hayırdır albüm çıktı mı ki niye şindi çıkıyolar.Rita yazdı:Aylardır beklediğim an Direc-t Makina'da..
Hem Okan hem Direc-t hem de doğumgünümde çok sevindirik oldum
Telefonla bağlatıda şansım olmaz sanki ama elimden geldiğince şansımı denicem
Makina
11parça kaydetmişlerdi biri eleanor rigby-beatles coverı vardı.bad-dua yazdı:hayırdır albüm çıktı mı ki niye şindi çıkıyolar.Rita yazdı:Aylardır beklediğim an Direc-t Makina'da..
Hem Okan hem Direc-t hem de doğumgünümde çok sevindirik oldum
Telefonla bağlatıda şansım olmaz sanki ama elimden geldiğince şansımı denicem
Ama albüm olarak değilde demo olarak biliyorum.Artık o gece görücez ne olduğunu
myspace.com/the_rita
- shadow_girl
- Müdavim Üye
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
- si_keremcem
- Üye
- İletişim:
bedia akartürk ve direc_T'i konuk etmesi gereçkten süper oldu...
bedia akartürk nasıl bir kadındır yav... yıllar hiçbişey götürmüyor bu kadından... süper bir ses... güzel insan... seviyoruz...
direc_T inşallah tekrar çıkar... hatta sabaha kadar çalar... hadi lan okan yap bi kıyak daha... gnder o diğer salakları bedia ve direct kalsın bi tek... esra balamirmiş ahah :D
bedia akartürk nasıl bir kadındır yav... yıllar hiçbişey götürmüyor bu kadından... süper bir ses... güzel insan... seviyoruz...
direc_T inşallah tekrar çıkar... hatta sabaha kadar çalar... hadi lan okan yap bi kıyak daha... gnder o diğer salakları bedia ve direct kalsın bi tek... esra balamirmiş ahah :D
ben at siqtim kavun siqtim milangaza incir diktim çöp tenekesinde doğdum armut yedim cırcır oldum senden başka benden başka ondan başka bundan başka şundan başka biri oldum
- shadow_girl
- Müdavim Üye
- whatsername
- Müdavim Üye
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
açıkçası kameraman evinin içine kadar girmişti o gün.. insanlarda özel hayat diye bişeyin olması lazım.. magazin normal bişey degil, toplum artık öyle benimsemiş olsa bile böyle şeyler yaşanmamalı..lonly yazdı:dün ben okan bayülgenin 'burası benim mahallem lan çekme' gibisinden sözler sarfettği bi kameramanla yapılan kavgasını izledim...bence artık şımarıklıkda ve ukalalıkta ki artık terbiyesizlikle karıştryo tavana vurdu....
Dünyada başka hiç bi ülkede böyle zorlama bi gazetecilik yok.. zaten magazin muhabirlerinin de ne basın kartı ve ne üniversite egitimleri var
Bencede bunun şımarıklıktan çok özel hayta saygısızlıkla ilgisi var. Bazen kendimi onun yerine koyuyorumda, ben olsam 3-5 katı tepki verirdim herhalde. Basın kartı konusunda da Okan'ın isyanlarına katılıyorum. Pekala kötü niyetli biri eline kamerayı alıp istediği kadar yakınlaşabilir ünlülere.veronique yazdı:açıkçası kameraman evinin içine kadar girmişti o gün.. insanlarda özel hayat diye bişeyin olması lazım.. magazin normal bişey degil, toplum artık öyle benimsemiş olsa bile böyle şeyler yaşanmamalı..lonly yazdı:dün ben okan bayülgenin 'burası benim mahallem lan çekme' gibisinden sözler sarfettği bi kameramanla yapılan kavgasını izledim...bence artık şımarıklıkda ve ukalalıkta ki artık terbiyesizlikle karıştryo tavana vurdu....
Dünyada başka hiç bi ülkede böyle zorlama bi gazetecilik yok.. zaten magazin muhabirlerinin de ne basın kartı ve ne üniversite egitimleri var
sleeping with the earth my dying bride
- shadow_girl
- Müdavim Üye
yok o eski olaydan bahsetmyorum dün akşam gösterdiler...sokakta yürürken olan bi hadise bu...ayrıca gece klübünden çıkıp arabayı gazetecilerin üstüne sürecek kadar saçmaladığını düşnyorum...veronique yazdı:açıkçası kameraman evinin içine kadar girmişti o gün.. insanlarda özel hayat diye bişeyin olması lazım.. magazin normal bişey degil, toplum artık öyle benimsemiş olsa bile böyle şeyler yaşanmamalı..lonly yazdı:dün ben okan bayülgenin 'burası benim mahallem lan çekme' gibisinden sözler sarfettği bi kameramanla yapılan kavgasını izledim...bence artık şımarıklıkda ve ukalalıkta ki artık terbiyesizlikle karıştryo tavana vurdu....
- whatsername
- Müdavim Üye
Okan Bayülgen her zaman magazincilerin ilgisini çekmiş bir insan. Yaptığı işler ve özel hayatı bakımından iyi bir malzeme. Magazinciler de bunu değerlendirmek istiyor. Bu magazincilik gözüyle bakıldığında belki doğal bir olay. "Adamın işi bu, işini yapıyor olacak tabi ki böyle şeyler, neden bu kadar tepki veriyor" gibi düşünceler doğabilir ama biraz da Okan'ın tarafından bakmak lazım. Yani adamların magazincilikten ne anladıkları ortada. Durum böyle olunca da insanda sinir falan bırakmıyorlar. Makina'da, Medya Arkası'nda da çoğu kez dile getiriyor bunu. İzlemişsinizdir, Ömür Varol'un yaptığı haberleri Medya Arkası'na taşıyor mesela. Kim olursa olsun magazincilere tepki veren insanlara kızmamak gerekir bence çünkü herkesin bir dayanma sınırı vardır ve özel hayata yapılan bu kadar müdaheleden kimse hoşlanmaz...lonly yazdı:yok o eski olaydan bahsetmyorum dün akşam gösterdiler...sokakta yürürken olan bi hadise bu...ayrıca gece klübünden çıkıp arabayı gazetecilerin üstüne sürecek kadar saçmaladığını düşnyorum...veronique yazdı:açıkçası kameraman evinin içine kadar girmişti o gün.. insanlarda özel hayat diye bişeyin olması lazım.. magazin normal bişey degil, toplum artık öyle benimsemiş olsa bile böyle şeyler yaşanmamalı..lonly yazdı:dün ben okan bayülgenin 'burası benim mahallem lan çekme' gibisinden sözler sarfettği bi kameramanla yapılan kavgasını izledim...bence artık şımarıklıkda ve ukalalıkta ki artık terbiyesizlikle karıştryo tavana vurdu....
Lasciate mi cantare
- shadow_girl
- Müdavim Üye
dünkü program yine mükemmeldi. Başka biri olsa bu kadar güzel yansıtamazdı diye düşünüyorum.Özürlü insanları programına çıkarıp bizlere ders vermesi Okan Bayülgen'in değerini gözümde kat kat arttırdı.İyi işler başarıyor bu adam. Dün de izlerken hem eğlendim hem de kendimi sorgulamaya başladım. Dün ki programda Sağır ama hayatlarında çok başarılı olan insanlar vardı. Hepsi hallerinden memnun yüzleri gülüyordu. Bi an düşündüm ben olsam yapabilirmiydim bu kadfar güçlü olabilirmiydim diye.
- ogunfan_18
- Üye
- whatsername
- Müdavim Üye