Papi yazdı:bende çok üzüldüm ölmesine ama o kazada başkası ölseydi bukadar üstünde durulmazdı.ünlü biri öldü ya o yolu yaparlar..en azindan birileri daha ölmesin.
Barış Akarsu
- annabel_lee
- Müdavim Üye
- shadow_girl
- Müdavim Üye
içim acıdı. gözümden yaşlar aktı istemsiz olarak. dizisini izlemedim şarkılarını dinlemedim. resimlerine bakarak ah ne yakışıklı çocuk diye hayranlıkta beslemedim. Ama ağladım. Bişeyler yazıp yazıp siliyorum hakkında ne diyeceğimi bilmiyorum. Umarım bu kadar çok seveni olduğunu hissetmiştir ya da her neyse.
Ama şu tv kanallarına lanet ediyorum. ilk defa bu kadar içimden gelerek bela okuyorum. Allah (eğer varsa) insanların ölümlerinden bile kendilerine çıkar sağlamaya çalışan bu medyanın BELASINI VERSİN.
adam ölmüş altta yazı geçiyo ıslak yaz bilmem kaça gönder Barış'tan ıslak ıslak gelsin cebine.
Yaşım o kadar büyük değil. deprem zamanında çok tanıdığım öldü çevremde ama hiç bu kadar canım acımamıştı. Ölümün ne demek olduğunu daha yeni anladım belki de o yüzden. Ama bugün biraz daha büyüdüğümü anladım. yazacak çok şey var ama neyse işte öyle...
Ama şu tv kanallarına lanet ediyorum. ilk defa bu kadar içimden gelerek bela okuyorum. Allah (eğer varsa) insanların ölümlerinden bile kendilerine çıkar sağlamaya çalışan bu medyanın BELASINI VERSİN.
adam ölmüş altta yazı geçiyo ıslak yaz bilmem kaça gönder Barış'tan ıslak ıslak gelsin cebine.
Yaşım o kadar büyük değil. deprem zamanında çok tanıdığım öldü çevremde ama hiç bu kadar canım acımamıştı. Ölümün ne demek olduğunu daha yeni anladım belki de o yüzden. Ama bugün biraz daha büyüdüğümü anladım. yazacak çok şey var ama neyse işte öyle...
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
herinsan ölecektır barıs manco da gıttı cem karaca da barıs akarsu da hatta aılelerımızden ınsanlar öluyorannemız babamız dedemız yapacak bırseyımız yok allah rahmet eglesın demekten baska...
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
-
- Müdavim Üye
Duydugum an elim ayagım titredi, hala aglıyorum.. dayanamıyorum.. yuzu geliyor aklıma..
simdi annem kime bakıp arkadasların gibi uzun saclı zibidileri begeniyorsun zaten bari Barıs gibi efendi bi cocukla evlen, uzun sac yakısıyor ona diye beni azarlayacak diye dusunuyorum.. simdi annemde eminim benimgibi aglıyordur, kac gundur dua etti kurtulur umarım diye..
Genc olunca kaybedilenin yası daha cok koyuyormus insana, bunu ogrendim.. Bodrum'u zaten hic sevmezdim, simdi iyice sogudum..
simdi annem kime bakıp arkadasların gibi uzun saclı zibidileri begeniyorsun zaten bari Barıs gibi efendi bi cocukla evlen, uzun sac yakısıyor ona diye beni azarlayacak diye dusunuyorum.. simdi annemde eminim benimgibi aglıyordur, kac gundur dua etti kurtulur umarım diye..
Genc olunca kaybedilenin yası daha cok koyuyormus insana, bunu ogrendim.. Bodrum'u zaten hic sevmezdim, simdi iyice sogudum..
En son veronique tarafından 05 Tem 2007 01:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Off ölümün karşısında ne kadar da çaresiz ve aciziz. Ailesinin yakınlarının falan halini gösterdiler tvde, çok kötü oluyo insan ya. 28 yaşındaymış abim. Ne güzel yaş, ooff of. Doğru bi düşünce değil biliorum ama, vücudu ve beyni çok hasar almış, yaşasaydı hiçbi zaman eskisi gibi olamazdı bence. Barış öyle yaşamak ister miydi? Öylesi daha mı acılı olurdu? Kimbilir? Belkide eski haline dönerdi zamanla. Ailesine sevenlerine sabır diliorum ne diyim...
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
- uykudakaybolan
- Üye
eee n'oldu şimdi öldü mü ölmedi mi.bir bildiğimiz var ki yazıyoruz heralde.babam doktor ve kazanın olduğu ilk gün bana o çocuk öldü dedi.ancak bodrumdakiler onu cihaza bağladılar ve beklemeye başladılar belki mucize olur die.geçin bunlar tıpta mucize filmlerde olur.allah rahmet eylesin.uykudakaybolan yazdı:evet barış akarsu hayranlarına şu dakika itibariyle kötü haberi vermeyi borç bilirim:ÖLDÜ.
- uykudakaybolan
- Üye
-
- Üye
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
bu nası bi zihniyet anlmıyrum açıkcası...bugün defalarca duydum..bi insanın bi genç insanın ölümüne üzülmesinden doğal ne olabilir...bunu neymiş le başlayan cümleler içerisinde kulanmk hoş gelmiyo bana...sanki diğer gençlerimize üzünlmedi gibi sürekli onlar hatrlatlıyo barşa üzülenleri kınarmış gibi..uykudakaybolan yazdı:bir şey daha sadece bir ayda 3olarca gencimiz insanımız ölüyo.neymiş tanınan biri ölmüş.peki ya o tanınmayan ama gencecik insanlara kim ağlasın?
huzurlu uyusun
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...