80-90'lı Yıllarda Neler Vardı...(Nostalji)
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
- hayal_polisi
- Üye
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
80 90 larda
mavi ay vardı,parliament sinema kulübünün verdiği filmler vardı,80 günd devri alem vardı,7den 77 ye vardı katılan çocuklara hep aptal derdim uyuz olurdum hepsine sonuçta bende çocuktum sonraaa voltran vardı bide uzaylı zekiye vardı tabi bunlar televizyondakiler gerçek hayatında tadıda bambaşkaydı belkide çocuk olduğumuz içindi aydede bisküvisi vardı,eti puf vardı ki hala var ama artık folyosunu dümdüz yapana kadar uğraşmıyorum,telli arabalar vardı karaşimşek off yaaaa ben çocukluğumu yaşadım valla sizi bilmem...
mavi ay vardı,parliament sinema kulübünün verdiği filmler vardı,80 günd devri alem vardı,7den 77 ye vardı katılan çocuklara hep aptal derdim uyuz olurdum hepsine sonuçta bende çocuktum sonraaa voltran vardı bide uzaylı zekiye vardı tabi bunlar televizyondakiler gerçek hayatında tadıda bambaşkaydı belkide çocuk olduğumuz içindi aydede bisküvisi vardı,eti puf vardı ki hala var ama artık folyosunu dümdüz yapana kadar uğraşmıyorum,telli arabalar vardı karaşimşek off yaaaa ben çocukluğumu yaşadım valla sizi bilmem...
Lüle sarı saçlı rock toplulukları vardı.Müthiş pop grupları vardı.Tolga Savacı-Sibel Turnagöl-Ahu Tuba-Nuri Alço klasikleri vardı.İğrenç berbat arabesk filmler vardı.
Elm Sokağı serisi vardı.(gülmekten kırılırdım) Geleceğe Dönüş serisi vardı ( hep zaman makinesine binmek isterdim)
ve en önemlisi insanlık daha bi duyarlıydı..
Elm Sokağı serisi vardı.(gülmekten kırılırdım) Geleceğe Dönüş serisi vardı ( hep zaman makinesine binmek isterdim)
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Birde futbolcu kartları vardı.İçinden futbolcu yapıştırması ve sakız çıkardı.Sakızlar iğrençti ama futbolcu çıkartmalarını toplayıp albümü tamamlamaya çalışmak heyecan vericiydi.Çelik çomak oyunları vardı:)
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
- Ghost_Murder
- Müdavim Üye
valla ben 80leri veya 90ları hatırlamıyorum ama 95ten sonrasını hatrlıyorum ghost murderin dediği gibi leblebi tozu hastasıydım arasıra boğlma tehlikeleri yaşasamda:D ben 80leri filmlerden biliom hatta dün arkadşmla kuaföre gittik ikimizn saçlarıda uzundu adamın biri bize siz 76-80'li yıllardan fırlamışa benziyosunuz dedi:D
- Ghost_Murder
- Müdavim Üye
80'leri seviyoruz sanırım o dönemler bebek olsak bile..pardus yazdı:valla ben 80leri veya 90ları hatırlamıyorum ama 95ten sonrasını hatrlıyorum ghost murderin dediği gibi leblebi tozu hastasıydım arasıra boğlma tehlikeleri yaşasamda:D ben 80leri filmlerden biliom hatta dün arkadşmla kuaföre gittik ikimizn saçlarıda uzundu adamın biri bize siz 76-80'li yıllardan fırlamışa benziyosunuz dedi:D
-
- Üye
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye
- İletişim:
ya geleceğe dönüş süperdi süperr! bıkmadan usanmadan izlerdim ben hiç bi tekrarını kaçırmazdım.. araba yerine ilk buzdolabı düşünülüyomuş biliyo msun zaman makinası olarak?213 yazdı:Lüle sarı saçlı rock toplulukları vardı.Müthiş pop grupları vardı.Tolga Savacı-Sibel Turnagöl-Ahu Tuba-Nuri Alço klasikleri vardı.İğrenç berbat arabesk filmler vardı.
mask vardı beetlejuice vardı bide ahh:)
in the hopes of creating a horrible zombie..
- angelssmile
- Üye
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
- duman_fender
- Üye
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
- whatsername
- Müdavim Üye
Süheyl - Behzat Uygur'un "Şahane Cumartesi" adlı programı vardı. Daha sonra o program pazar gününe alındı.. (tamamen kaldırılsaydı daha iyi olacaktı ama kısmet 2006yaymış)
Bizimkiler adlı, bir televizyon klasiği olan dizi vardı. Her pazar izlerdik maaile...
Yonca Evcimik ve Çılgın Bediş furyası vardı...
Sibel Tüzün rock yapardı...
Bizimkiler adlı, bir televizyon klasiği olan dizi vardı. Her pazar izlerdik maaile...
Yonca Evcimik ve Çılgın Bediş furyası vardı...
Sibel Tüzün rock yapardı...
Lasciate mi cantare
- ScarTissue
- Üye
sabah 8,15 vapurunda onu gördüm karşımdaaa
yonca evcimik vardıı barış mançoo
küçükken micheal jackson hastaydm heuhe
grup vitaminn
susam sokağı
ay savaşçılarıı
tayt =p küçükken annem hep tayt giydirirdi yaw hmm başkaa şipşak makarnalar vardı bi ara nedense o geldi aklıma böle sıcak suyu koyuodun direk üstüne sosu vardı özel çok güsel kokuyordu bide kokoşole vardı hindistancevizli probiss ay acıktm sanki :S
yonca evcimik vardıı barış mançoo
küçükken micheal jackson hastaydm heuhe
grup vitaminn
susam sokağı
ay savaşçılarıı
tayt =p küçükken annem hep tayt giydirirdi yaw hmm başkaa şipşak makarnalar vardı bi ara nedense o geldi aklıma böle sıcak suyu koyuodun direk üstüne sosu vardı özel çok güsel kokuyordu bide kokoşole vardı hindistancevizli probiss ay acıktm sanki :S
Scar tissue that I wish you saw, Sarcastic mister know it all, Close your eyes and I'll kiss you 'cause, With the birds I'll share, With the birds I'll share, This lonely view
- ScarTissue
- Üye
- kozmik_peri
- Müdavim Üye