başınızdan geçen en igrenç-komik-salak olaylar
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
küçükken toprak yermişim (demir eksikliği vakası) annem saksıların üstlerini kapatmış hep folyoyla.. ertesi gün ayakkabıların altındaki topraklara sarmışım kazıya kazıya onları yemeye kalkmışım.. saksılar açılmış tabi..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- angelssmile
- Üye
herşey tamam da ayakkabı altını nasıl yapabildin kuzum yani nasıl bi varlıksın sen Sana burdan koca bi oha gönderiormkozmik_peri yazdı:küçükken toprak yermişim (demir eksikliği vakası) annem saksıların üstlerini kapatmış hep folyoyla.. ertesi gün ayakkabıların altındaki topraklara sarmışım kazıya kazıya onları yemeye kalkmışım.. saksılar açılmış tabi..
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
çok midesizmişim ben zaten kuzum her bulduğunu yemeye çalışan bu bendeki konuları araştırma azmi ordan gelmekte zaten bilirsin senangelssmile yazdı:herşey tamam da ayakkabı altını nasıl yapabildin kuzum yani nasıl bi varlıksın sen Sana burdan koca bi oha gönderiormkozmik_peri yazdı:küçükken toprak yermişim (demir eksikliği vakası) annem saksıların üstlerini kapatmış hep folyoyla.. ertesi gün ayakkabıların altındaki topraklara sarmışım kazıya kazıya onları yemeye kalkmışım.. saksılar açılmış tabi..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
en komik olayım 7 yasındayken komsumuzun kızını seviyodum(benden 8 yas büyük) ve beraber tatile gitmiştik takı karanlık sokakta yanlız yürürken birden önümüze maskeli bir yaratık atlayana kadar tabı bende hemen komsumun kızının üstüne zıpladım cok berbat bi andı hatırladıkca hala utaanıyorumm en garibimee gidende salak gibi kızı gece vakti karanlık sokağa sokusumdu kıza erkeklik taslıcazya sonra gördük olanları orası ayrı bi mevzu:D
- The Invisible
- Müdavim Üye
Dolmusa bineceğim değil mi, biraz geçmiş ama başkasını beklemye razı olmuşum,dolmuşçu duruyor alacak arabaya,koşmak gerek değil mi, hiç koşamam dedim sıcak, topallaya topallya yüürüdüm, binerken de ayağımı tututum, niye koşmadın dercesine bakışlara cevap hehe
Bir gün çarşıya ineceğim,siteden çıkmak için yürüyorum bir evin önünde bir kadın bir çocuk tutuyor,arabaya biniyor kişiler, ben de içimden beni de alın diyorum, kadın konusuyor seni de götürelim mi diye ben de kibarlık olsun diye yok zahmet etmeyin diye bağırıyorum,tam yaklaştım anladım ki kadın bana değil, çocuğa bağırıyormuş;anında telefonu çıkarıp konusuyormus numarası yaptım gülmekten ölüyorum ama
Bir gün çarşıya ineceğim,siteden çıkmak için yürüyorum bir evin önünde bir kadın bir çocuk tutuyor,arabaya biniyor kişiler, ben de içimden beni de alın diyorum, kadın konusuyor seni de götürelim mi diye ben de kibarlık olsun diye yok zahmet etmeyin diye bağırıyorum,tam yaklaştım anladım ki kadın bana değil, çocuğa bağırıyormuş;anında telefonu çıkarıp konusuyormus numarası yaptım gülmekten ölüyorum ama
kristalize
ben şuan eskerdeim soracım nizamiye görevlisiyim her gelen geçen komutana esker slmı fln veriom habire komutanım komutanım diom artık babamla konuşurken bile ona komutanım diom
bi keresinde bi akşam beni aradı nassın oğlum dio bende saol komutanım falan dedim sora güldük falan nese muhabbete devam ettik kapatırken oğlum kendine ii bak dediinde de emredersiniz komutanım diyerek telefonu kapatmıştım
bi keresinde bi akşam beni aradı nassın oğlum dio bende saol komutanım falan dedim sora güldük falan nese muhabbete devam ettik kapatırken oğlum kendine ii bak dediinde de emredersiniz komutanım diyerek telefonu kapatmıştım
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
benim şu an saçlaım uzun kurstan eve dönmek için otobüse bindim yaşlı bi çifin karşısına oturdum amca böle yaptı gitarı kastederek çalıomusn dedi evet dedim snr dedi televzyona çıksana o havuç gibi sonra teyze dediki o erkek değil kız o dedi amca hayr erkek teyze hayr kız die tartışmya bşladılar ben en sonnda teyze erkeğim yaptım amca yaa gördünmü dedi yarıldm orda ama otobüsün tamamına rezil olduğum andı o çok kötüydü
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D
en son olan olay şudur:
sıcak bi yaz günü,a noktasından b noktasına hareket halindeykene,sıcağında etkisiyle benim önümde oturan orta yaşlı 1 teyze minibüste tam kafasının üstündeki camı açmaya uğraşmaktadır.bi olmaz ,ikinci deneme de başarısız.ayakta duran ve cama bi hayli uzak olan orta yaşlı adam,oturan orta yaşlı teyzeye yardım etmek ister.ama kendisi yapamamaktadır,sadece uzaktan komuta vermeye çalışışmaktadır.o.o.y.t 'nin yanındaki ,oturan kişi ise farklı bi boyuttadır.hikayemin hiç bi kısmında da olaya dahil değildir(aslında yazmaya gerek de yok ama kafalarda soru işareti kalmasın)bütün gözler
bana odaklanır.olayı çözebilecek kahraman adayı nihayet bulunmuştur.ama daha önceki
tecrübelerimden bildiğim kadarıyla siz camı açmaya ne kadar niyetliyseniz doğru orantılı olark camda bir o kadar açılmamaya niyetlidir.neyse ben de bu bakışlardan gazımı alarak--tamam ben açıyım---gibilerinden,gayet kendinden emin bir replikle yerimde kalktım ve camı açmak için merakllı gözler eşliğinde...1.deeneme başarısız 2. deneme başarısız(sinirler gergin,insanlarda kuşku ifadesi)3.deneme...
akabinde a.d.o.y.a ---tmm genç açılmıyosa boşver---(hay becereksiz ,madem aamıyacaksın ne demeye kalktın).bense camla inatlaşmaya devam...hayır zor da olsa muhakkak açıp,karizmayı resetlememek gerek havasındayım.sonunda nerden geldiği belli olmayan isimsiz kahramanımız,benim gevşettiğim ve neredeyse açmayı başardığım lanet olası camı tek bir estetik hareketle açar ve aynı hızlılık,cesaret,kazanmanın dayanılmaz hafifliği içinde geldiği yere geri döner.artı kbi kahramandır o.bense ya aslında ben açardım gibisinden bi hareket ve iç geçirmeyle
yerime geri dönerim.içimde değişik duygular kabarmış ve harmanlanmıştır.zaten en kısa zamanda kısık bir sesle--müsait bi y....--(cümle bile tamamlanmadan zaten ,tam olark cümle de değil eksiltili bi cümle yani bi fiili bile yok müsait bi yerde..ne)diyerek
olay mahalinden uzaklaşırken,arkamda kızgın bakışlar ve ufak çaplı mağlubiyetler bırakırım.......
çok abartılı olmuş bea..can sıkıntısı işte
sıcak bi yaz günü,a noktasından b noktasına hareket halindeykene,sıcağında etkisiyle benim önümde oturan orta yaşlı 1 teyze minibüste tam kafasının üstündeki camı açmaya uğraşmaktadır.bi olmaz ,ikinci deneme de başarısız.ayakta duran ve cama bi hayli uzak olan orta yaşlı adam,oturan orta yaşlı teyzeye yardım etmek ister.ama kendisi yapamamaktadır,sadece uzaktan komuta vermeye çalışışmaktadır.o.o.y.t 'nin yanındaki ,oturan kişi ise farklı bi boyuttadır.hikayemin hiç bi kısmında da olaya dahil değildir(aslında yazmaya gerek de yok ama kafalarda soru işareti kalmasın)bütün gözler
bana odaklanır.olayı çözebilecek kahraman adayı nihayet bulunmuştur.ama daha önceki
tecrübelerimden bildiğim kadarıyla siz camı açmaya ne kadar niyetliyseniz doğru orantılı olark camda bir o kadar açılmamaya niyetlidir.neyse ben de bu bakışlardan gazımı alarak--tamam ben açıyım---gibilerinden,gayet kendinden emin bir replikle yerimde kalktım ve camı açmak için merakllı gözler eşliğinde...1.deeneme başarısız 2. deneme başarısız(sinirler gergin,insanlarda kuşku ifadesi)3.deneme...
akabinde a.d.o.y.a ---tmm genç açılmıyosa boşver---(hay becereksiz ,madem aamıyacaksın ne demeye kalktın).bense camla inatlaşmaya devam...hayır zor da olsa muhakkak açıp,karizmayı resetlememek gerek havasındayım.sonunda nerden geldiği belli olmayan isimsiz kahramanımız,benim gevşettiğim ve neredeyse açmayı başardığım lanet olası camı tek bir estetik hareketle açar ve aynı hızlılık,cesaret,kazanmanın dayanılmaz hafifliği içinde geldiği yere geri döner.artı kbi kahramandır o.bense ya aslında ben açardım gibisinden bi hareket ve iç geçirmeyle
yerime geri dönerim.içimde değişik duygular kabarmış ve harmanlanmıştır.zaten en kısa zamanda kısık bir sesle--müsait bi y....--(cümle bile tamamlanmadan zaten ,tam olark cümle de değil eksiltili bi cümle yani bi fiili bile yok müsait bi yerde..ne)diyerek
olay mahalinden uzaklaşırken,arkamda kızgın bakışlar ve ufak çaplı mağlubiyetler bırakırım.......
çok abartılı olmuş bea..can sıkıntısı işte
8.sınıftaydm resmidersinde oturduğum sıra yamuktu arkada karbon kağıdı istedi üşengecim ya kalkıp wermedim sorada yan yan kayıom yok hala yetşemiom bida olmadı bida derken kıçımın üstüne bi yapıştım bi baktım eteğim belimde heme eteğimi düzelttim ama gülmekten bayılcaz arkadaşla tam o sırada düşerken önümdeki arkadaşta gördü gülmekten kıpkırmızı olmuştum
bikerede bu benden karbon kağıdını istiyen arkadaşla okulun bahçesinde gezios ben elinden tutum çekiom yürü die bi dk dedi ayakkabısın bağlıo tam bağladı ben kalkmadan çektim o tamamıyla kalktığında ağaca çarpmış bi waziyetteydi ya çok komikti amaa
bikerede bu benden karbon kağıdını istiyen arkadaşla okulun bahçesinde gezios ben elinden tutum çekiom yürü die bi dk dedi ayakkabısın bağlıo tam bağladı ben kalkmadan çektim o tamamıyla kalktığında ağaca çarpmış bi waziyetteydi ya çok komikti amaa
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
yarıldım yaa çok rakınroll bi olaypardus yazdı:benim şu an saçlaım uzun kurstan eve dönmek için otobüse bindim yaşlı bi çifin karşısına oturdum amca böle yaptı gitarı kastederek çalıomusn dedi evet dedim snr dedi televzyona çıksana o havuç gibi sonra teyze dediki o erkek değil kız o dedi amca hayr erkek teyze hayr kız die tartışmya bşladılar ben en sonnda teyze erkeğim yaptım amca yaa gördünmü dedi yarıldm orda ama otobüsün tamamına rezil olduğum andı o çok kötüydü
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
erasmustan döndüğüm ilk günlerdi... ordayken kimse türkçe bilmediği için sağa sola laf atmaya alışmıştım. istanbulda arkadaşımla otobüse bindiğimde karşılıklı koltuklarda oturan bir kadının gözünün içine baka baka ayy kokonaya bak dedim arkadaşıma gayet normal bir ses tonunda. nerde olduğum geç danketti. indik ilk durakta.
bu gerçekten salakçaydı..evden dışarı bile çıkmadığımdan derse bile gitmiorum.bu yüzden zaman kavramını yitirmiş durumdayız benm de uzun bi aradan sonra iddaa yapıcağım tuttu ama ben bi gün önceki maçları yapmışım adama rezil oldum çok fena=(( bundan sonra saate tarihe bakıcam normal insanlar gibi hayatın monoton akışına geri dönücem =DD
O kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim!!..