ulan ne çok ankaralı varmışta haberimiz yokmuş.neyse ben birkaç mekan söyliyim.eskilerden limona takılırdık.kapandı maalesef.artık gölgeci olduk.çok sarmasada çok fazla alternatifimiz yok.çalışanlar filan gayet iyi.sadece içerde biraz fazla abaza oluo.rockla alakası olmayan herifler görüom bazen.damsız giriş yok eğer tipinize güveniosanız bu olayıda aşabilirsiniz.perşembe yolcuya gideriz karakedi için.çok başarılıdır bence.hm şuan bide barfly açıldı.limona alternatif diyebiliriz ama pek tanınmıo hala.limonun üst sokağında yani bayındırda.işte en son manga geldi oraya.fiyatlar gayet ucuz.bira 2milyon.gece 12den sonra 2.5milyon oluo.bu arada keyif filanda güzeldir.her türlü metal müzik çalar.orada iyidir.haftasonu için shadow yada soloda başlayıp gölgede - keyifte başlayıp yolcuda bitirmek en ideali gibi.
cafe olarak ona on iyidir.ayrıyetten karanfil 2de güzel kafeler var.mesela dolphinde biranızı içerken nargile fokurdatabilirsiniz.lemanı filan sevmem.çok kasıntı tipler var.içerisi cix kaynıo.eğer biraz rocker olarak göze çarpıosanız lütfen girmeyin.çünkü millet tiptip bakıo ve kavga etmeniz an meselesi...
gölge tayfasından olanlar varsa görüşmek isterim...
aydın dakiler için solim baraka die bi mekan var yanlız paranıs biraz fazla olcek yoksa eylensenisde hayatınıs son eylencesi olur neyse bu arada aydın gibi bir yerde yani ot daha dorusur kendisin i krtlar vadisine fazla kaptırmıs arabesk takılan kısların cogunlu gokhan ozen bilmem ne gibi abusuk koftiden sarkı soleyenlere takılanların oldu bi sehirde eylencek hiç bi yer yok eylencek tek yerimis bisim evin bodrumunda hemen hemen 12 metrekarelik bi alanda kendiş gucumusle yaptımız calısma odamıs ....umarım anladınıs burdan duyrulkur bar sahiplerini rocker ları cogaltın aydında özenti istemios bis aydın da cok az saydayıs.....özentilerin özrnegiş bu cuma mvö de goruldu ark anllattı bi suru cocuk harun harun die bagırmaktan baska bişi yapmammıs hayat bu işte...
valla bir kere gittim..girdim biletleri alıp çıktım hemen..direk sola sapıp kasaya gittim yani sağ tarafta ne vardı acaba merak ettim şimdi..ama çalan müzik iyiydi
ulan ne umursamaz adamım be
bakırköyden laf açılmışken sahile doğru giden yoldan yani özgürlük meydanından aşağı inerken sahil tarafında arka yolda rock cafe var.ben oraya giderim.gerçi rock çalmıo:) genelde blues tarzı çalıo ama boş oluo kafa dinlemeye değer bir yer.loş ışıklar filan.canım no woman no cry dinlemek istediğinde kaçardım oraya.gerçi bayadır gitmiom.son durumlardan haberim yok.
evet bi senden cıkmıs zaten ankaranın mekanları ne varsa sende var (pek de yalakayımdır 8) ) gidelim götür beni dag bayır dolastır yeni yerler bulmam lazım:)
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?