arkadaşlar yüxexes dergisi başlığı altında böyle ufak şeyleri tartışıp sayfayı doldurmayınız lütfen
eylül sayısında bilge nin ayağını kaydıran albümler başlığı altında
bilge kösebalaban ın hayran olduğu,çocukluğundan itibaren bugüne kadar dinlediği albümleri ve onun hakkında ki yorumları dile getirmiş bilge güzel olmuş
ters999 yazdı:
aa wala bana inat demek adam wermedi it!nese saol ya:)
ama yüxexes bazen bazı yerlere ulaşmıyo..
bu ay ki derginin kapağında amy lee var..
gürültü ekindede katatonia,orphaned land,kiss var ve
güzel bir mavi sakal röportajı var..
ok eylül aldım..şimdi biyerlerden austosu bulmamız lazım
bu ayki mart sayısını daha yeni aldım 1hafta kadar önce anca hatim edebildim =) full pentagram olmuş posterlerde bile 2tane pentagram var ama süper yani hep pentagram nereye kadar demiyosunuz ayrıca gripine de 2sayfa ayırmışlar baya mutlu oldum..ve gürültüde de dark tranquillity yle manowar var baya dolu bi gürültü olmuş keşke daha da kalınlaşsa gürültü eskiden içiçelerken daha mı kalındı diye düşünüyorum bazen..neyse mart sayısı süper kesin alın yani
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
theHeLL yazdı:bu ayki mart sayısını daha yeni aldım 1hafta kadar önce anca hatim edebildim =) full pentagram olmuş posterlerde bile 2tane pentagram var ama süper yani hep pentagram nereye kadar demiyosunuz ayrıca gripine de 2sayfa ayırmışlar baya mutlu oldum..ve gürültüde de dark tranquillity yle manowar var baya dolu bi gürültü olmuş keşke daha da kalınlaşsa gürültü eskiden içiçelerken daha mı kalındı diye düşünüyorum bazen..neyse mart sayısı süper kesin alın yani
+mavi sakal, malt, peyk, ruj, asım can gündüz röportajları da mevcut
Geçen ay çok merak edip yüxexesi aldım, açıkçası beğenmedim. Baya emek verdikleri belli, sayfa kalitesi falan ortada ama mesela röportajlar hiç de beklediğim kadar iyi değildi. Ayrıca Ruh güzeli diye bir sayfa olması da çok komiğime gitti. Hani Hey Girl dergisi "ayın kapak kızı" mı ne öyle birşey yapıyor ya, ona benziyor; gotik hali.
Ama yine de müzik dergisi kıtlığında yaşadığımız için, yapanlara teşekkkürler
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
Güven Erkin Erkal bu cumartesi Kuruçeşme'de Pentagram konserinde olacak.Bana ve arkadaşım Ersin'e bu konserde sponsor olduğu için buradan tşk ederim.
yaşasın YÜXEXES