olympos sadece aaç evleriyle diil ortamı, insanları, eylencesi yany herseyiyle bi baska bierdir. ama yawas yawas orasıda bozuluo yani piknik tupu ve hasırla pilaja gelen tiplerde olmaya basladı
ama ne olursa olsun oranın havası bile bende kafa yapıo:-D
ayvalık/ sarımsaklı her yaz ordayım..sıkılmam wal hiç action olmasa bilem..yani ortam güsel kıslar güsel hesaabı:P ya kıslar pek ilgilendirmio tabii beni haliyle ama plajı da denisi de çok güsel sarımsaklının..zaten sarımsaklı plajları dünyaca ünlüdür..taşı toprağı altın he walla ..memleketim be..
olympos sadece aaç evleriyle diil ortamı, insanları, eylencesi yany herseyiyle bi baska bierdir. ama yawas yawas orasıda bozuluo yani piknik tupu ve hasırla pilaja gelen tiplerde olmaya basladı
+ 1
kesinlikle son 2 senedir değişik tipler gelmeye başladı, aileler, torun torba ordalardı yaw, belki bu sezon biz Rocktr e olarak bastırırsak , kaçarlar gelmezler
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
dev!l_O_ yazdı:
en çok gitmek istediğim yerdir! ağaç ewler faln=D
+ 1
kesinlikle son 2 senedir değişik tipler gelmeye başladı, aileler, torun torba ordalardı yaw, belki bu sezon biz Rocktr e olarak bastırırsak , kaçarlar gelmezler
ben artık onları ordan cıkarabilecegimiz sanmıorum daa umarım bastırırız