İkisininde senaristi Gani Mujde oldugu icin her turlu seyini calabilir Ruhsar'ın ama ben neden Gani Mujde kadar yetenekli bi adamın bu kadar kotu bi senaryo yazdıgnı anlamıyorum.. oysa Ruhsar'ı izlerken ne cok eglenirdim zamanında..Nymphe_MeL yazdı:evet ya bi gün denk gelip biraz bakmıştım da bu kadar da olmaz cidden.. ya ruşen amcanın oğlu sedat a kadar aynen almışları bari insan isimleri değiştirir dimi,yok.The Invisible yazdı:dimi ama..kozmik_peri yazdı: bence daha çok hakkını vererek csi, without a trace, cold case gibi polisiye diziler çekildiğinde (ki hiiiiiç sanmıyorum olay genelde aşk meşke sarıyor bizimkilerde) olmuş olacak dizi işi..
Ya ruhsar vardı bi ara smdi de baska bi isim altında o diziyi yine cekmişler değişik oyuncularla mantık nedir bu işte ben anlamadım??
Her Yönüyle Televizyon
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye
- İletişim:
- whatsername
- Müdavim Üye
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
kesinlikle katılıyorum. efektleri filan da güzeldi onun, eskiden izlerdim.whatsername yazdı:Yeni model Ruhsar çekeceklerine has Ruhsar'ın bölümlerini yeniden koysalardı daha iyi olurdu en azından nostalji misali..
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
Hrant Dink öldüğünde yayınlarını kesip sıcağı sıcağına olayı yayınlayan(doğruda yapan) duyarlı medyamızın 13 askerimizi şehit verdiğimiz süreçte yayınlarını kesmeyip dansöz oynatmaya devam etmelerini içten kınıyorum!! Meğer bu ülkede bir düşünce adamına verilen değer 13 ŞEHİT'e verilmezmiş...Bunu bize öğrettikleri için sonsuz sevgiler....
aynen katılıyorm....wolfali yazdı:Hrant Dink öldüğünde yayınlarını kesip sıcağı sıcağına olayı yayınlayan(doğruda yapan) duyarlı medyamızın 13 askerimizi şehit verdiğimiz süreçte yayınlarını kesmeyip dansöz oynatmaya devam etmelerini içten kınıyorum!! Meğer bu ülkede bir düşünce adamına verilen değer 13 ŞEHİT'e verilmezmiş...Bunu bize öğrettikleri için sonsuz sevgiler....
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
söyle söyleyebilirsen adlı yarışma programı kadar insanı tırmalayan bir program daha görmedim.. hayır, derdim yarışmacıların sesinin güzel olmaması değil, zaten gerek de yok bu konsept için ama vokallerin yarışmacılar kadar kötü seslere sahip olmasına anlam veremedim..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- whatsername
- Müdavim Üye
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
çünkü insanlar acıyı seviyor ağlamaklı dizileri seviyor ve tvler de bu işten iyi para kazanıyor. abartıldı ve sıktı kesinliklewhatsername yazdı:Türk Edebiyatı eserlerinin diziye uyarlanması işi fazlaca abartıldı.
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- whatsername
- Müdavim Üye
Biraz da kolaya kaçmak var işin içinde..
Hazır konu, hazır senaryo.. Var olana bir şeyler eklemek daha basit olsa gerek. Senaristlerin de yapımcıların da işine geliyor bu. Bir de insanlarda, "aa bak bu şu kişinin romanı, güzeldir bu izleyelim" görüşü var sanki. İnsanları kitap okumaktan da uzaklaştırdılar iyice..
Hazır konu, hazır senaryo.. Var olana bir şeyler eklemek daha basit olsa gerek. Senaristlerin de yapımcıların da işine geliyor bu. Bir de insanlarda, "aa bak bu şu kişinin romanı, güzeldir bu izleyelim" görüşü var sanki. İnsanları kitap okumaktan da uzaklaştırdılar iyice..
Lasciate mi cantare