Hayatının Hatası?
Dün gece 4e kadar yazdığım şiirleri toplayıp,şarkı kaydıyla uğraştım.
Her şey tamam olmuş,neşeliyim,(kendime göre) güzel melodili,anlamlı bir şarkı yapmışım.
Sabaha myspace'ten tanju eren abime göndericem hem bestemi beğendi mi manasında,hem de bir gruba solist arıyorlar sesim uygun mu manasında dinleyecekti kendileri,bir de heyecan var tabi.
Sabah myspace'ime girmeye çalışıyorum,hacklenmişim hiç hesapta yokken.Resmen yıkıldım.
Bu kadar uğraşmam ve bu kadar heves edinmem hayatımın hatası oldu.
Gerçi hayatımın hatası mı,hayatın hatası mı çözemedim daha.Ben kaderin cilvesi diyorum
Ve artık bu olayın sinirindenmidir yoksa deli sıcaktanmıdır hala uyuyamıyorum
Her şey tamam olmuş,neşeliyim,(kendime göre) güzel melodili,anlamlı bir şarkı yapmışım.
Sabaha myspace'ten tanju eren abime göndericem hem bestemi beğendi mi manasında,hem de bir gruba solist arıyorlar sesim uygun mu manasında dinleyecekti kendileri,bir de heyecan var tabi.
Sabah myspace'ime girmeye çalışıyorum,hacklenmişim hiç hesapta yokken.Resmen yıkıldım.
Bu kadar uğraşmam ve bu kadar heves edinmem hayatımın hatası oldu.
Gerçi hayatımın hatası mı,hayatın hatası mı çözemedim daha.Ben kaderin cilvesi diyorum
Ve artık bu olayın sinirindenmidir yoksa deli sıcaktanmıdır hala uyuyamıyorum
myspace.com/the_rita
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
hayatımın bir hatası yok.. her hata sonrası işte bu hayatımın hatası diyorum ama daha faklı bir versiyonuyla karşılaşıyorum.. barışığım ben hatalarımla bir öğretmen edasıyla süzülüyolar hep.. kendi yaptığım seçimlerin beni kötü etkilemesi kabullenilebilir bir durum belki ama başkalarının hatalarının beni etkilemesi pek çekilir gibi olmuyor o ayrı..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- CanDy_GirL
- Üye
acıyarak bi insana hayatımda yer verdim ve acıncak hale geldim hala nası böle olduğunu anlam veremediğim bir dizi olay:(olmamalıydı....tabi şuda var insan hata yaparak kendini yontup şekil veriyor; her hatadan pay çıkarıyor ve kendime güç katıyorum:)çok şey götürsede yerine bıraktıklarıyla kazanıyorum............
- NreaLnunreaL
- Üye
fazla güvenlisinblack_34 yazdı:bugüne kadar pek öle aman aman bşiden pişman olmadım umarım bundan sonraki hayatımdada olmam
hayatımın hatası, öss saçmalığının olduğu zamanlarda, gereksiz bir ilişki yüzünden hak etmediğim yerlerde dolanıp durmam ve sonrası...
sonrası da bana kalsın..
Hatalar bi daha yapmamak için
eskidim ben..
paslandım.. kollarımın birinde naftalin kokusu
diğerinde tan yeri korkusu.
şimdi içimde,
tan yerinin ağarışından kaçan bir yarasa duygusu!
http://nrealnunreal.blogspot.com/
paslandım.. kollarımın birinde naftalin kokusu
diğerinde tan yeri korkusu.
şimdi içimde,
tan yerinin ağarışından kaçan bir yarasa duygusu!
http://nrealnunreal.blogspot.com/
o kadarda ist kötüleme ya...tabi senin neler yaşadığına bağlı bu ama...sen aynı sen olduktan sonra izmir de herşeyin senin için farklı olucaına gerçekten inanıyomusun?arranger yazdı:İstanbul'a gelmek... Ömrüm çürüdü İstanbul'da, üstelik 4 yılda elime maddi manevi hiç birşey geçmedi... Ege yazmak varken, 9 Eylül yazmak varken İstanbul'u tercih etmek hayatımın en büyük hatasıydı. Geri dönemem çünkü yaş geçiyor. Artık önümüzdeki maçlara bakacaz...
Şimdilik içelim ! xtra
kara kanatlı melek oldum;kutsandı kötülüklerim=)
- kanytelleis
- Üye
- kuaririnka
- Üye
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim:
hayatımın en büyük hatasını sadece içimden geldiği gibi davranarak yaptım. evet en büyük hatam buydu
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!