Kavgam
Hitler ve onun ideolojisi..
Tamamen hakli bir insandi (kendine göre) tamamiyle idealist ve bu idealinin gerceklesmesi için herseyi yapacak biriydi.
Ama bana kalirsa yüzyilin geri zekalisidir !
Peki neden?
Friedrich Nietzsche'nin felsefesini bu denli gtünden anlayan ve bunun üzerine basta yahudiler ve kendi halki olmak üzere insanlari soykirimdan geçiren bir insan ne denli saygiya layiktir ve sevilir tartisma konusu..
Tamamen hakli bir insandi (kendine göre) tamamiyle idealist ve bu idealinin gerceklesmesi için herseyi yapacak biriydi.
Ama bana kalirsa yüzyilin geri zekalisidir !
Peki neden?
Friedrich Nietzsche'nin felsefesini bu denli gtünden anlayan ve bunun üzerine basta yahudiler ve kendi halki olmak üzere insanlari soykirimdan geçiren bir insan ne denli saygiya layiktir ve sevilir tartisma konusu..
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- VirusDaerthe
- Üye
- İletişim:
Sevgili Dost bizde Bunu tartışıyoruz zaten yaptıgı soy kırım belki onu haklı kılmıya bilir ama su bir gercek ki cok zeki bir insan Almanyada Yonetime nasıl gectigini bence arastır ozman sana ne anlatmak istedigimin en kucuk örnegi olucaktır...
Karısı Konusuna gelince Bencede Dunyadan Bu kadar salak bir insandaha Olmaz.....
Karısı Konusuna gelince Bencede Dunyadan Bu kadar salak bir insandaha Olmaz.....
- VirusDaerthe
- Üye
- İletişim:
Ama Hitler de düşünce yapısını ve amaçlarını açık açık ortaya koyuyordu..Yani biliyorlardı ama yöntemini bilmiyorlardı sadece..Bu bir bahane olamaz bana göre
Fakat şu da var
Almanya 1.Dünya savaşından hezimetle çıkmış ve diğer ülkelerin baskısı altında geçirmiş onca yılı ve halkın içinde bir öfke uyanıyor..Bence en büyük sebep bu halkın onu desteklemesindeki
Fakat şu da var
Almanya 1.Dünya savaşından hezimetle çıkmış ve diğer ülkelerin baskısı altında geçirmiş onca yılı ve halkın içinde bir öfke uyanıyor..Bence en büyük sebep bu halkın onu desteklemesindeki
ben uygulamalarını deil ama bir fikir nası sekillenmiş,nelerden etkilenmiş ve ne ugruna bunlar yapılmıs bunların ögrenilmesi gerektigini düşünüyorum.
bu seye benziyor;hayatında din nedir bilmeyenin,din konusunda atıp tutması
adamı okumadan akıllı mı gerizekalı mı yorum yapıyoz
sevgiyle...
not:nutuk da basıldı busıra ısrarla onun da okunması gerektigini düşünüyom
sevgiyle...
viva metal!
- VirusDaerthe
- Üye
- İletişim:
Fuhrer e katliam icin karşı cıkmadan önce katliamın sebeplerinide araştırmak lazım o dönemde hicbirimiz yaşamadık yada görmedik hepimiz doğru yada yanlış yorumlayabiliriz ama yorumlamak en doğal hakkımız
Eğer şu anda elimde bir gücüm olsa aynı şekilde yahudileri katlederdim başta Amerika birleşik devletlerinde olanlardan başlayarak yeterince kanı zaten döküyorlar birazda onların kanı dökülsün
Eğer şu anda elimde bir gücüm olsa aynı şekilde yahudileri katlederdim başta Amerika birleşik devletlerinde olanlardan başlayarak yeterince kanı zaten döküyorlar birazda onların kanı dökülsün
- VirusDaerthe
- Üye
- İletişim:
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye
- İletişim:
bazıları hitler e dahi olarak bakıor bazılar deli olarak (zaten arasında çok ince bir çizgi var) benim eleştirdiğim bu kitabın türkiyede peynir ekmek gibi satması (hadi okuyan bi millet olsak eywallah)..korn83 yazdı:ben uygulamalarını deil ama bir fikir nası sekillenmiş,nelerden etkilenmiş ve ne ugruna bunlar yapılmıs bunların ögrenilmesi gerektigini düşünüyorum.
sevgiyle...
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
- VirusDaerthe
- Üye
- İletişim:
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye
- İletişim:
bi döneme böyle bir imza atmak o kadarda zor bişeyde değil .. aynı imzayı şimdi bush atıorVirusDaerthe yazdı: Dahi yada Deli Bir doneme İmza Atmak okadarda Kolay birsey oldugunu sanmıyorum insanların aklında yer edinen tek birsey var katliam Dört Dörtlük insan yoktur olsaydı zaten insanlar arasında bu kadar kavga yada ayrım olmazdı
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
Kavgam kitabının çok okunmasının çeşitli sebepleri var :
1-) Yahudiler, çoğu insan tarafından sevilmez,bu sebeple hitlerin yahudi katliyamını doğru bulurlar.
2-) Toplum olarak şiddetti seviyoruz
3-) Kitabın reklamı iyi yapıldı (Popüler bir kitap)
4-) İnsanlar sıkılmadan okuyorlar.
5-) Bu tarz konularda insanlarımız çok meraklı
vs. vs.
Kitap hakkında kişilsel bir görüşüm yok, kitabı okumadım. Eğer okursam görüşlerimi dile getiririm.
1-) Yahudiler, çoğu insan tarafından sevilmez,bu sebeple hitlerin yahudi katliyamını doğru bulurlar.
vs. vs.
Kitap hakkında kişilsel bir görüşüm yok, kitabı okumadım. Eğer okursam görüşlerimi dile getiririm.
Oyun bittiğinde... Şah'da Piyon'da aynı kutuya konur...
- VirusDaerthe
- Üye
- İletişim:
Ozman su cıkıyor ortaya gucu kim elinde tutuyorsa bir okadar tehlikelidir degil mi ?DeLi yazdı:bende tam bunu demek istiyordum düşüncelerime tercüman oldunmavisakal_kan yazdı:benim eleştirdiğim bu kitabın türkiyede peynir ekmek gibi satması (hadi okuyan bi millet olsak eywallah)..
Güç herzaman tehlikelidir ama Gücün seni degil Sen onu yönettiginde tehlikeli olucaktır...
Peki Bush İmzasını attıyorda ne ile attıyor Elinde olan guc ile O dönemlerde Almanyanın Silah urettimi kıstlanmıstı 1.Dünya savası ile Birde bunu düşünü bakalım...
- VirusDaerthe
- Üye
- İletişim:
ConsuL yazdı:Kavgam kitabının çok okunmasının çeşitli sebepleri var :
vs. vs.
Sanmıyorum Yahudiler İnsanların sevmemesi Dogaldır Cunku Tanrı bile Onları Lanetli Irk hitap etmiştir
- VirusDaerthe
- Üye
- İletişim:
Benden sana bir tavsiye, inanılmaması gereken kitaplardan bazılarıda kutsal denilen kitaplardır.VirusDaerthe yazdı:Lanetli Irktır Bunu böyle Bir İstersen Butun Kutsal kitapları oku merak etme Boş seyleri buraya yazmam ben bilmedigim bir konu hakkından Konusmam
Oyun bittiğinde... Şah'da Piyon'da aynı kutuya konur...
- VirusDaerthe
- Üye
- İletişim:
ConsuL yazdı:Benden sana bir tavsiye, inanılmaması gereken kitaplardan bazılarıda kutsal denilen kitaplardır.VirusDaerthe yazdı:Lanetli Irktır Bunu böyle Bir İstersen Butun Kutsal kitapları oku merak etme Boş seyleri buraya yazmam ben bilmedigim bir konu hakkından Konusmam
Buda Senin Düşüncen Saygı Duyarım...
evet iki durum farklı...bush'un imkanları çok rahat ve dünyada tek büyük güç..ama almanya öyle değildi..zaten bush pek akıllı birisi değil hitler gibiVirusDaerthe yazdı:Ozman su cıkıyor ortaya gucu kim elinde tutuyorsa bir okadar tehlikelidir degil mi ?DeLi yazdı:bende tam bunu demek istiyordum düşüncelerime tercüman oldunmavisakal_kan yazdı:benim eleştirdiğim bu kitabın türkiyede peynir ekmek gibi satması (hadi okuyan bi millet olsak eywallah)..
Güç herzaman tehlikelidir ama Gücün seni degil Sen onu yönettiginde tehlikeli olucaktır...
Peki Bush İmzasını attıyorda ne ile attıyor Elinde olan guc ile O dönemlerde Almanyanın Silah urettimi kıstlanmıstı 1.Dünya savası ile Birde bunu düşünü bakalım...