Yavuz Çetin
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
çogu yorumları okudumda Yavuz ÇETİN neden intihar etti diye bir soru soruluyor arkadaşlar bunu hiç biriniz bulamassınız boş yere uğraşmayın zaten adam canına kıyıyorsa demekki dünya da elde ettikleri onu mutlu etmemiş yada arkada bıraktıklarının bir anlımı yokmuş . diger bir olay ise Lovalace in (ölmese belki efsane olmuyacaktı )dedigi bir mesaja katılıyorum eger adam intihar etmeseydi inanki çogunuzun haberi olmazdı böyle bir insandan benim oldugum gibi bu konuda hayıflanıyorum sitenin yaş ortalaması eger ben ayrılamdan önceki düzeydeyse Yavuz ÇETİN öldügünde çoğu üye 12 13 yaşında olacak yani orta 1 yaşında inanninki o dönemlerde rock müzik öyle kolay dinlenmiyordu ben üniv. 2. sınıfta dinlemiştim ilk oda 2002 idi yani öldükten 1 yıl sonra
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
- Müdavim Üye
- Müdavim Üye
bu kişiden kişiye değişir toplumdan toplumada değişir yavuz çetin dediğin gibi iyi bi gitaristti fakat ölmeseydi bu kadar iyi olmazdı emin ol türkiyede 80 milyon insan yaşıyo ve bu insanların içinde yavuz çetinden iyi olanlarda warissirganotununissirmiyani yazdı:çogu yorumları okudumda Yavuz ÇETİN neden intihar etti diye bir soru soruluyor arkadaşlar bunu hiç biriniz bulamassınız boş yere uğraşmayın zaten adam canına kıyıyorsa demekki dünya da elde ettikleri onu mutlu etmemiş yada arkada bıraktıklarının bir anlımı yokmuş . diger bir olay ise Lovalace in (ölmese belki efsane olmuyacaktı )dedigi bir mesaja katılıyorum eger adam intihar etmeseydi inanki çogunuzun haberi olmazdı böyle bir insandan benim oldugum gibi bu konuda hayıflanıyorum sitenin yaş ortalaması eger ben ayrılamdan önceki düzeydeyse Yavuz ÇETİN öldügünde çoğu üye 12 13 yaşında olacak yani orta 1 yaşında inanninki o dönemlerde rock müzik öyle kolay dinlenmiyordu ben üniv. 2. sınıfta dinlemiştim ilk oda 2002 idi yani öldükten 1 yıl sonra
- Müdavim Üye
- ecedorsayy
- Ece Dorsay
- İletişim:
Ece Dorsay
Ben Yavuz Cetin ile 2000 yilinda, Universal icin kaydettigim ilk demo
kaydimda beraber calma firsati bulmustum. Provada calmistik bir kere.
Kayitta ise farkli gunlerde calmistik. Cok az sohbet imkanim olmustu.
Vintage Strat ini satmak istiyordu. Bozulan Wah pedalini da bes dakikada kendisi tamir etmisti. Bir de Manhattan Ice Dream Yeni Yetenekler Yarismasi nda Omerli h2000 de 2000 yilinda sahne arkasinda gormustum. MFO ye calacagi zaman. Bir arkadastaki orijinal Gibson gitara bakip bu tarz bir gitar aradigini soylemisti.
Yavuz Cetin in solo gitarlarini caldigi demomun ismi : Tutkularin Pesinde.
Digeri de Umut ve Korku Yolu nun ilk hali idi.
Tutkularin Pesinde demom karma bir albumde yer aldi.
Alternatif adli bir albumde. Ama kendisini sahnede canli izleme firsati
bulamadigim icin hep uzulurum. Web siteme o demonun mp3 unu de koyacagim.
Ece Dorsay
http://eced.wordpress.com
http://www.myspace.com/edorsay
kaydimda beraber calma firsati bulmustum. Provada calmistik bir kere.
Kayitta ise farkli gunlerde calmistik. Cok az sohbet imkanim olmustu.
Vintage Strat ini satmak istiyordu. Bozulan Wah pedalini da bes dakikada kendisi tamir etmisti. Bir de Manhattan Ice Dream Yeni Yetenekler Yarismasi nda Omerli h2000 de 2000 yilinda sahne arkasinda gormustum. MFO ye calacagi zaman. Bir arkadastaki orijinal Gibson gitara bakip bu tarz bir gitar aradigini soylemisti.
Yavuz Cetin in solo gitarlarini caldigi demomun ismi : Tutkularin Pesinde.
Digeri de Umut ve Korku Yolu nun ilk hali idi.
Tutkularin Pesinde demom karma bir albumde yer aldi.
Alternatif adli bir albumde. Ama kendisini sahnede canli izleme firsati
bulamadigim icin hep uzulurum. Web siteme o demonun mp3 unu de koyacagim.
Ece Dorsay
http://eced.wordpress.com
http://www.myspace.com/edorsay
En son ecedorsayy tarafından 08 Mar 2007 03:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Müdavim Üye
ilk albümle son albümü karşılaştırınca yavuz çetinin ruhsal durumundaki değişiklik farkediliyo. ama her iki albümüde çok severek dinliyorum. erkan oğurla çaldıkları dünya harika bi parça. dinlemeyenler varsa tavsiye ederim. yaşasaydı şu dönemde muhakkak popüler olurdu. Türk rock müziği adına çok büyük kayıp..
dünya gerçekten muhteşem bir parça.nirata yazdı:ilk albümle son albümü karşılaştırınca yavuz çetinin ruhsal durumundaki değişiklik farkediliyo. ama her iki albümüde çok severek dinliyorum. erkan oğurla çaldıkları dünya harika bi parça. dinlemeyenler varsa tavsiye ederim. yaşasaydı şu dönemde muhakkak popüler olurdu. Türk rock müziği adına çok büyük kayıp..
betterman.
zaten erkan ogur la yapılan her calısma mukemmel oluyorlayne yazdı:dünya gerçekten muhteşem bir parça.nirata yazdı:ilk albümle son albümü karşılaştırınca yavuz çetinin ruhsal durumundaki değişiklik farkediliyo. ama her iki albümüde çok severek dinliyorum. erkan oğurla çaldıkları dünya harika bi parça. dinlemeyenler varsa tavsiye ederim. yaşasaydı şu dönemde muhakkak popüler olurdu. Türk rock müziği adına çok büyük kayıp..
e orası öyle ama bu başka bir güzel, başka bir sade, başka bir karışık.veronique yazdı:zaten erkan ogur la yapılan her calısma mukemmel oluyorlayne yazdı:dünya gerçekten muhteşem bir parça.nirata yazdı:ilk albümle son albümü karşılaştırınca yavuz çetinin ruhsal durumundaki değişiklik farkediliyo. ama her iki albümüde çok severek dinliyorum. erkan oğurla çaldıkları dünya harika bi parça. dinlemeyenler varsa tavsiye ederim. yaşasaydı şu dönemde muhakkak popüler olurdu. Türk rock müziği adına çok büyük kayıp..
betterman.
- ozgur_kole
- Üye
1990 yılında çaldığı little wing kaydı: http://www.yavuzcetin.info/littlewing.html
- King_Crimson
- Üye
öldükten sonra tanıdığım ve albümlerini -zaten iki tane albümü var:(- utanmadan dinlediğim büyük müzisyen. erkan oğur ile yaptığı dünya parçası bu hayatta dinlediğim en güzel parçadır. ruhu şad, mekanı cennet olsun.
Ne şeriat, ne tariykat, ne hakikat, ne türe! Süremez hükmünü bunlar yaşadıkça bu küre! Cahilin korku kokan defterini Tanrı düre! Marifet mahkemesinde verilen hükme göre, Cennet iflas eder, efsane-i adem
- loserhaswon
- Üye
- İletişim: