En iyi reklam?
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
Re: en iyi reklam
+100000000...o şarkıya bnde hyran kaldım ama aynen bnde çözemedim...venice_queen yazdı:sprite ın son reklamı çok güzel...şu basket sahasına(havuza)atlayanların falan olduğu reklam...şarkıda müthiş kimin sölediğni çözemedim
Even the smallest person can change the course of the future...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
al bendende o kdr..... bide bnm beendiim iki reklam daha var.. biri algida.. kndimi ayvalıkda ve accaip huzurlu hissediom onu izlediimde.. bide şimdi ipananın bi reklamı çıkmış.. iki tane japon var.. ben japonlara bayıldıım içn reklamıda çok sevdim haliyle.. buarada cnm aşkım nathan'ım kocaman öpücükyuss.. seni çoook seviommm!!!!GiMLiStorM yazdı:+100000000...o şarkıya bnde hyran kaldım ama aynen bnde çözemedim...venice_queen yazdı:sprite ın son reklamı çok güzel...şu basket sahasına(havuza)atlayanların falan olduğu reklam...şarkıda müthiş kimin sölediğni çözemedim
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- venice_queen
- Üye
- venice_queen
- Üye
venice_queen yazdı:pepsi blue nun reklamı müthiş...yeni izledim şu beckham ın sörf yaptığı reklam...baya iyi
ya o reklama bende bittim elenceli bişi bide sprite ın reklamına bayıldım
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
sprite reklamı harbiden çook ii!! yaratıcı insanların yaptıkları bi başka oluoo...angel_of_the_hell yazdı:al bendende o kdr..... bide bnm beendiim iki reklam daha var.. biri algida.. kndimi ayvalıkda ve accaip huzurlu hissediom onu izlediimde.. bide şimdi ipananın bi reklamı çıkmış.. iki tane japon var.. ben japonlara bayıldıım içn reklamıda çok sevdim haliyle.. buarada cnm aşkım nathan'ım kocaman öpücükyuss.. seni çoook seviommm!!!!GiMLiStorM yazdı:+100000000...o şarkıya bnde hyran kaldım ama aynen bnde çözemedim...venice_queen yazdı:sprite ın son reklamı çok güzel...şu basket sahasına(havuza)atlayanların falan olduğu reklam...şarkıda müthiş kimin sölediğni çözemedim
bide cmylmz ı sewdiimden midr nedir alaturka reklamlarını da sewiom!!
jvc reklamı da tam türklere yakışır bi mizah içerio... '' japonlar weya caponlar ''
hmm buarada angel_of_the_hellciiim ben senin yerine akşam baran nathan'ı en koccamanından öperim oki??!
KaFaNa GöRe TaKıL!!...
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
eskiden bir banka reklamı vardı. garantiydi heralde. neyse, cocuk sucuydu ve böyle kucukten baslayıp isi buyutuyodu. o cok guzeldi. bi "tesekkürler" diyişi vardı zaten. hayrandım yani mevzuya. neyse abatrmiyim.
haa bi de yine eskiden tadelle reklamı vardı. böyle cocuk ünlülere çikolata falan veriyodu. onlar da alıp "hey çocuk, sağol" falan diyolardı. o da iyiydi. yeni yerli reklamları sevmiyorum. yabancılar daha güzel ama onların da ne bileyim garip bir espri anlayışları var. ben öyle düşünüyorum yani. mesela ford'un reklamını komik olsun diye yapmışlar galiba ama ben gülemiyorum. bu hani modacı var, yanlış araba falan diyo. fordun güzel işleri de var ama
fordun bu "ters köşe, çift vuruş, 4-4-2" reklamları güzel.
bu arada böyle bissürü reklam yazınca çok tv izliyomuşum gibi oldu, ama maçlarda görürdüm bu reklamları daha çok.
haa bi de yine eskiden tadelle reklamı vardı. böyle cocuk ünlülere çikolata falan veriyodu. onlar da alıp "hey çocuk, sağol" falan diyolardı. o da iyiydi. yeni yerli reklamları sevmiyorum. yabancılar daha güzel ama onların da ne bileyim garip bir espri anlayışları var. ben öyle düşünüyorum yani. mesela ford'un reklamını komik olsun diye yapmışlar galiba ama ben gülemiyorum. bu hani modacı var, yanlış araba falan diyo. fordun güzel işleri de var ama
bu arada böyle bissürü reklam yazınca çok tv izliyomuşum gibi oldu, ama maçlarda görürdüm bu reklamları daha çok.
betterman.
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ya bişi dicem.. o bahsettiim japonlu reklam signalinmiş.. ipananın diil.... naapiim.. japonlara bakmaktan markayı kaçıtmışım....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
üni olimpiyatları için çekilen reklam harbi güsel olmş ama türkiyenin kısa bi tanıtım filmi war ya ben ona çook benzettim!!jonnathan yazdı:izmir'de duzenlenecek olan universiade 2005 icin cekilen reklam bence muhtesem...birde nestea'nin reklamı var...
hmmm bide ben milka reklamlarını çook sewiom. belkide moru sewdiimdendir yada çikolatayı..(?)
KaFaNa GöRe TaKıL!!...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
bence ikisini birden sevmenden kaynaklanıoo...punk182 yazdı:milka reklamlarını çook sewiom. belkide moru sewdiimdendir yada çikolatayı..(?)
ben bu ters kö$e,4 4 2 ve de özellikle bi ton cocugun oynadigi ver-kac reklamlarıa gıcıgım..cok zorlamayla benzetme yapmaya calı$ılmı$..sacma bence..esperanza yazdı:eskiden bir banka reklamı vardı. garantiydi heralde. neyse, cocuk sucuydu ve böyle kucukten baslayıp isi buyutuyodu. o cok guzeldi. bi "tesekkürler" diyişi vardı zaten. hayrandım yani mevzuya. neyse abatrmiyim.
- venice_queen
- Üye
pepsi reklamları icin: http://www.pepsi.com.tr/images/pepsitv/ ... video.html
sleeping with the earth my dying bride
- venice_queen
- Üye
- venice_queen
- Üye