no doubt -don't speak
him- gone with the sin
teoman-gemiler
vega-bu sabahların bır anlamı olmalı
Bir tek senin görebileceğin bir yerden, Sana gülümsüyorum...
Onların duydukları kahkahalarım değil
Aşkı tarif gerekirse sana, Anlatayım, Aşk ne biliyor musun, Benim sana yaşadığım, Senin durmadan üstüne bastığın.... (BAZEN BİR İÇKİ ŞİŞESİ, YAŞAM DEST
buaralar *reflex - sen hep benimsin*den şaşmıom....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
radiohead-let down
sezen aksu-gülümse
cem karaca-kendim ettim kendim buldum
placebo-this picture
müslüm gürses-sensiz olmaz(b.ortaçgil)
ahmet kaya-dardayım
dream theater-wait for sleep
kel alaka şarkılar ama kaç gecedir winampta dönenler bunlar....kaç gecedir en iyi gidenler...ama hakkaten alaksız şarkılar..olsun..candır...
buaralar greenday wake me up when september ends ii gidio geceleri ..bide vazgeçilmesim vega-iz býrakanlar unutulmas..sonra anathema-angelica..öle dolaþýo
walla dinlediðim 4 tane þarký war onlarýda yazim birisi mat-yosun dieri placebo-ý know sonra blind guardian-the bard song dieride gene placebo-where is my mind
Çaydanlýk Kulpsuz olurmu Marine Medic siz olurmu Arbiterler Dondursada Firebat ler yakar beni.....
Çirkin Kadýn Yoktur Az Vodka Vardýr...
Demons and Wizards,,FIDDLER ON THE GREEN
bu BİİİİİRRRR
umay umay,,,HAREKET VAKTİ
bu ikiiiiiiiiiii
Anathema,,ONE LOST GOODBYE
BU ÜÜÜÜÇÇ
BU BÖLEEE GİDER........
en son içme işlemini okulun partisinde yaptım ben 213 peeh rolling stones angie ve bill withers aint no sunshine when shes gone diye baslayan bi parca var iyi gidiyodu bi aralar..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?