o kitabın şekerini koparıcam bir kitapçıda..şekeri lazım bize:)beyZade yazdı:YERİM SENİ ÖSS>Erdal DEMİRKIRAN (dünyanın en akıllı insanı)
ya süper bi kitap acayip surukleyıcı ben 2 gunde bıtırdım. öss calısma taktıklerı gıbı seyler çalısmayı kolaylastıran gaza getıren bı kıtap ben cok sevdım. bı de şekeri var bunun kosesınde kıtabın sag ust kosesınde ucgen bı sekılde kıtabın o kosesı yok. şeker hatırlamayı %34 arttırıyo sımdı olmaz ole sey demeyın bnde dedım ama adam acıkladı hem aynı etkı haslanmıs patateste de var bn daha uzatmıyım deneyın gorun tavsıye edrım kıtabı
Tavsiye ettiğiniz Kitaplar
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- zafersarhosu
- Üye
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye
- İletişim:
- demakrotive
- Müdavim Üye
şiddetle tavsiye et-mi-yo-rum...beyZade yazdı:YERİM SENİ ÖSS>Erdal DEMİRKIRAN (dünyanın en akıllı insanı)
ya süper bi kitap acayip surukleyıcı ben 2 gunde bıtırdım. öss calısma taktıklerı gıbı seyler çalısmayı kolaylastıran gaza getıren bı kıtap ben cok sevdım. bı de şekeri var bunun kosesınde kıtabın sag ust kosesınde ucgen bı sekılde kıtabın o kosesı yok. şeker hatırlamayı %34 arttırıyo sımdı olmaz ole sey demeyın bnde dedım ama adam acıkladı hem aynı etkı haslanmıs patateste de var bn daha uzatmıyım deneyın gorun tavsıye edrım kıtabı
12 ytl ile kesinlikle daha iyi şeyler yapabilirsiniz..
o şeker bildiğin haribo şeker ve de hiç bi olayı yok aslında (hadi ya)
zaten adam dünyanın en akıllı insanı olduğunu notere onaylatmış bir insan..5-10 sayfadan birinde
dünyanın en akıllı insanı bugün şunu yaptı
dünyanın en akıllı insanı bunu yaptı
dünyanın en akıllı insanı bıdı bıdı bıdı..
sinir krizleri geçirip kitabı yolmanız size birşey kazandırmaz..
en iyisi al-ma-yın almadığınız gibi bir arkadaşınızdan rica edip de okumanızı da tavsiye etmem ordaki nesnel bilgilerin tamamına yakınını bilimsel kaynaklarda var subjektir tarafınızı da kendiniz halledin..
her günün sonunda kendinize "bugün öss için naptın?" diye sormayı unutmayın..
haydiyin selametle..
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
- miss_blackwolf
- Üye
- punkArt_LP
- Üye
- shadow_girl
- Müdavim Üye
- whatsername
- Müdavim Üye
Bence de kesinlikle "okunmaması" gereken bir kitap. Kitabı yarıda bıraktım, devam etseydim ölecektim artık sinirden...bulletproof yazdı:şiddetle tavsiye et-mi-yo-rum...beyZade yazdı:YERİM SENİ ÖSS>Erdal DEMİRKIRAN (dünyanın en akıllı insanı)
12 ytl ile kesinlikle daha iyi şeyler yapabilirsiniz..
o şeker bildiğin haribo şeker ve de hiç bi olayı yok aslında (hadi ya)
zaten adam dünyanın en akıllı insanı olduğunu notere onaylatmış bir insan..5-10 sayfadan birinde
dünyanın en akıllı insanı bugün şunu yaptı
dünyanın en akıllı insanı bunu yaptı
dünyanın en akıllı insanı bıdı bıdı bıdı..
sinir krizleri geçirip kitabı yolmanız size birşey kazandırmaz..
en iyisi al-ma-yın almadığınız gibi bir arkadaşınızdan rica edip de okumanızı da tavsiye etmem ordaki nesnel bilgilerin tamamına yakınını bilimsel kaynaklarda var subjektir tarafınızı da kendiniz halledin..
her günün sonunda kendinize "bugün öss için naptın?" diye sormayı unutmayın..
haydiyin selametle..
Hele de kitabın reklamları yok mu... Olamaz böyle bir şey...
"Kendi kendinize yemek yiyebiliyorsanız,
Adınızı yardım almadan yazabiliyorsanız,
Evinizin yolunu bulabiliyorsanız,
vs..
Öss'yi kazanmamanız için hiç bir neden yoktur.." Hadi canım..
Lasciate mi cantare
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
- devrik_cumle
- Üye
+10zafersarhosu yazdı:Douglas Adams-Otostopçu serisi.Her seferinde aynı istekle okuduğum nadir kitaplardan.İspermeçet balinasının muhakemesi kesinlikle inanılmaz okunmalı
Ben Herman Hesse'nin "Sidartha"sını herkese öneriyorum kesinlikle...
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
-
- Üye
- maniacPUNK
- Üye
-
- Müdavim Üye