beowulf izledim.. animasyon olmasa idi ve o efektleri gerçek insanları kullandıkları bir çekimde aynı şekilde verebilselerdi (ki çok şey istedim sanırım) tadından yenmez olabilirdi.. yine de hoş film mesajları güzel..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
beowolf '3boyutlu' izledim inanılmazdı. 2 boyutlu animasyonları cok iyi degil amma ve lakin 3 boyutunda yasatmıslar mesajları ve özellikle de müzigi cok hosuma gitti
birde kabadayı ya gittim hakkatten oyuncu kadrosu saglam bir film olmus
-_-MiDineTte-_- hiç bir yıldız yok gökyüzün de ulaşamayacagımız...
az önce 'benim adım sam' i izledim.sean penn w michelle pfeiffer başrollerde.otisitik bir babanın öyküsü.film fena sayılmazdı ama okadar da ii deildi.bence konu daha derin işlense daha güzel olabilirdi.
dev!l_O_ yazdı:az önce 'benim adım sam' i izledim.sean penn w michelle pfeiffer başrollerde.otisitik bir babanın öyküsü.film fena sayılmazdı ama okadar da ii deildi.bence konu daha derin işlense daha güzel olabilirdi.
konusunu monusunu geçtim, sean penn'in performansına hayran bırakmıştır o film.
Sıradışı ...pek bir şeye benzemiyodu, hmm... böyle sevgiye olan inançla ilgili bi tema üstünden çalışmayı denemişler en azından ben öyle anladım tabi başka bi şeyde olabilir... amaaan neyse ortaya izledikten sonra ele hiçbişey geçmeyen bir film çıkmış,hiç beğenmedim böyyk:(
papilla yazdı:Sıradışı ...pek bir şeye benzemiyodu, hmm... böyle sevgiye olan inançla ilgili bi tema üstünden çalışmayı denemişler en azından ben öyle anladım tabi başka bi şeyde olabilir... amaaan neyse ortaya izledikten sonra ele hiçbişey geçmeyen bir film çıkmış,hiç beğenmedim böyyk:(
berbat bi film sahiden isim sıradışı ama çok alışılagelmiş bi konu.
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
woody allen ın manhattan love and death bir de celebrity sini seyrettim. seviyorum woody allen filmlerini. zaten hepsini indirdim. hepsini seyredeceğim.
texas katliamını izledim ...
tavsiye etmem dehşet kanlı otel filminin daha beterini düşünün
o derece bişey..insan eti yiyen insanlar filan tuhaftı film ama sonunu saçma
buldum biraz neyse....
sezen aksu şarkılarından oluşan 'o kadın ' filmini izledim (baya oldu salında =D ) çok hoşuma gittii ağladım bi de )= replik az ama baymadı çok güzel bi film(hikayesi de ayrıca) olmuş!..
american gangster i izledim en son feci şekilde beğendim. iki sahnede bittim, filmin başlangıcındaki sahne ve filmin sonuna doğru (izlienler bilir) denzel in kiliseden çıkış sahnesi... zaten russell için tek laf edemem onu izlemek adına gittim en çok ve tabiki yine bayıldım. film çok ii kaçırmayın derim.
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
vaga_bond' a katılıyorum. American Gangster uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadan izledim ve hikayesi itibariyle çok çekici. Şunu söylemek gerekir ki Denzel Washington' ın oyunculuğu gerçekten süper.
Frank Lucas(Denzel Washington)' ın hikayesini anlatır. Frank Lucas' ın yaptığı işler yasadışı olsada, aklına ve gücüne hayran kalmamak mümkün değil.
kitten yazdı:texas katliamını izledim ...
tavsiye etmem dehşet kanlı otel filminin daha beterini düşünün
o derece bişey..insan eti yiyen insanlar filan tuhaftı film ama sonunu saçma
buldum biraz neyse....
sıkılarak izlediğim filmlerin başında geliyor çok sıradan bir konusu var açıkcası otel film mi çok daha ii (gerçi sen ''kanlı'' olması bakımından karşılaştırmışsın.. yaptığm yorum genel anlamda)
the number 23 'ü izledim sonuna kadar film kendisine bağlıyor .. sonunda şaşırdım desem yalan olur lütfen artık bu tür filmlerde katil beklenen kişi olsun daha ilginç olur her zaman hiç dikkat çekmeyen karakter olcak diye bir kanun mu var sıradanlaştırıyor... finali hariç sewdim özellikle ''23'' teorimininde anlatılanlar oldukça ilgi çekici bazıları zorlama olsada
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!