neyi arastırıyoruz?fransa'ya savas acarsak ne olacagını mı?cok zor degil tahmin etmek...hi_fi_girl yazdı:IRAK SAVAŞI M.Ö Mİ OLDU ARKADASIM???jonnathan yazdı:galeyana gelme,ne savası?kacıncı yuzyıldasın?hi_fi_girl yazdı:harbiden safız yani!!!!
bizim unumuz var yağımız var ama şeker fransadan geliyor şerefsizler öyle bir konuma getirmişlerki güsel ülkemi "sıkıyosa boykot et her yol maden suyu" tavrı içerisine girebiliyolar 100 kişi fransa meydanında soykırım yoktur diye bağırsak çığırsak bizi tutuklamaya calışsalar sonra savaş çıksa hepsine haddini bildirsek eskiden nasıl bildirdiysek ama bizde bu hükümet oldukça daha ben burda cok sinir harbi yaşıycam
ASKERİ DARBE İÇİN 3 SENE VERİYORUM BU ÜLKEYE
ŞUANDA EKONOMİK VE SİYASİ DURUMUMUZ 12 EYLÜL DÖNEMİNDE DAHA BERBAT ÇÜNKÜ.. BEN SALLAMIYORUM ARKADASIM ARASTIR SENDE GÖRÜCEKSİN
"Beni de mahkum et Fransa!" kampanyası başlatılıyo
sleeping with the earth my dying bride
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
veronique yazdı:nato ve birlesmis devletleri de sen bi arastır istersen..hi_fi_girl yazdı:IRAK SAVAŞI M.Ö Mİ OLDU ARKADASIM???jonnathan yazdı:galeyana gelme,ne savası?kacıncı yuzyıldasın?
ŞUANDA EKONOMİK VE SİYASİ DURUMUMUZ 12 EYLÜL DÖNEMİNDE DAHA BERBAT ÇÜNKÜ.. BEN SALLAMIYORUM ARKADASIM ARASTIR SENDE GÖRÜCEKSİN
Ben kesin savaş çıkar demiyorum zaten o noktaya geldiğinde türkiye natoyuda b.m yide sallamaz rahat ol nasıl amerika dinlemedi !!! Savaş başlatmak için amerikadan çok sebebimiz var zira.. Ama askeri darbe olabileceğini kuvvetle düşünüyorum.. Bu işin içinden siyasi yolla çıkamıyacağımız belli yine kan dökerek yine ibret vererek halletmeliyiz diyorum.. Bence başka çıkış yok her geçen gün yeni bir boyunduruk altına giriyoruz!!!
<mesajlarini editlemekten bikiyorum yavas yavas. BÜYÜK HARF YASAK!!! (trimpot)>
sitede buyuk harf yasak once kucuk harfle yaz...sonra fransa'yla savasa girsek fransa'yı yeneriz yani oyle mi?hi_fi_girl yazdı:veronique yazdı:nato ve birlesmis devletleri de sen bi arastır istersen..hi_fi_girl yazdı: IRAK SAVAŞI M.Ö Mİ OLDU ARKADASIM???
BEN KESİN SAVAŞ ÇIKAR DEMİYORUM ZATEN O NOKTAYA GELDİĞİNDE TÜRKİYE NATOYUDA B.M YİDE SALLAMAZ RAHAT OL NASIL AMERİKA DİNLEMEDİ !!! SAVAŞ BAŞLATMAK İÇİN AMERİKADAN ÇOK SEBEBİMİZ VAR ZİRA.. AMA ASKERİ DARBE OLABİLECEĞİNİ KUVVETLE DÜŞÜNÜYORUM.. BU İŞİN İÇİNDEN SİYASİ YOLLA ÇIKAMIYACAĞIMIZ BELLİ YİNE KAN DÖKEREK YİNE İBRET VEREREK HALLETMELİYİZ DİYORUM.. BENCE BAŞKA ÇIKIŞ YOK HER GEÇEN GÜN YENİ BİR BOYUNDURUK ALTINA GİRİYORUZ!!!
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
sorun fransayı yada diğer ülkeleri yenmek değil sorun bu gidişata dur diyebilmemiz millet olarak kendi hür irademizi kullanabilmemiz sorun bu !! bunu şuanda yapabiliyomuyuz hayır amerikanın yada avrupanın tek bir lafıyla yemek kültürümüzü değiştirip tek bir lafıyla doğru olmayan şeyleri kabullenmeye zorlanıyoruz buna bir dur dememiz gerekiyor siyasi yol demek zaten onlara boyun eğmek onların tasmasını takmak demek şuanda eğer bir savaş çıkacaksa bunun önemi ilk önce kendi irademizle başlatabilmemizdir. sonuç önemli değil yenilsekte onurumuzla vatanımızı savunmaya çalısırken yeniliriz. oysa şuanda ne onur ne de gururunu bıraktı bu siyasiler lanet olsun diyorum sabah sabah başkada bişi demiyorumjonnathan yazdı:hi_fi_girl yazdı:veronique yazdı:
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
peki ne yapmalıyız??? masabaşında her türlü oyunu oynayıp benim saf milletimi satan ş...sizler için ne yapmalıyız yapıcak bişi mutlaka olmalıı bakın maraş elden gidiyor yüzde yirmi felan hikaye bu vatanın her milimetre karesi dedelerimizin kanıyla alındı. aslında söyleyecek çok lafım var ama... neyse ben savaş diyorum sen ne diyorsun???jonnathan yazdı:savasla kazanılacak bir sey yok,kaybedecek sey cok...dediklerin dogru olabilir ancak bunları kazanmanın yolu kesinlikle savas degil...eger savas cıkarsa ıraktan farkımız kalmaz...
-
- Üye
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
ayyyyyyyyyyyyyy
şimdi görünce aklıma geldi marie claire dergisinde bundan 4-5 ay önce sanırım pkk lı kadın militanlar amazon savaşçıları olarak tanıtılmıştı güya sevgi dolu teknolojiyi yakın takip eden güçlü kadın tipi çiziliyodu bu dergide tabi fransada yayınlanan serisi türkiyede yayınlanmadı o haberi bulabilen bir arkadas varsa lütfen linkini verebilirmi hep beraber görelim
şimdi görünce aklıma geldi marie claire dergisinde bundan 4-5 ay önce sanırım pkk lı kadın militanlar amazon savaşçıları olarak tanıtılmıştı güya sevgi dolu teknolojiyi yakın takip eden güçlü kadın tipi çiziliyodu bu dergide tabi fransada yayınlanan serisi türkiyede yayınlanmadı o haberi bulabilen bir arkadas varsa lütfen linkini verebilirmi hep beraber görelim
wayy bee =S çok şaşırdım !! sıkıyosa türkiye deki yayınlarında yer wersinler bu konuya gerçii türkiyede kaç kadınımız o dergiyi okuyo ki...hi_fi_girl yazdı:ayyyyyyyyyyyyyy
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
kokoşlar rüküşler fan fin fonlar aman şekerim kaşçım nerdeler bunlardan zannımca bi 100,000 kadar vardır türkiyede hiç azımsancak bi rakam deildev!l_O_ yazdı:wayy bee =S çok şaşırdım !! sıkıyosa türkiye deki yayınlarında yer wersinler bu konuya gerçii türkiyede kaç kadınımız o dergiyi okuyo ki...hi_fi_girl yazdı:ayyyyyyyyyyyyyy
ne kadını yaa! sınıftaki kızlar bile okuyordu!dev!l_O_ yazdı:wayy bee =S çok şaşırdım !! sıkıyosa türkiye deki yayınlarında yer wersinler bu konuya gerçii türkiyede kaç kadınımız o dergiyi okuyo ki...hi_fi_girl yazdı:ayyyyyyyyyyyyyy
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
alla alla ne anlıyolarsa sınıftaki kızlarda marie claire den blue jean okuyun be güzel ablam marie claire yi okuyosun da noluyo gerçi hiç almadım okumadım ama 30 yaş üzeri kadınlara hitab ettiği kanısı oluştu içimdePapi yazdı:ne kadını yaa! sınıftaki kızlar bile okuyordu!dev!l_O_ yazdı:wayy bee =S çok şaşırdım !! sıkıyosa türkiye deki yayınlarında yer wersinler bu konuya gerçii türkiyede kaç kadınımız o dergiyi okuyo ki...hi_fi_girl yazdı:ayyyyyyyyyyyyyy
eger kesin bi ay soyleyebilirsen ben bulabilrim dergiyi de boyle konu konu tarama yapmak zorhi_fi_girl yazdı:ayyyyyyyyyyyyyy
-
- Müdavim Üye
poahah blue jean okuuyynnhi_fi_girl yazdı:alla alla ne anlıyolarsa sınıftaki kızlarda marie claire den blue jean okuyun be güzel ablam marie claire yi okuyosun da noluyo gerçi hiç almadım okumadım ama 30 yaş üzeri kadınlara hitab ettiği kanısı oluştu içimdePapi yazdı:ne kadını yaa! sınıftaki kızlar bile okuyordu!dev!l_O_ yazdı: wayy bee =S çok şaşırdım !! sıkıyosa türkiye deki yayınlarında yer wersinler bu konuya gerçii türkiyede kaç kadınımız o dergiyi okuyo ki...
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
inanki haberi martta filan okudum marttan önce olması olasıveronique yazdı:eger kesin bi ay soyleyebilirsen ben bulabilrim dergiyi de boyle konu konu tarama yapmak zorhi_fi_girl yazdı:ayyyyyyyyyyyyyy
2005in sonu 2006 nın başı olabilir arkadasım bulabilirsen minnettar olurum sana...
fransız dergilerin arsivleri var evde.. bakıcam yakın bi zamanda.. bulabilirsem koyarım tabi ki linkihi_fi_girl yazdı:inanki haberi martta filan okudum marttan önce olması olasıveronique yazdı:eger kesin bi ay soyleyebilirsen ben bulabilrim dergiyi de boyle konu konu tarama yapmak zorhi_fi_girl yazdı:ayyyyyyyyyyyyyy
2005in sonu 2006 nın başı olabilir arkadasım bulabilirsen minnettar olurum sana...
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
veronique yazdı:fransız dergilerin arsivleri var evde.. bakıcam yakın bi zamanda.. bulabilirsem koyarım tabi ki linkihi_fi_girl yazdı:inanki haberi martta filan okudum marttan önce olması olasıveronique yazdı:eger kesin bi ay soyleyebilirsen ben bulabilrim dergiyi de boyle konu konu tarama yapmak zor
eyvallah bacım
-
- Müdavim Üye
bende savas diyorum ama masa bası savası...baska turlu bir savastan her turlu maglup cıkacagımız kesin...hi_fi_girl yazdı:peki ne yapmalıyız??? masabaşında her türlü oyunu oynayıp benim saf milletimi satan ş...sizler için ne yapmalıyız yapıcak bişi mutlaka olmalıı bakın maraş elden gidiyor yüzde yirmi felan hikaye bu vatanın her milimetre karesi dedelerimizin kanıyla alındı. aslında söyleyecek çok lafım var ama... neyse ben savaş diyorum sen ne diyorsun???jonnathan yazdı:savasla kazanılacak bir sey yok,kaybedecek sey cok...dediklerin dogru olabilir ancak bunları kazanmanın yolu kesinlikle savas degil...eger savas cıkarsa ıraktan farkımız kalmaz...
-
- Müdavim Üye
hayır ekim 2005mis ve buldum internette..dead_or_alive yazdı:yalnız temmuz dienler de vardead_or_alive yazdı:..Ekim ayı canlarım ...
elimde de hatta derginin fransa basksının ornegi duruyor.. cidden soka girdim
http://www.angelfire.com/goth/marieclaire/