Mizah Dergileri
Mizah Dergileri
Bence Mizah dergileri arasında en iyisi Penguen.Siz neler okursunuz?
Bu arada gecen gün baktım ki geçen yıllar dergilerin içeriğini cok etkilemiş..
Bi kaç dergiye baktım geçen gün...
Atom: Tamamı belaltı içerikli, çok da ustaca hazırlanmamış bir dergi.
Fırt: Adı gibi bi dergi, tipitip sakızlarının içindeki karikatürler gibi, beş para etmez bişi.
Penguen: Her hafta okuduğumdan mıdır nedir cok kaliteli buluyorum, espriler çizerler çizgiler(özellikle ersin karabulut-Sandıkiçi ve Tavşanlar bölümü)Köşelerdeki yazılar dahil kusursuz.Altay Öktemin mavi sütunu da dergiye edebi bi bölüm yüklüyor.Selçuk erdem desen adamda tecrübenin aşmışı var zaten...
Kemik: Bunu da son derece komik buluyodum ama almayalı baya oluyo..
Lombak ve l-manyakın son hallerini bilmiyorum...
Bu arada gecen gün baktım ki geçen yıllar dergilerin içeriğini cok etkilemiş..
Bi kaç dergiye baktım geçen gün...
Atom: Tamamı belaltı içerikli, çok da ustaca hazırlanmamış bir dergi.
Fırt: Adı gibi bi dergi, tipitip sakızlarının içindeki karikatürler gibi, beş para etmez bişi.
Penguen: Her hafta okuduğumdan mıdır nedir cok kaliteli buluyorum, espriler çizerler çizgiler(özellikle ersin karabulut-Sandıkiçi ve Tavşanlar bölümü)Köşelerdeki yazılar dahil kusursuz.Altay Öktemin mavi sütunu da dergiye edebi bi bölüm yüklüyor.Selçuk erdem desen adamda tecrübenin aşmışı var zaten...
Kemik: Bunu da son derece komik buluyodum ama almayalı baya oluyo..
Lombak ve l-manyakın son hallerini bilmiyorum...
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye
- İletişim:
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
benim favorilerim kemik,penguen,lombak,leman....
favori çizerlerim.üstün brohters(şero,tribal enfeksiyon),göxel(mikrokozmoz,zombikemal,prof lepistes),emrah ablak(tübitak),kenan yarar,ahmet yılmaz(cümbür cemaat ekşın),kaan ertem(dengeli beslenme)umut sarıkaya(işimdeyim gücümdeyim,dünyanın en yüzeysel adamı,tırt fahrettin,göbeemdeki pamuk,besim bey mektupları okuyor,kendinden kaçan adam) deneyin sizde beğeniceksiniz..
favori çizerlerim.üstün brohters(şero,tribal enfeksiyon),göxel(mikrokozmoz,zombikemal,prof lepistes),emrah ablak(tübitak),kenan yarar,ahmet yılmaz(cümbür cemaat ekşın),kaan ertem(dengeli beslenme)umut sarıkaya(işimdeyim gücümdeyim,dünyanın en yüzeysel adamı,tırt fahrettin,göbeemdeki pamuk,besim bey mektupları okuyor,kendinden kaçan adam) deneyin sizde beğeniceksiniz..
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
- willow_rosenberg
- Üye
ya merak ettiydimde göxel'Lin bıyıkları harbi çengelmi(ülkücü modeli)?? bide bide umut sarıkaya'nın kazağı baklava desenlimi??Lysippe yazdı:hayvan, penguen, lombak, kemik...
hayvan'da çalışıyorum. penguenle aynı ofisi kullanıyoruz, lombak ve kemik de üst kattalar... kardeş kardeş çalışıyoruz işte...
penguen ve lombakın bütün sayıları var elimde eskilerden bülen üstün cengiz üstün kenan yarar emrah ablak memo tembelçizerin hastasıyım yenilerden ise umut sarıkaya favorim mükemmel bi adam....bi de yiğit özgür....
ayrıca lemanın son dönem yazarlarından olgun budak'ın editölüğünü yaptığı kapikcik dergisi çok komik bi dergi diğer amatör dergiler gibi değil.....haa ayrıca dergiyi bayi de falan sormayın internet üzerinden çıkıyor....adresi:
www.kapikcik.cjb.net bi girin bakalım siz de beğenecekmisiniz
ayrıca lemanın son dönem yazarlarından olgun budak'ın editölüğünü yaptığı kapikcik dergisi çok komik bi dergi diğer amatör dergiler gibi değil.....haa ayrıca dergiyi bayi de falan sormayın internet üzerinden çıkıyor....adresi:
www.kapikcik.cjb.net bi girin bakalım siz de beğenecekmisiniz
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
evet gazetelerde resimli roman üzerine bayaa bişiler yazılıp çizildi.. güselmis diolardı onlar da..Valkyrie yazdı:Mizah dergisi olarak Lombak favorimdir,bir de Tekin Aral-Latif Demirci'nin Tarzan ve Arap Kadri serileri..Onun dışında Turhan Selçuk'a tapıyorum,Abdülcanbaz'ın tüm serisine sahibim,32 kısım tekmili birden
Buarada Resimli Roman diye bir dergi çıkmaya başladı tavsiye ederim (çizgiroman dergisi).Koleksiyon değeri taşıyor valla..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
pardon göxel lombak ve kemikte çiziyodu..Lysippe yazdı:göxeli hatırlayamadım, görürsem senin için bakarım bir daha. umut da, bugün kazak yoktu. hani çok da dikkat etmiyorum. kış geldi giymeye başlar herhalde...
- peace_maker
- Üye
- İletişim: