Köşe Yazarları
trt sağlam kanal değildir hiçbir zaman zaten..iktidarda kim olursa ona çalışır :? ... trt'nin görevi o değilki halbuki..hıncal uluç biryerde söylemişti bunu trt'nin amacı reklamdan para kazanmak diğer kanallar gibi paso dizi göstermek değil,izleyiciye alternatifler sunmak diye..doğru da dedi,zaten para geliyor trt'ye adamlar birde özel kanal gibi oldu reklamdan götürüyorlar parayı..sonra saçma programlara para veriyorlar,yada kendileri yiyorlar..al işte buradan da gidiyor milletin vergisi boşakozzy yazdı:Evet çırpınıyor ama insanların pek anladığını sanmıyorum.
TRT 2 'den de ayağını güzel kaydırdılar...
Çok yazık.
-
- Üye
Bende sewmediğimi yaziim bari...
Güngör uras... Aslında adama karşı bi gıcıklığım yoktu..ama bigün formula 1 ile ilgili o kadar saçma bi yazı yazmıştı ki gözümden düştü adam..F1 in türkiyeye gelmemesi gerektiği ni savunuodu yokefendim sigara reklamı warmış yok bilmem ne varmış...
Üşenmedim 2 sayfa yazı yazdım..Bilmediin konulara burnunu sokma diede ekledim..Be adam madem bilmiosun bişey ne diye karışıosun git başka bişey yaz...
Güngör uras... Aslında adama karşı bi gıcıklığım yoktu..ama bigün formula 1 ile ilgili o kadar saçma bi yazı yazmıştı ki gözümden düştü adam..F1 in türkiyeye gelmemesi gerektiği ni savunuodu yokefendim sigara reklamı warmış yok bilmem ne varmış...
Üşenmedim 2 sayfa yazı yazdım..Bilmediin konulara burnunu sokma diede ekledim..Be adam madem bilmiosun bişey ne diye karışıosun git başka bişey yaz...
-
- Üye
-
- Üye
selehattin dumanı çok severim... gülmekten öldürür...
hep alakasız şeyler yazdığını düşünürsün ama yazdıklarının hepsi birilerine giriyordur.. ayrıca arada bir saçmalasa da zülfü livaneli....hıncal uluçun da ayrı bi yeri vardır.....haşmet babaoğlu da iyidir adam rocker bi kere...
hep alakasız şeyler yazdığını düşünürsün ama yazdıklarının hepsi birilerine giriyordur.. ayrıca arada bir saçmalasa da zülfü livaneli....hıncal uluçun da ayrı bi yeri vardır.....haşmet babaoğlu da iyidir adam rocker bi kere...
ferman moderatörün dağlar bizimdir...
-
- Üye
Bu arkadaş metal müzik ile ilgili bişeyler yasmıştı....Arabada arkadaşıyla gidiomuş radyoda da metallica çalıomuş birden arkadaşı gaza basmaya başlamış kontrolden çıkmış falan die başlayan bi yasıydı...jonnathan yazdı:bizim okula geliyor kendileri,iletmek istediginiz varsa alayımDeLi yazdı:bizim can dündar hadisesi gibi desene
Bateriye cehennem tamtamı demişti...ABD lilere savaşa gitmeden önce heavy metal dinletiolarmış falan gibi birsürü saçma laf etmişti...
Hatırlamıorum tam yazanlar olur şimdi...
Bunu iletirsen sewinirim...
Bilmediği, anlamadığı konular hakkında sağdan soldan duyduğu şeylere dayanarak yazı yazmasın lütfen...
sakin çayı dökmeyin
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
ben can dündar ın dilini çok beğeniyorum bi de yazdıkları bazı şeyler var ki hepimizin unuttuğu ama hatırlamamız gereken çeyler...toplumsal duyarlılığa öyle bi parmak basıyo ki okumadan,düşünmeden edemiyorsun...
bir de yaptığı sarı zeybek belgeseli vardır ki o dinlendirici sesiyle bir anlatışı varki eminim herkesin beyninde bir yer edinmiştir..
bir de yaptığı sarı zeybek belgeseli vardır ki o dinlendirici sesiyle bir anlatışı varki eminim herkesin beyninde bir yer edinmiştir..
bu yüzün arkasında saklıdır başka bir ben
doğruyu söylemeyen herşeyden bıkmış bir ben
artık gülmüyorsam bir nedeni vardır
artık sevmiyorsam bir nedeni vardır
artık duymuyorsam ne beklersin ki benden
doğruyu söylemeyen herşeyden bıkmış bir ben
artık gülmüyorsam bir nedeni vardır
artık sevmiyorsam bir nedeni vardır
artık duymuyorsam ne beklersin ki benden