Tavsiye ettiğiniz Kitaplar
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
rock metal ya da punk alemindeyiz... şu sitede hepimiz kendi yolumuzu çizerken bazı grupların, fanzinlerin geçmişini öğrenmek önemli..
düşünün ki 60lı 70li 80li yıllarda faşizm, komunizm gibi kavramlar alabildiğine uç noktalardaydı.. o zamanlar da türkiye de rock -punk-metal müziklerin oluşumu ve kollara ayrılış günleriydi..
işte Altan Öktem tarafından yazılmış 'ŞEYTAN ALETLERİ' de bu günleri TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE ORTAYA KOYUYOR...
ve o zamandan kalma afişlerin, fanzinlerin, ve yeni oluşan grupların gelişimini anlatıyor.. bunu gerçekten çok beğendim..
kitap içinde eski afişlerin, fanzinlerin resimleriyle dolu.. hoş bir kitap.. okunmalııııı diyorummm...
ancak bulunması sanırım biras zor olucak çünkü 2000 çıkışlı...
düşünün ki 60lı 70li 80li yıllarda faşizm, komunizm gibi kavramlar alabildiğine uç noktalardaydı.. o zamanlar da türkiye de rock -punk-metal müziklerin oluşumu ve kollara ayrılış günleriydi..
işte Altan Öktem tarafından yazılmış 'ŞEYTAN ALETLERİ' de bu günleri TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE ORTAYA KOYUYOR...
ve o zamandan kalma afişlerin, fanzinlerin, ve yeni oluşan grupların gelişimini anlatıyor.. bunu gerçekten çok beğendim..
kitap içinde eski afişlerin, fanzinlerin resimleriyle dolu.. hoş bir kitap.. okunmalııııı diyorummm...
ancak bulunması sanırım biras zor olucak çünkü 2000 çıkışlı...
*Saklaban*
Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
- morcuburcu
- Üye
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye
- İletişim:
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye
- İletişim:
- nightmare_8
- Üye
okunması gereken o kadar çok kitap var ki piyasada ama nedense insanlar moda olan kitapları okuyorlar aslında bunun hiç bir kötü yanı yok diyebilirsiniz sonuçta kitap okunuyor bu ya da o şekilde okunuyor ama sanmıyorum ki çok satan kitapları okuyan insanlar devamlı kitap okuyorlar sadece gündemde o kitap oldugu için okunuyor..
gerçi bu tartışılır bi konu kesin bana katılmayanlarda olacaktır onun için fazla uzatmaya gerek yok ben sadece burda düşüncemi belirtmek istedim.
Friedrich Nietzsche----Böyle buyurdu zerdüşt
John Steinbeck--------Fareler ve insanlar
Albert Camus----------Yabancı
J.P Sartre--------------Altona Mahpusları
V.b gibi bi sürü
gerçi bu tartışılır bi konu kesin bana katılmayanlarda olacaktır onun için fazla uzatmaya gerek yok ben sadece burda düşüncemi belirtmek istedim.
Friedrich Nietzsche----Böyle buyurdu zerdüşt
John Steinbeck--------Fareler ve insanlar
Albert Camus----------Yabancı
J.P Sartre--------------Altona Mahpusları
V.b gibi bi sürü
çok gezen papuç b*k getirir!..
- nightmare_8
- Üye
kesinlikle yerinin doldurulamayacağıo bi kitap benim için...çok çok özel...birde ann morgan-bir çift yürek...şiddetle tavsiye ederim_AnGeLiCa_ yazdı:kesinlikle çokcuk kitabı olduğu için okumamazlık yapılmamalı... hatta büyüklerin okuması gerekli çocuklardan çok... KÜÇÜK PRENS 'ten bahsediyorum.. sevmeyi, öğrenmeyi,hayata bakmayı ve herşeyden önemlisi temiz kalmayı bunca çirkinliğin içinde küçük prens öğretmişti ilk bana yıllar önce. ve ben kendimi düzene kaptırmış hissettiğimde büyüdüğümü hissettiğimde hala dönüp bir daha okurum küçük prensi... ANTOINE DE SAİNT-EXUPERY VE KÜÇÜK PRENS lütfen okumayanlar varsa okuyun arkadaşlar...
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
turk muzık tarıhını ogrenmek ısteyenler ıcın BIR METAMORFOZ HIKAYESI
nı onerırım gercekten cok basarılı ve 1957 den 1980 e kadarkı olusan grupları muzık turlerını anlatan bır kıtap
bır de
DRACULA yı tavsıye ederım
nı onerırım gercekten cok basarılı ve 1957 den 1980 e kadarkı olusan grupları muzık turlerını anlatan bır kıtap
bır de
DRACULA yı tavsıye ederım
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
- bloodline666
- Müdavim Üye
Travenian ve Boris Vian'a tamamen katılıyorum özellikle Vian'ın Mezarlarınıza Tüküreceğim'i baya güzeldiririshia yazdı:Travenian ve Boris Vian'ın bütün kitaplarını tavsiye ederim...
bi de anthony burgess-otomatik portakal..kubrick filmini de çekmişti ama kitabı daha güzel...
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
way demek korkutuyo hakkaten.. ben 15 e yakýn kitabýný okudum.. çok korktuklarým da var ama tavsiye edemiyorum çünkü fazla fantastikler..Rock_N yazdı:Stephen King bütün kitaplarý amaa özelkle KEMÝK TORBASI...emin olun korkçaksýnýs...!
Ama.. "Fedailerin kalesi Alamut"u tavsiye ederim.. yazar Wladimir Bartol
I was going up the stairs, i met a man who wasn't there.. He wasn't there again today.. I wish; i wish he go away