dev!l_O_ yazdı:ben bi kitabý tawsiye etmeyeyyim !benm gibi gidp okadr para baymayýn!
ursula k. le guin dünyann doðum günü !almayýn
ursula le guin çok ii bi yazardýr .. yer deniz büyüsü üçlemesi mükemmeldir..dünyanýn doðum gününü okumadým ama kötü olduunu sanmýorum .. yer deniz büyücüsünü mutlaka öneririm ama ...
dev!l_O_ yazdı:amin maalouf un tüm kitaplarý olabilr !!semarkant okunmalý bide doðunun limanlarý sonu hiç tahmn etmedðm bi þeklde bitti çok güzel!!ws ws...
gerçekten amin maalouf'un yüzüncü ad'ý çok güsel kitap ...
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
o üçlemeyi okumadm sadce dünyann doğm gününü okudm!bende çok ii şeyler duydm o yazarla ilgili büyük bi hewesle aldmm ama.. tek benmi beğenmedm acaba =)
dev!l_O_ yazdı:o üçlemeyi okumadm sadce dünyann doðm gününü okudm!bende çok ii þeyler duydm o yazarla ilgili büyük bi hewesle aldmm ama.. tek benmi beðenmedm acaba =)
eer fantastik kitaplar okumayý deniosan en ii yazanlardan biridir ursula le guin .. bence yerdeniz büyücüsü üçlemesinden baþla .. üçlemenin ilk kitabý tabiki yerdeniz büyücüsü .. üçleme þu kitaplardan oluþuyo..
- Yerdeniz Büyücüsü
- Atuan Mezarlýðý
- En Uzak Sahil
Ve üçleme için þöyle der Ursula Le Guin: “Büyücülük sanatçýlýktýr. Öyleyse üçleme de bu sanat hakkýndadýr, yaratýcý tecrübe, yaratýcý süreç hakkýndadýr. Fantazide daima bu döngüsellik vardýr. Yýlan kendi kuyruðunu yer. Rüyalar kendilerini açýklamalý.”
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
rue_metal yazdı:uğultulu tepeler (emily bronte)çok gzl ve akıcı 500 syfnin nası geçtiğini anlamıosunuz ben 1 günde bitirdim şahsen ama
şu 500 sayfayı bir günde okuma işini bir ben beceremiyorum herhalde.hiç durmadan 30 saniyede (ki bu zor bir iştir) bir sayfa okunsa 15000 saniye yapar.bu da 4 saatten fazla yapar.yani en iyi ihtimalle 4 saat.bana çok gelir:(
hi_fi_girl yazdı:eeaa ben bunları okudum hep yokmu başka yazın yazın
şıpsevdi yi oku anladığın kadar bana da anlatırsınn
dalga geçme la ödevim o benim..
benm de bi zamanlar ödevim di..eve gittim mutlu mutlu kitabı bi açtımm ilk 5-6 sayfayı okuyup öğretmene geri iade ettim..o da anlayışlı saolsun(( )) sen de isyan ett belki iptal olur