Cuma günleri Zaman gazetesi alıyorum öss denemesi veriyor.onun dışında vatan alıyorum son zamanlarda öss kitapları veriyor.ayrıca yeni asır var bölge gazetemiz..
system_ yazdı:buaralar vatan alıorumm kitapp veriomuşş( matt) belkii onunlaa birazcıkk da ii yaparımm mat netlerimii
heh 2 sene once beni az sömürmemi$ti watan:'mef ile tekrar!'..az para dokmedin onlara hey gidi..ama fena dergiler diildi güzeldi..normalde ben milliyet alırım haa ama yok emin abiyi,bekir abiyi okuyasım gelirse hürriyet alırım..
system_ yazdı:buaralar vatan alıorumm kitapp veriomuşş( matt) belkii onunlaa birazcıkk da ii yaparımm mat netlerimii
heh 2 sene once beni az sömürmemi$ti watan:'mef ile tekrar!'..az para dokmedin onlara hey gidi..ama fena dergiler diildi güzeldi..normalde ben milliyet alırım haa ama yok emin abiyi,bekir abiyi okuyasım gelirse hürriyet alırım..
geçen sene sabh öle bşee verioduu yksa ondan önckii sne miydii nsee iğrenççtii ya barii bu ii olsa 8)
valla bi önceki kampanyayla verdiğini ben aldım..Yani söyleyeceklerim:
1)Kitaplar cep kitabı gibi.öle kocaman gözüküyo ama değil
2)Konu anlatımları geniş değil.2 örnekle anlatıp senden hemen o soru tipinde 40 soru çözmeni istiyor.Ama soruların çözümlerinden filan kapıyosun yinede bişeyleri..
KoRn_eR yazdı:valla bi önceki kampanyayla verdiğini ben aldım..Yani söyleyeceklerim:
1)Kitaplar cep kitabı gibi.öle kocaman gözüküyo ama değil
2)Konu anlatımları geniş değil.2 örnekle anlatıp senden hemen o soru tipinde 40 soru çözmeni istiyor.Ama soruların çözümlerinden filan kapıyosun yinede bişeyleri..
keşke baştan söleseydinn ya nese fazla kitap göz çıkarmazz
valla ben radikal okuyorum yani en doğru düzgün haber orda var.ayrıca köşe yazarları çok kaliteli.tüm dünyadan türkiye ile ilgili çıkan haberleri de yayınlıyolar.güzel gazete yani...
gazetelrn hepsinin kalitesi düştü ya kötü oldulr...bn netten bakıorm heberlere gazetelride köse yazarları için alıorm
örn;posta-halim bahadır-güler kazmacı
SANMAK ile OLMAK arasndaki ucurumdn nefret ettm!!
SANMAK; içnde umutlr,düşlr ve heyecanlr vaat eden cok boyutlu bi kavramken,OLMAK; gercegn sert,kalın,köşeli ve katı üç boyutunu taşır yalnızca....
bu aralar özelllikle milliyet cok baydı..bi hur$it güne$,güngör uras arada bi yazarsa da can dündar war okudugum..önceden cok okudugum kö$e yazarlarından bayıldım ne biliim bi$iler eksildi sanki..hurriyet te eh i$te durumda..gazete bulamıom okuyacak..sabah tiksinc zaten..en iyisi bu ara fotomac okumak galiba..
kurukafa yazdı:Kendimi bildim bileli Hürriyet okurum. Sırf Emin ÇÖLAŞAN ve Bekir COŞKUN'u okumak için alıyorum bu gazeteyi. Diğer yazarlarıyla işim olmaz.
kurukafa yazdı:Kendimi bildim bileli Hürriyet okurum. Sırf Emin ÇÖLAŞAN ve Bekir COŞKUN'u okumak için alıyorum bu gazeteyi. Diğer yazarlarıyla işim olmaz.
ewe gazete olarak cumhuriyet alınıyo ben kendimi bildim bileli... bnde alıştım artık onlara. dier gazetelerde okunacak haber niteliğinde şeyleri fazla bulamıyorum....
ilgimi çeken yazı dizileri olduğu zamanlarda radikal i de okuyorum...
mesela aleviler yazı dizisi vardı radikalde son zamanlarda onun için almıştım en son radikali...
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
posta, takvim gibi gazeteler daha çok magazin dergilerinin gazete versiyonu.. doru dürüst haber yok.. bilmem kaç tane magazin köşesi war manşetteki haberler bile zaman zaman magazinsel oluo. ii haber için en ii gazete cumhuriyet, milliyet de güzel..