sonyaratuk yazdı:komplikemanyak, DeatH_LetterS, onlyclks abi Hz.Peygamber S.A.V örnek alıncak bir insandır idol değildir idol kelimesini iyice araştırın sonra yorumlarınızı yapın lütfen!!!
idol kelimesi anlam olarak tapılacak kadar sevilen demektir , mecaj anlam olarakda örnek alınan kişidir . zaten burdaki yorumların tapmakla bir ilgisi yok arkadaşların hepsi örnek aldıklarını belirtiyorlar
sonuçta konu başlığı "idol" ve anlamı putlaştırmaktır...
Hiç Maymundan
İnsan Olurmu Yahuu Darwini Kimse Anlamamış İnsandan Maymun Olur Demek İstemiş
Adam...
sen ve benim mesajlarımı saymıyalım 173 kişi örnek oalrak aldıgı insanalrı yazmış hiç birinin putlaştırmak gibi bir niyeti yoktur arkadaşım arkadaşın konu açtıgı idolda örnek anlamındadır
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
valla bravo yok yani ben biliyorum ne anlama geldiğinide senin için demiştim ya neyse büyütmeye gerek yok ben deliyim kuyuya bir taş atarım bazı delilerde onuın peşine atlar işte
Hiç Maymundan
Adam...
sonyaratuk yazdı: valla bravo yok yani ben biliyorum ne anlama geldiğinide senin için demiştim ya neyse büyütmeye gerek yok ben deliyim kuyuya bir taş atarım bazı delilerde onuın peşine atlar işte
haha tuzlayimde kokma arkadaşım bak buda bir deyimdir aynın senin bir taşın arkasıa atlaya deliler gibi . allahtan büyütmemissin bu sitede o konuya yazmıs kişiler bu idol anlamını yanlış biliyor bir sen doğru biliyorsun deilmi inanki seni kelime anlamlarımda cebimizden çıkarrız (bak bu da deyim):005 tamam mı hade eyvallah.
deyim oldurını belirttim yoksa onlarında yanlış kullanıldıgını söylersin
sonyaratuk yazdı: valla bravo yok yani ben biliyorum ne anlama geldiğinide senin için demiştim ya neyse büyütmeye gerek yok ben deliyim kuyuya bir taş atarım bazı delilerde onuın peşine atlar işte
haha tuzlayimde kokma arkadaşım bak buda bir deyimdir aynın senin bir taşın arkasıa atlaya deliler gibi . allahtan büyütmemissin bu sitede o konuya yazmıs kişiler bu idol anlamını yanlış biliyor bir sen doğru biliyorsun deilmi inanki seni kelime anlamlarımda cebimizden çıkarrız (bak bu da deyim):005 tamam mı hade eyvallah.
ehhh tabi okumuş insanın hali başka oluyor canım ama inan beni cebinden çıkaramazsın çünkü ben oraya fazla gelirim
Hiç Maymundan
Adam...
ehhh tabi okumuş insanın hali başka oluyor canım ama inan beni cebinden çıkaramazsın çünkü ben oraya fazla gelirim
doğrudur ama biliyorsun okumakla tahsil olur eşşeklik baki kalır (deyim)
yavuz çetin.ama idol olarak kalacak, bağzılarında doğuştan basamakları tırmanacak merdivenler olur.hayatımın sonuna kadar sadece ulaşmaya çalışacağım.oda olmadı ulaşmaya uğraşırken o yolda öldüm derim oda yeter bana.
pamuktan prensesmi olur,prenses dediğin taş gibi olur.
Arkadaşlar merhaba!
Ben yaşamımda rock dinlemeye başladığımda sürenlerden süregelmişlikten kurtulmayı istediğim için bu müziğe yöneldim.Model insan olmak için değil kendime özgü olabilmek için ama bu yolda en fazla yaşamına bakarak şu özgünlük bende de olmalı dediğim sanatçı Şebnem Ferah'tır.