklarını
Meloik yazdı:bir grubun solisti bir takımın forvetine benzer takım iyi top oynasa bile forveti kötüyse gol atamaz ve başarısız olur işte bu grup da böyle
boş yere konuşuyosunuz işte. o herif stone temple pilots gibi bir grunge efsanesinin vokalistiydi. hala da hiçbirşey kaybetmemiş performansından. elemanı değişen bir grupta hala eski elemanı aramanız çok saçma. axl varken vardı,şimdi YOK,ve yeni gelen vokal de kendine özgü bir stile sahip,axl a benzetmeye uğraşmanız çok saçma,çünkü müzik artık guns n roses müziği değil,gnr dan 3 eleman içeriyor olabilir fakat durum bu işte.
bu arada grup toplanma aşamasındayken vokal olarak Joan Sebastian Bach (Skid Row) düşünülmekteymiş ama sonra bilmediğim sebeplerden ötürü gerçekleşememiş bu düşünce yazık olmuş fazla düşünüp de üzülmek istemiyorum aslında.
-Sebastian Bach lannn!!!