al sana müzik adamı işte.kendini müziğe adamış müthiş bir gitarist ve müzisyen.komuşum mor ve ötesine teomana kıla tüye.alın dinleyin.en iyisni yaptı ölmekle.çoğumuzun cesaret edemediğini yaptı.bu yapmacık sahte insanlar arasında daha fazla durmanın anlamı yoktu.keşke gitmeseydi aslında.ona ihtiyacı vardı bu zehirlenmiş beyinlerin...
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
İlginç bi adam bu Yavuz Çetin.. En iyilerdendi ama nerde olduğu ne yaptığı pek bilinmez göz önünda dolaşmazdı. Sonra yaşamak istemem artık aranızda dedi ve gitti.. Bize arkasından eyvallah Üstad demek düştü. Çoğu kişi ölmeden önce duymadı adamı. Yalandan bi albüm yaptı zamanında onu yalnız bırakan hıyarlar kendi içlerini rahatlatmak için. O da tabi ustayı anlatmaya pek yetmedi..
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
yavuz çetin abimiz kraldı walla. üstat mükemmel bi insandı kişilik olarakta. güven erkin erkalın kankilerinden di. abimiz aynı zamanda gitarı yalayıp yutmuş daha sonra bütün çıkarıp tekrar devam etmiş biriydi. satılık albümü kendine özgü tarzıyla süper bi albümdü. ama kurt gibi o da artk aramızda deil. saygıyla anıyorum...
shidow yazdı:İlginç bi adam bu Yavuz Çetin.. En iyilerdendi ama nerde olduğu ne yaptığı pek bilinmez göz önünda dolaşmazdı. Sonra yaşamak istemem artık aranızda dedi ve gitti.. Bize arkasından eyvallah Üstad demek düştü. Çoğu kişi ölmeden önce duymadı adamı. Yalandan bi albüm yaptı zamanında onu yalnız bırakan hıyarlar kendi içlerini rahatlatmak için. O da tabi ustayı anlatmaya pek yetmedi..
shidow yazdı:İlginç bi adam bu Yavuz Çetin.. En iyilerdendi ama nerde olduğu ne yaptığı pek bilinmez göz önünda dolaşmazdı. Sonra yaşamak istemem artık aranızda dedi ve gitti.. Bize arkasından eyvallah Üstad demek düştü. Çoğu kişi ölmeden önce duymadı adamı. Yalandan bi albüm yaptı zamanında onu yalnız bırakan hıyarlar kendi içlerini rahatlatmak için. O da tabi ustayı anlatmaya pek yetmedi..
bu cümlelerden sonra söyliyeceğim pek bişey kalmadı...Shidow yine lafı elimden aldı...
sadece bizim ülkemizde olan birşey değil bu ama..
yavuz çetinin kıymeti hala bilinmiyor pek, ben dinlemedim mesela hiç, dinlesem bile bilmeden dinlemişimdir
bence dinlemeni tavsiye ederim. o zamn ne kadar kaliteli bi müzik adamı olduğunu daha da iyi anlarsn... aslında 'satılık' albümünü göndersek siteye yayınlasa çok mu illegal olur =?
ooooooooffffffffffff keske sozume ofla baslamasaydım ama basladım cunkı o artıl yasamıyo bence cok ıyıydı cok ıyı bı gıtarısttı cok ıyı sakı sozu yazıyodu yane cok ıyıydı ya keske pes etmeseydı ne dıyım ya ama satılık baya bı ıyı yavuz cetıne yakısan bı album dınlemıyen varsakı olmasın mutlaka dınlesınler