Türkiye'de okunabilecek 3 gazete var. (Zaman, Radikal, Cumhuriyet.)diğerlerinde okunacak bişey göremiyorum, arka kapak güzeli ile cinsellikle, görsellikle tiraj arttırmaya çalışan gazetelerden ne beklenebilirki. Ben bunların arasında genelde Zaman ı okurum, bi de hafta sonları Radikal. Zaman okuyo diye gerici olduğumu düşünenleriniz çıkabilir. Zaman gerçekten güzel bi gazete. Galiba Zaman okuyan tek kişi benim. Ondan bu açıklamayı gerek gördüm.
BEN TAM BİR İCLAL AYDIN HAYRANI OLARAK VATAN VATAN VATAN VATAN VE VATAN DİYORUM BİR DE SERİN DURUŞ İÇİN MİLLİYET DİYORUMM TABİ OKUDUĞUM HAFTALIK GERÇEKTEN TARAFSIZ HERŞEYİ OLDUĞU GİBİ ANLATAN AZ RESİMLİ GAZETELERDE VAR AMA ONLARIN İSİMLERİNİ BURADAN VER MEK BELKİ UYGUN OLMAZ BİRAZ İLLEGAL OLABİLİRRRR
köşe yazarlarına bakarsak güngör mengi ve ruhat mengi var... üni 2. sınıfta masa üstü yayıncılık sınavında 3 tane köşe yazarı sormuşlardı, güngör mengi, ruhat mengi ve zeynep mengi (ben) yazmayı düşünmüştüm. sonra bir ara ben sizin diğer gazeteci akrabanızım diyerek tanışmayı da düşündüm. düşünmekle de kaldım.
ArMaGeDoN yazdı:Türkiye'de okunabilecek 3 gazete var. (Zaman, Radikal, Cumhuriyet.)diğerlerinde okunacak bişey göremiyorum, arka kapak güzeli ile cinsellikle, görsellikle tiraj arttırmaya çalışan gazetelerden ne beklenebilirki. Ben bunların arasında genelde Zaman ı okurum, bi de hafta sonları Radikal. Zaman okuyo diye gerici olduğumu düşünenleriniz çıkabilir. Zaman gerçekten güzel bi gazete. Galiba Zaman okuyan tek kişi benim. Ondan bu açıklamayı gerek gördüm.
yok tek zaman okuyan sen deilsin bende okuorum cidden çok ii bi gazete +1 okuduğum gazeteler:(zaman,hürriyet ve posta oda pazar günleri sadece)
sabah ama artık onu hıncal uluç için alıyorum.onun dışında hürriyet
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
bzm eve artık düzenli olarak gazete fln girmio... önceden milliyet alıoduk... serin durşuda -karşı cinsden adaşım.. bihter abi.. - severek okurdum.. ama artık sadece yazı dizilerinde ilgimizi çeken bişi olursa alınıo...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
casey yazdı:cumhuriyet! parayla almaya kalkıncA en pahalı olan ama beleş dagıtılıyor sık sık. okumaya basladım cok mutluyum:) cok vakıt alıyor ama...
nerde beleş ya merak ettim ben de aliim
bizim okulun kütüphanesinde okuyorum bende para vermemek için
e napiim 50 kuruşluk gazete 30 falan olsa neyse..
dışarı çıktım bir acıyı tükürdüm sokaklara
düşerken ağaçlar tutunmaz insanlara