Barış Akarsu
- CanDy_GirL
- Üye
- CanDy_GirL
- Üye
Yaa arkadaşlar barış akarsuyu kaybedeli bir hafta oluyor ama kaza geçirdiği günden bugüne kadar çoğu kanal şehitlerimize bile ayırmadıkları vakti ayrdı bnde çok üzülüyorum ama sizce de fazla abartılmadı mı?Bilemiyorum belki ünlü bir sanatçı olduğundan belkide daha çok genç olduğundan ama bnce her şeyi dozunda bırakmalıyız. Allah sewnlerine sabr wersin mekanı cennet olsun
- whatsername
- Müdavim Üye
Özellikle de Star Haber resmen Barış Akarsu belgeseli yaptı. Bu kadar abartılması gerçekten hoş değil... Ayrıca bu muhabirleri anlamakta çok zorluk çekiyorum. Barış Akarsu öldükten sonra, muhabirler onun annesiyle röportaj falan yaptı. Ve sordukları soru: Ne hissediyorsunuz?theko_oks yazdı:Yaa arkadaşlar barış akarsuyu kaybedeli bir hafta oluyor ama kaza geçirdiği günden bugüne kadar çoğu kanal şehitlerimize bile ayırmadıkları vakti ayrdı bnde çok üzülüyorum ama sizce de fazla abartılmadı mı?Bilemiyorum belki ünlü bir sanatçı olduğundan belkide daha çok genç olduğundan ama bnce her şeyi dozunda bırakmalıyız. Allah sewnlerine sabr wersin mekanı cennet olsun
Soru mu yani bu ne hissedilebilir ki?!
Allah rahmet eylesin. Her ölüm erkendir derler ya, bu durum Barış Akarsu için daha da geçerli...
Lasciate mi cantare
- NreaLnunreaL
- Üye
Bu sitemi daha önce de duymuştum.Kesinlikle aynı kefeye konulup, karşılaştırılmaması gereken bir durum. iyi düşün.theko_oks yazdı:Yaa arkadaşlar barış akarsuyu kaybedeli bir hafta oluyor ama kaza geçirdiği günden bugüne kadar çoğu kanal şehitlerimize bile ayırmadıkları vakti ayrdı bnde çok üzülüyorum ama sizce de fazla abartılmadı mı?Bilemiyorum belki ünlü bir sanatçı olduğundan belkide daha çok genç olduğundan ama bnce her şeyi dozunda bırakmalıyız. Allah sewnlerine sabr wersin mekanı cennet olsun
eskidim ben..
paslandım.. kollarımın birinde naftalin kokusu
diğerinde tan yeri korkusu.
şimdi içimde,
tan yerinin ağarışından kaçan bir yarasa duygusu!
http://nrealnunreal.blogspot.com/
paslandım.. kollarımın birinde naftalin kokusu
diğerinde tan yeri korkusu.
şimdi içimde,
tan yerinin ağarışından kaçan bir yarasa duygusu!
http://nrealnunreal.blogspot.com/
- Kanatsiz_Melek
- Site ve Forum Yöneticisi
bencede çok abartıldı çocuk öldü dizi reyting rekoru kırdı birde ölenler yaşayanlardan daha fazla izleniyor bunuda basın kullanmayı çok iyi biliyor..ama bu sefer cırtı çıktı annesine sordukları soru bencede çok saçma vede gereksiz...ben pek dinlemezdim ama güzel bir ses vardı ..allah rahmet eylesin ..whatsername yazdı:Özellikle de Star Haber resmen Barış Akarsu belgeseli yaptı. Bu kadar abartılması gerçekten hoş değil... Ayrıca bu muhabirleri anlamakta çok zorluk çekiyorum. Barış Akarsu öldükten sonra, muhabirler onun annesiyle röportaj falan yaptı. Ve sordukları soru: Ne hissediyorsunuz?theko_oks yazdı:Yaa arkadaşlar barış akarsuyu kaybedeli bir hafta oluyor ama kaza geçirdiği günden bugüne kadar çoğu kanal şehitlerimize bile ayırmadıkları vakti ayrdı bnde çok üzülüyorum ama sizce de fazla abartılmadı mı?Bilemiyorum belki ünlü bir sanatçı olduğundan belkide daha çok genç olduğundan ama bnce her şeyi dozunda bırakmalıyız. Allah sewnlerine sabr wersin mekanı cennet olsun
Soru mu yani bu ne hissedilebilir ki?!
Allah rahmet eylesin. Her ölüm erkendir derler ya, bu durum Barış Akarsu için daha da geçerli...
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
Hayranı değilim ama güzel söylüyordu, özellikle Cem Karaca'nın şarkılarını..
Cem Karaca, Barış Manço ve şimdi Barış Akarsu.. Böyle yetenekler yittiği sürece Türkiye'de rock adına istenilen yere gelinemez bence..
Cem Karaca, Barış Manço ve şimdi Barış Akarsu.. Böyle yetenekler yittiği sürece Türkiye'de rock adına istenilen yere gelinemez bence..
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
eskilerin bir atasözü vardır kör ölünce badem gözü olur... bu sadece barış akarsu için geçerli değil daha önce hayatını kaybeden uzay heparı'dan tutunda, barış manço ve cem karacaya kadar bile gidebilir... hayattayken gerektiği ilgiyi ve yakınlığı göstermediğimiz değerlerimiz öldüklerinde hep birden keşke çekmeye başlıyoruz... ama kaybedilen kaybedilmiştir... son pişmanlıklarımızın bir faydası olmuyor malesef... barış akarsuda son zamanlarda yükselişe geçen genç rock yıldızı adaylarındandı... kimileri onu cem karacanın varisi olarak görüyordu ama daha yapacak çok şeyi varken aramızdan ayrıldı...toprağı cennet olsun ve şarkılarını bize bulutların üstünden söylemeye devam edecektir her ne kadar biz onu duyamasakta o hep kalbimizde yaşayacaktır...elveda barış...
- shadow_girl
- Müdavim Üye
- Peace4Rock
- Üye
- İletişim:
Hepiniz Öylesine Mesaj olsun diye yazmışsınız tanımadıgınız bilmediginiz bir insani aşalamak ne kadarda kolay oturdugunuz yerden bir insana hakaret etmek o klavyeyi aptalca kullanmak nede kolay.baris in sarki soylemesine laf atmışsınız geçin aynanın karşısına başlayın sadece 10 saniye ıslak ıslak söyleyin bir soytariya benzediginizi görceksiniz.baris lösemililer için konserler verirdi kendi konserinede bilet alıp girmişti paraya asla onem vermemişti bunları bilmeden sırf resimlerde gördüklerinizde yorum yapmak nede kolay hepiniz sahtesiniz çünkü yazmış olmak için yazıyorsunuz hayati bilmiyorsunuz kumsallarda söylenen şarkılarla zirveye cıkmak ve hayatı ellerinden kendi dogum gununde kayip gitmek nedir bilmiyorsunuz desinler için yazıyorsunuz hayati bilmiyorsunuz..sevgiyi dostlugu bilmiyorsunuz oturdugunuz yerden konuşmak ne kolay hayatı sevgiyi dostlugu bilmiyorsunuz yazıklar olsun..
Ayrılık Zamansız Gelir albümü Akarsunun yaşamının konu alındığı,
çocukluk ve gençlik yılları ile Akademi Türkiye günleri, röportajları,
kamera arkaları, konser görüntüleri ve bütün kliplerinin de
yer aldığı 1 saat 36 dakikalık DVD formatındaki
belgeselle birlikte çıkmış bulunmaktadır...ayrıca albümün geliri
ailesine ait olucakmış.
çocukluk ve gençlik yılları ile Akademi Türkiye günleri, röportajları,
kamera arkaları, konser görüntüleri ve bütün kliplerinin de
yer aldığı 1 saat 36 dakikalık DVD formatındaki
belgeselle birlikte çıkmış bulunmaktadır...ayrıca albümün geliri
ailesine ait olucakmış.
- soadturkey
- Üye
- İletişim:
- soadturkey
- Üye
- İletişim:
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
öyle birşey olmadı.nurenk yazdı:barış akarsu bi rockçı olabilir iii bi rockçı olduğuna da inanmıyorum adam ölmeden önce bişi yoktu tanıyan bile yoktu öldü bir numaralı rockçı oldu
bi rockçının ölmesi değil olay, gencecik bir insanın ölmesi...
nice ünsüz isim gibi...
üzücü olan budur.
yaptıkları arkada kalmış bitmiş defter çoktan kapanmış neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlam veremiyorum.
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!