Köşe Yazarları
ya ben mehmet barlası okurken bi garip oluyorum. okurken adam bana hitap etmiyo gibi geliyo ama okumayı bırakamıyorum. can dündar'ı genel anlamda sevmem ama sevdiğim yazıları olmuştu. aslında genel anlamda sevdiğim bi şahıs yok ama kimilerinin bazı yazılarını beğenmişimdir. diğerleri gibi sevmediklerimi yazmayacağım. ama genel anlamda türkçe'yi bile bile yanlış kullandığından şüphelendiğim yazarlardan nefret ederim. ne cümleler cümle gibi ne de paragraflar paragraf gibi o adamların yazılarında.
betterman.
Ek olarak ; Zaten Fatih Altaylı tükürdüğünü yalamakla meşhur bir insandır. Hürriyet'e ki köşesinde her gün Turgay Ciner'e söverdi(Sabah ve Atv'nin sahibi). Çünkü kendisi çok şerefli biri ya... Şimdi Sabah gazetesinde çalışmaya başladı.drexler yazdı:can dündar,hasan pulur,emin cola$an,mehmet yilmaz..
nefret ettiklerim : ahmet hakan,fatih altaylı
not:bu arada fatih altaylı gene tükürdüğünü yaladı milli takımın ba$ına fatih terimin gecmeyecegini iddaa etti gene hüsran gene hüsran..
Oyun bittiğinde... Şah'da Piyon'da aynı kutuya konur...
- whatsername
- Müdavim Üye
Emin ÇöLaşan , Mehmet YıLmaz , Hasan PuLur..
Ayse ARman a özeL bi gıcıkLıım war..Fatih ALtayLıyı önjeden okuRdum ama artk okumuoRum..soRa HıncaL ULuctanda hic hosLanmam..Pakize Suda nın mıs mus böLümü güseL oLuo..gecenLerde bsi wardı cok hosuma gitmisti..
-Hava kuvvetLeri tasaRRufa gidiyoRmus..
-Ucak yeRine otobüse binecekLer heRhaLde..(:
en sevdigim kose yazarını eklemeyi unutmusum..Bekir Coskunu cok cok severim..cok sempatik bir adam ya..gazeteyi alınca direct 3.sayfayı acıp daha sonra mansete bakan bir insan olarak ne kadar sevdigimi vurguladıgımı dusunuyorum..:b
Ayse ARman a özeL bi gıcıkLıım war..Fatih ALtayLıyı önjeden okuRdum ama artk okumuoRum..soRa HıncaL ULuctanda hic hosLanmam..Pakize Suda nın mıs mus böLümü güseL oLuo..gecenLerde bsi wardı cok hosuma gitmisti..
-Hava kuvvetLeri tasaRRufa gidiyoRmus..
-Ucak yeRine otobüse binecekLer heRhaLde..(:
en sevdigim kose yazarını eklemeyi unutmusum..Bekir Coskunu cok cok severim..cok sempatik bir adam ya..gazeteyi alınca direct 3.sayfayı acıp daha sonra mansete bakan bir insan olarak ne kadar sevdigimi vurguladıgımı dusunuyorum..:b
En son betul tarafından 05 Eki 2006 20:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Rüya ile gercegin arafında..Hep iyinin,askın tarafında..
hmm
Engin Ardıç'ı severim en çok köşe yazarı olarak. Onun dışında Mansur Forutan iyidir Radikal'deki bir çok yazar oldukça iyi yazar... Özellikle Nuray Mert, Hakkı Devrim ve Murat Belge... Sabah'dan Erdal Şafak... 5'li 10'lu yazı dizilerine başlamazsa Hasan Cemal... Birde Elif Şafak iyi yazar...
En sevmediğim yazarlar ise Bekir Çoşkun ile Emin Çölaşan diyebilirim.
Özellikle Bekir Çoşkun'un
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ ... &yazarid=2
adlı yazısına... Engin Ardıç'ın 10 Nisan 2006'da verdiği cevap okunmaya değerdir.
En sevmediğim yazarlar ise Bekir Çoşkun ile Emin Çölaşan diyebilirim.
Özellikle Bekir Çoşkun'un
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ ... &yazarid=2
adlı yazısına... Engin Ardıç'ın 10 Nisan 2006'da verdiği cevap okunmaya değerdir.
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
- shadow_girl
- Müdavim Üye
olayı anlattığınız kadarıyla biliyorum ama tam olarak bildiğim birşey var Can Dündar'ın Pink Floyd grubunu sevdiği ve dinlediği.hatta resmi web sitesinde de yazıyor. Manga bile dinliyormuş.James_Hetfield yazdı:Bu arkadaş metal müzik ile ilgili bişeyler yasmıştı....Arabada arkadaşıyla gidiomuş radyoda da metallica çalıomuş birden arkadaşı gaza basmaya başlamış kontrolden çıkmış falan die başlayan bi yasıydı...jonnathan yazdı:bizim okula geliyor kendileri,iletmek istediginiz varsa alayımDeLi yazdı:bizim can dündar hadisesi gibi desene
Bateriye cehennem tamtamı demişti...ABD lilere savaşa gitmeden önce heavy metal dinletiolarmış falan gibi birsürü saçma laf etmişti...
Hatırlamıorum tam yazanlar olur şimdi...
Bunu iletirsen sewinirim...
Bilmediği, anlamadığı konular hakkında sağdan soldan duyduğu şeylere dayanarak yazı yazmasın lütfen...
Yazılarını çok severim ayrıyetten kitapları. Kırmızı Bisiklet kitabı çok güzeldi.
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
zaten ne demiş "kimse okumazsa ben okurum!"zaten okuyan da yoktur sanırım, ben de elime aldım da bitiremedim kitabı. Alsın kendi okusunRita yazdı:Haşmet Babaoğlu..
(Ayşe Arman'ı gazatede gördüğümde okumam,kitabını aldığımda mide bulantısı yaşatan kadındır bana..pek akıllı bir kadın bulmuyorum kendisini)
köşe yazarlarını pek takip etmiyorum açıkçası ama Gülse Birsel'in yazılarını bazen okuyorum, akıcı ve sade yazıyor, beğeniyorum.
Ayşe Arman yazarlığı belden aşağı olaylarla bağdaştırdığı için evet alsın kendi okusunMoreThanMost yazdı:zaten ne demiş "kimse okumazsa ben okurum!"zaten okuyan da yoktur sanırım, ben de elime aldım da bitiremedim kitabı. Alsın kendi okusunRita yazdı:Haşmet Babaoğlu..
(Ayşe Arman'ı gazatede gördüğümde okumam,kitabını aldığımda mide bulantısı yaşatan kadındır bana..pek akıllı bir kadın bulmuyorum kendisini)
köşe yazarlarını pek takip etmiyorum açıkçası ama Gülse Birsel'in yazılarını bazen okuyorum, akıcı ve sade yazıyor, beğeniyorum.
Gülse Birsel'in köşe yazarlığından ziyade kitaplarıda çok hoş.
Geçen seyahatte yanıma kitap almayı unutmuşum.Yanımda ki kadının masasının üstünde bir sürü kitap duruyordu.Rica edip aldım Gülse Birsel'in kitabıydı.Çok hoşuma gitti.Okudukça okudum.
Kadın eğlenceli bir şekilde o ince detayları nasıl dokuyor,hayran kaldım.
myspace.com/the_rita