hi_fi_girl yazdı:
teşekkürler okurum ve anlamaya calışırım!!!!!
ya ne ünlem koyuyon..biz anlamadık sen anlan diye şey ettikk
dua ette anlim yoksa ünleme ayrıca soru işaretine boğarım sizi
anla ve de anlat...çünkü bizde o kitabı anlamayana diploma vermiolar...
kelimeleri değil ama... "şıpsevdi" değip geçmeyin çok ince mesajlar bulunur o romanda...
dead_or_alive yazdı:
ya ne ünlem koyuyon..biz anlamadık sen anlan diye şey ettikk
dua ette anlim yoksa ünleme ayrıca soru işaretine boğarım sizi
anla ve de anlat...çünkü bizde o kitabı anlamayana diploma vermiolar...
kelimeleri değil ama... "şıpsevdi" değip geçmeyin çok ince mesajlar bulunur o romanda...
şıpsevdi yi okumadım sıra gelmedi ama evet ince durumlar varmışş..
murathan mungan- yüksek topuklar ; kalınca bi kitap, gençlikle orta yaş arası bi dönemde bekar bi kadının başından geçen şeeler,sadece 5 günde..güsel bi kitaptı.kalın olmasına rağmen hemen btirmiştim-garip bi şekilde
paulo coelho-zahir(iranda yasaklanmış bu arada kitap)- dier kitaplarını okuyanlar bunu da çok sevicek..eğer hiç okumadıysanıs hemen başlayın derim ben
rue_metal yazdı:uğultulu tepeler (emily bronte)çok gzl ve akıcı 500 syfnin nası geçtiğini anlamıosunuz ben 1 günde bitirdim şahsen ama
ingilizcesini okumuştum ben onun
dallas gibi birşeydi o.kim kimin sevgilisi kim kimin eşi belli değil.aynı isimden 2 farklı karakter va filan
sevmedim sonuç olarak
valla arkadaşlar kimleri tavsiye etmiş hiç bakmadan direk olaya giriorum çünkü okumayan var ise mutlaka okumalı..
Hasan Kıyafet -Komünist İmam hemen bulun alın ve zaman kaybetmeden okuyun derim ben...
Korkma sadece toprağa gideceksin,sonra toprak olacaksın,sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin,oradan özüne ulaşacaksın,çiçeğin özüne bir arı konacak,belki..belki o arı ben olacam
adını beğenmek zorunda değilsiniz, kimse deil ama sadece bi okuyun bir çırpıda bitireceğinize eminim...
Korkma sadece toprağa gideceksin,sonra toprak olacaksın,sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin,oradan özüne ulaşacaksın,çiçeğin özüne bir arı konacak,belki..belki o arı ben olacam
dostoyevski - suç ve ceza
bence en az iki kez okunmalı
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
vaga_bond yazdı:dostoyevski - suç ve ceza
bence en az iki kez okunmalı
sabahtan beri bu kitabın incelemesini yapıyorum.. butun karakterlerin psikolojik yapılarından baslayıp kitabın orjinal yazılma diline kadar incelemek zorundayım ve kitaba gitgide daha fazla hayranlık duyuyorum.. cidden oyle bi seferde anlasılacak bi kitap degil
bu kitabin filmi de cekildi ama kitabin yarisi kadar etkilemiyor. tavsiye ederim.
koku deil miydi o ya?...
dogru kokuydu =)
kitabı yaklaşık bi ay önce aldım ama bi türlü başlayamadım ondan önce okumam gereken kitaplar vardı.. büyük bi ihtimalle bi hafta içinde başlarım. merak ediorum çünkü...
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
YERİM SENİ ÖSS>Erdal DEMİRKIRAN (dünyanın en akıllı insanı)
ya süper bi kitap acayip surukleyıcı ben 2 gunde bıtırdım. öss calısma taktıklerı gıbı seyler çalısmayı kolaylastıran gaza getıren bı kıtap ben cok sevdım. bı de şekeri var bunun kosesınde kıtabın sag ust kosesınde ucgen bı sekılde kıtabın o kosesı yok. şeker hatırlamayı %34 arttırıyo sımdı olmaz ole sey demeyın bnde dedım ama adam acıkladı hem aynı etkı haslanmıs patateste de var bn daha uzatmıyım deneyın gorun tavsıye edrım kıtabı