Seni sevdiğini nasıl anlarsın?
- SleeplessSoul
- Üye
- İletişim:
İşimi şansa bırakmam,0'dan tavlıomuş gibi tavlarım.. :p
<çok mu geyik oldu..>
Zamanında beden diliyle ilgili biraz araştırma yapmıştım. Küçük hareketlerinden, cümle aralarındaki birkaç sözü yakalayıp anlarım.. Çok da profesyonel sayılmam gerçi.. Şimdiye kadar bir sorun olmadı..(Yanıldığım durumlarda iyi kıvırdım :p )
<çok mu geyik oldu..>
Zamanında beden diliyle ilgili biraz araştırma yapmıştım. Küçük hareketlerinden, cümle aralarındaki birkaç sözü yakalayıp anlarım.. Çok da profesyonel sayılmam gerçi.. Şimdiye kadar bir sorun olmadı..(Yanıldığım durumlarda iyi kıvırdım :p )
Satılık düşler sokağından geçiyorum,ellerimde hayallerim..Sıkıca kavramışım..Korkuyorum..
Siyah8 - Bas Gitar
. www.Siyah8.com .
Siyah8 - Bas Gitar
. www.Siyah8.com .
- RapunZelle
- Müdavim Üye
-
- Üye
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
+1000kamze yazdı:nasıl anlıcam ki ne biliim bi bakışı bi gülüşü bi sözü..ama yanıltıcı da olabilio..sevio numerosu yapmak basitleşti sanırım artık yalandan ilişkiler pek bi çoaldı..yalandan koftiden sevgiler sevgililer..
umarım sevdiğimis tarafından seviliorusdur da gerçekten..
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
aklıma bir replik geldidoacan yazdı:sorarım(en net çözüm(zor olsada))
erkek : beni seviyormusun
kız : hayır
erkek : beni seviyormusun dedim
kız : hayır
erkek : beni seviyormusun
kız : evet
ve erkek :
şraaakk (tokat sesi)
yalan söylüyorsun
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
ben de ne doğru ne güsel sölemişim zamanında yaa alkış banakamze yazdı:nasıl anlıcam ki ne biliim bi bakışı bi gülüşü bi sözü..ama yanıltıcı da olabilio..sevio numerosu yapmak basitleşti sanırım artık yalandan ilişkiler pek bi çoaldı..yalandan koftiden sevgiler sevgililer..
umarım sevdiğimis tarafından seviliorusdur da gerçekten..
pencere önü çiçeği
- MaNiAc-ZeP
- Üye
- İletişim:
yaklaşık 14 aydır bi sevgilim var ve beni sevdiğini çok ii anladım.gerçi bu görecelidir ama ben ndnlerini söliim.beni görebilmek için saatlerce üstünde incecik bi sweatle kış ayazında beklio,yanından ayrılırken gülümsediğimi görmeden beni bırakmıo,küstüğüm saçama sapan bi olay bile olsa gönlümü almaya çalışıo,beni düşünüo,beni önemsiyo ve herşeyden üstün tutuyo,beni öperken bile sevgisini hissedebiliorm vs vs vs...bnce gerçek sevgi budur.yani ben bu etmenlerden dolayı onun beni sevdiğini anladm
ne güsel ne mutlu sana..sen de bence çok şımarma da onun bu iyiliine yasık olmasın dimi ama.. bekletme soukta filan da ((:MaNiAc-ZeP yazdı:yaklaşık 14 aydır bi sevgilim var ve beni sevdiğini çok ii anladım.gerçi bu görecelidir ama ben ndnlerini söliim.beni görebilmek için saatlerce üstünde incecik bi sweatle kış ayazında beklio,yanından ayrılırken gülümsediğimi görmeden beni bırakmıo,küstüğüm saçama sapan bi olay bile olsa gönlümü almaya çalışıo,beni düşünüo,beni önemsiyo ve herşeyden üstün tutuyo,beni öperken bile sevgisini hissedebiliorm vs vs vs...bnce gerçek sevgi budur.yani ben bu etmenlerden dolayı onun beni sevdiğini anladm
pencere önü çiçeği
Bakıyorumda aradan geçen 4 ay içinde fikrim değişmemiş...Mehzk yazdı:İnsanlar hayatta biri veya birileri tarafından gerçekten sevildiklerini ancak bazı sorunlar; onlarla bazı olaylar yaşadıktan sonra anlayabilir aslında...Güven sevginin temelidir aslında, siz size zarar veren birini gerçekten sevebilirmisiniz...Bu da tabiki insana kalıyor sevende oluyor...Kısmen göreceli bir durum...
Döv Onları,Filmlerdeki Gibi,Topumu Kestiler,Pestillerini Çıkart Onların...
- MaNiAc-ZeP
- Üye
- İletişim:
işallah size daha iileri ras gelir.yaa ben git diorm ama gitmioki işte.hasta olmuş ztn bnm yüzümden şmdidekamze yazdı:ne güsel ne mutlu sana..sen de bence çok şımarma da onun bu iyiliine yasık olmasın dimi ama.. bekletme soukta filan da ((:MaNiAc-ZeP yazdı:yaklaşık 14 aydır bi sevgilim var ve beni sevdiğini çok ii anladım.gerçi bu görecelidir ama ben ndnlerini söliim.beni görebilmek için saatlerce üstünde incecik bi sweatle kış ayazında beklio,yanından ayrılırken gülümsediğimi görmeden beni bırakmıo,küstüğüm saçama sapan bi olay bile olsa gönlümü almaya çalışıo,beni düşünüo,beni önemsiyo ve herşeyden üstün tutuyo,beni öperken bile sevgisini hissedebiliorm vs vs vs...bnce gerçek sevgi budur.yani ben bu etmenlerden dolayı onun beni sevdiğini anladm
- The Invisible
- Müdavim Üye
- zafersarhosu
- Üye
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye