Bir sürü köşe yazarımız var yazılarını ve görüşlerinizi beğendiklerinizi paylaşırmısınız ben Melih Aşık ve Hasan Pulura bayırılırım tek kelimeyle harikalar.
tabi ki Emin Çölaşan. hic kacirmam her gun okurum. Fatih Altayli dan tiksinirim. Bekir Çoşkun da iyidir aslinda ama son zamanlarda cok fazla siir tadinda yaziyor. sikti artik. bir de cunhuriyet gazetesin deki makaleleri hic sevmem. halkin anlayabilecegi bir dille yazmalilar bence.
En son grungy tarafından 09 Oca 2005 05:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
grungy yazdı:tabi ki Emin Çölaşan. hic kacirmam her gun okurum. Fatih Altayli dan tiksinirim. Bekir Çoşkun da iyidir aslinda ama son zamanlarda cok fazla siir yaziyor. sikti artik. bir de cunhuriyet gazetesin deki makaleleri hic sevmem. halkin anlayabilecegi bir dille yazmalilar bence.
Cumhuritey gazetesine laf yok len.Gayette açık bir dille yazıyor adamlar ama gazete satılmıyor.çünkü gazetenin yanında şişme karı,zibratör seti,geçiktirici krem gibi halkın "ihtiyaç" larını karşılayan ekler vermiyorlar
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
cumhuriyet gazetesiyle ilgili duydugum bir olay,bu gazete mali zorluk cekerken uzanların yardım ettigi ve bu yuzden uzanları destekledigidir.ne kadar dogru bilemiyorum ama umarım gercek degildir....
jonnathan yazdı:cumhuriyet gazetesiyle ilgili duydugum bir olay,bu gazete mali zorluk cekerken uzanların yardım ettigi ve bu yuzden uzanları destekledigidir.ne kadar dogru bilemiyorum ama umarım gercek degildir....
böyle bişey olduğunu zannetmiyorum.ama soru işareti yaktın kafamda.araştırıcam yani
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
sanırım 92 senesinde olmuş bu olay. Gazete kapanma tehlikesiyle karşılaşmış.. Yazın bi ara İlhan Selçuk yazmıştı olayın doğru bir şekilde. Uzanları da koruduğu söylenemez cumhuriyetin.. En azından diğer gazetelerin hükümeti koruduğu kadar bariz bi destek görüntüsü yok..
kimse bekir coşkun a laf etmesin abi adam harbiden gündemdeki olayları gayet güzel bi şekilde hatta gitmesi gereken yerlere oldukça zekice laf koyarak arada mizahi bi dil de kullanarak yazıyo we enazından biçokları gibi yazmş olmak için karalamıyo(bkz. fatih altaylı+m.ali birand)...ayrıca bekir coşkun okuyup arka sayfasındadaki emin çölaşan ı es geçmek de olmuyo tabi
sonra aykut sabaha karşı terlemiş vaziyette uyanır..hepsinin bir rüya olduğunu anlayıp rahat bir nefes alır,lakin ruh alacam diye başına gelmeyen kalmamıştır rüyasında