valla doğru dürüst bir haber yapan bir gazete yok ama bazı gazeteleri okumaya calışıyorum arkadaşlar alıyorlar odaya ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmiyor özellikle spor başlıklarında işte bügün bu takım bunu alıyor falan haberler var yarın bakıyorsun başka bir gazete şunu alıyor diyor sallıyorlar acıkcası her taraf fubolcu doluyor
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
vALLAH biz posta alıok eve bulmacası çok die annem çözüo da ama milliyet dedim ben ankette ama bence ii gazete olayları çarpıtmayan her tarafı magazin olmayan tarafsız olan mizaha da yer veren eğlenceli ya da komik haberleri de olan toplumun tek bir kesimine hitap etmeyen gazetedir.
kurukafa yazdı:Kendimi bildim bileli Hürriyet okurum. Sırf Emin ÇÖLAŞAN ve Bekir COŞKUN'u okumak için alıyorum bu gazeteyi. Diğer yazarlarıyla işim olmaz.
diğer yazarlarında i$ yok zaten..
Ertugrul Ozkok...Tam bir facia...
Haklısın, Ertuğrul ÖZKÖK çok işe yaramaz bir herif. Fatih ALTAYLI denen herif de öyleydi zaten. Diyorum ya; Emin ÇÖLAŞAN ve Bekir COŞKUN dışındakiler hiçbir işe yaramaz adamlardır.
daha dün annemizin cüzdanını çalarken okul duvarlarına grafity yaparken şimdi anarşist olduk sokakları doldurduk. sevinçliyiz hepimiz polislerden kurtulduk..! www.mahlukat.com punk webzine
gazete aldığım zaman cumhutirey tercihimden onun haricinde hayrdar düman okumak için postı alabilirim =) zuhauhau türkiyede gazetecilik kavramı ne yazziki 0 noktasında
A_SeX_PisToL yazdı:hayır zaman belirten gazeteler genelde işe yaramıyolar zaten de.. neden cumhuriyete elini sürmüyosun?? yargılama deil yani sadece soruyorum
biz bu aralar gazete fln almıoruz günlük olarak ama keşke becerebilsem de cumhuriyet i tamamen okuabilsem
nooldu bitti sandın dimi??bu ses biter mi?kesilir mi bu ses?bu sesi kesmek kolay mı??neden bitsin lahn bu ses??bu ses biter mi lahnn!!!bu ses biter mi lann??
BU KURBAN AŞKI BİTER Mİ LAHN?!?
işin şakası bir yana bizde her gün milliyet alınır ama benim tercihi daima cumhuriyettir
yanlız ben cumhuriyet i günlük değil haftalık olarak alıyorum, pazartesi sabahı aldığım sayısını bitirdiğimde bi bakıyorum cuma akşamı olmuş