Yuxexes Dergisi
- kertenkele
- Güven Erkin Erkal
Yuxexes Dergisi
şimdi akranlardan sonra, kağıt ortamında da her ay yuxexes sizlerle
- kertenkele
- Güven Erkin Erkal
Yok ben maneviyat babında kullandım o cümleyi..Mesela Judas Priest ve Manga falan aynı dergide anılabiliyor..Tek bir kültüre hitap etmiyor.Onu kastettim
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye
- İletişim:
ben de katiliyorum ahanda grungy de yanimda oda katiliyormus hatta katila katila guluormuscasey yazdı:katılıyorum...213 yazdı:Dergi; çok liberal bir formatta duruyor.İçerik açısından
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
- kertenkele
- Güven Erkin Erkal
ha eyvallah o zaman... çünkü verdiğin örnek "liberilizm" kavramıyla "ne alaka" kalıyor da... öylesine bir şey söylemiş olmak içinse mesele yok zaten213 yazdı:Yok ben maneviyat babında kullandım o cümleyi..Mesela Judas Priest ve Manga falan aynı dergide anılabiliyor..Tek bir kültüre hitap etmiyor.Onu kastettim
- kertenkele
- Güven Erkin Erkal
derginin nerelerde bulunacağını merak edenler için;
yuxexes, bu cumartesi istanbul'da önümüzdeki perşembe tüm türkiye'de bayilerde bulunacak...
unutmayın, her bayinin bir "yaysat bayilik numarası" vardır... bu numara genellikle görünür bir yerde çıkartma olarak yapışıktır... size yakın bayide bulamadığınız zaman, [email protected] adresine bu numarayı bildirmeniz yeterli olacaktır.
yuxexes, bu cumartesi istanbul'da önümüzdeki perşembe tüm türkiye'de bayilerde bulunacak...
unutmayın, her bayinin bir "yaysat bayilik numarası" vardır... bu numara genellikle görünür bir yerde çıkartma olarak yapışıktır... size yakın bayide bulamadığınız zaman, [email protected] adresine bu numarayı bildirmeniz yeterli olacaktır.
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
-
- Üye
- kertenkele
- Güven Erkin Erkal
istanbul, ankara ve izmir'deki bazı satış noktalarında yuxexes'in ilk günden bitmiş olduğunu öğrendik...
bu durumun ortaya koyacağı "rock dinleyicisinin potansiyeli"nin, "albüm üretim ve konser organizasyonlarına yansıması" konusunu başka bir başlık altında inceleriz...
dergiyi bulamayan tüm okuyucular için şöyle bir çözümü hemen sunuyoruz;
0542 757 0 104
bu numarayı arayıp, karşınıza çıkacak yönlendirmelerle radyo d'nin "programcılara mesaj" servisine ulaşacaksınız...
oradan "hafta sonu" programlarına,
ve son olarak "maximum rock"a tuşlayıp, "merhaba, nasılsınız falan" faslını pas geçip hemen,
1 adınızı soyadınızı ve telefonunuzu
2 "dergiyi .................... ili, .................. ilçesinde bulmak istiyorum" notunuzu bırakıyorsunuz...
bırakacağınız mesajların dökümünü bu hafta sonuna kadar yaysat dağıtıma iletip, derdinize en kısa zamanda çözüm bulacağız
bu durumun ortaya koyacağı "rock dinleyicisinin potansiyeli"nin, "albüm üretim ve konser organizasyonlarına yansıması" konusunu başka bir başlık altında inceleriz...
dergiyi bulamayan tüm okuyucular için şöyle bir çözümü hemen sunuyoruz;
0542 757 0 104
bu numarayı arayıp, karşınıza çıkacak yönlendirmelerle radyo d'nin "programcılara mesaj" servisine ulaşacaksınız...
oradan "hafta sonu" programlarına,
ve son olarak "maximum rock"a tuşlayıp, "merhaba, nasılsınız falan" faslını pas geçip hemen,
1 adınızı soyadınızı ve telefonunuzu
2 "dergiyi .................... ili, .................. ilçesinde bulmak istiyorum" notunuzu bırakıyorsunuz...
bırakacağınız mesajların dökümünü bu hafta sonuna kadar yaysat dağıtıma iletip, derdinize en kısa zamanda çözüm bulacağız
-
- Üye
- İletişim:
2.sayısı olaark nisan sayısında ben direk kapak tasarımını nile kurt coain beklerdim.
hatta güvene söylemiştim çoğu kez.
ama dün dergiyi alıp arka sayfalarda kurt cobaininn mezarından para kaznamak çizgisinde yazızıyı okuyunca kendimdenb rock piyasasındna ve insnaalrı kullanan dergicilikten nefret ettim.
güven seni dergini ve yazarını kutluyorum.bize yada en azındna bana güzel bir ders güzel bir öğüt güzel bir yazı verdiğniiz için.
yuxexes bu ay daha renkl idaha kaliteli ve daha poşetliydi:)
türkçeyi katlettiğinizi söyleyenler şimdi ne bahane bulacak:)
hatta güvene söylemiştim çoğu kez.
ama dün dergiyi alıp arka sayfalarda kurt cobaininn mezarından para kaznamak çizgisinde yazızıyı okuyunca kendimdenb rock piyasasındna ve insnaalrı kullanan dergicilikten nefret ettim.
güven seni dergini ve yazarını kutluyorum.bize yada en azındna bana güzel bir ders güzel bir öğüt güzel bir yazı verdiğniiz için.
yuxexes bu ay daha renkl idaha kaliteli ve daha poşetliydi:)
türkçeyi katlettiğinizi söyleyenler şimdi ne bahane bulacak:)
valla ben de nisan sayısıyla tanıstım dergiyi ve begendim acıkcası tabiki nonserviamla büyüyen bi adamım onun yogunlugunda bişey beklemiyodum,ama ben sonuna kadar destek olucam ve güven arkandayız
ha bi de ilk sayıyı nası bulabilirim
derginin kapagı noktasında birazcık ben de katılıyom hani,ama cok da önemli bi ayrıntı deil kanımca...
ha bi de ilk sayıyı nası bulabilirim
derginin kapagı noktasında birazcık ben de katılıyom hani,ama cok da önemli bi ayrıntı deil kanımca...
viva metal!
-
- Üye
- İletişim: