Bir ara her hafta filan Penguen alıyordum. Alırken arka sayfasını okumamaya dikkat ediyordum. Sonra keyifle dergiye bbaktıktan sonra en arka sayfasında zevkin doruklarına filan çıkıp verilmiş bir 1 milyon TL sının her kuruşunu hak ettiklerini düşünerek çantama geri koyuyordum
Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!
Karga yazdı:Bir ara her hafta filan Penguen alıyordum. Alırken arka sayfasını okumamaya dikkat ediyordum. Sonra keyifle dergiye bbaktıktan sonra en arka sayfasında zevkin doruklarına filan çıkıp verilmiş bir 1 milyon TL sının her kuruşunu hak ettiklerini düşünerek çantama geri koyuyordum
bu mesajı okuyunca cok guldum cunku birebir kendimi gordum,demekki yanlız degilmisim :D:D:D
ben gittim. standta duruyordum. çizimle ilgili olaya gelince de, içimde o kadar istek ve azim yokmuş demek ki. istemeye istemeye yapmaktansa benim yerime daha çok hakeden birisinin girmesini tercih ederim...
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
artık mizah dergileri maalesef işlevini gerçekleştiremiyor..eskiden aldığım zaman tebessüm ederdim..şimdi ciddi ciddi okuyorum dergileri..suratım beş karış asık fln oluyo hatta..bu yüzden elime geçtikleri zaman toplum içinde okumamaya gayret ediyorum.. :?
blackmercury yazdı:artık mizah dergileri maalesef işlevini gerçekleştiremiyor..eskiden aldığım zaman tebessüm ederdim..şimdi ciddi ciddi okuyorum dergileri..suratım beş karış asık fln oluyo hatta..bu yüzden elime geçtikleri zaman toplum içinde okumamaya gayret ediyorum.. :?
üzerinde anti depresan yazan tek dergi "kemik"
ya da kesmediyse bi anti depresan hap alıp öyle okumayı dene dergileri..
yeterince iyimserim ve dediğinin aksine depresyondada değilim..bu iki günlük bir olay değil..artık çok fazla hatta neredeyse hiç güldürmüyorlar işte ve ben senin gibi düşünmüyorda olabilirim..belki mizah anlayışlarımız farklı.. :?
Daha öncede yazdığım gibi uzun zamandır mizah dergileri beni güldürmüyordu ama geçende penguende bi iki yerde gülmekten öldüm resmen..bu kadarmı doğal ve komik olabilir bişey..hala hatırlırladıkça gülüyorum..sanırım bu ayki sayısıydı..alın ve okuyun nerelerden bahsettiğimi anlarsınız..gerçi pek bi komikti bu sayı ama anlarsınız yinede :?
blackmercury yazdı:Daha öncede yazdığım gibi uzun zamandır mizah dergileri beni güldürmüyordu ama geçende penguende bi iki yerde gülmekten öldüm resmen..bu kadarmı doğal ve komik olabilir birşey..hala hatırlırladıkça gülüyorum..sanırım bu ayki sayısıydı..alın ve okuyun nerelerden bahsettiğimi anlarsınız..gerçi pek bi komikti bu sayı ama anlarsınız yinede :?
ben bu mesajı anlamadım penguen aylık dergi değilki haftalık ...
arkadaşlar sevgili evladımız tayyip amcamız penguene 40 ytl (sanırm 40 milyar)lık dava açtı.bakalım bu adamın mizahçılara karşı olan anlayışsızlığı daha ne kaddar devam edecek.
bana arkadaşlarım kısaca "bi saniye gider misin özel bişey konuşucaz" derler.
dolu dolu her sayfasını okuduğum ve güldüğüm bi tek 'penguen' var..
bu yüzün arkasında saklıdır başka bir ben
doğruyu söylemeyen herşeyden bıkmış bir ben
artık gülmüyorsam bir nedeni vardır
artık sevmiyorsam bir nedeni vardır
artık duymuyorsam ne beklersin ki benden