Tavsiye ettiğiniz Kitaplar
- uykudakaybolan
- Üye
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
bence de çok güzel bir kitap yaa... böyle biraz da olsa insaný farklý düþünmeye itiyor sanki...fzyaso yazdı:Geçenlerde okuduðum mükemmel kitap. Ýçindeki mesajlarý anlamak gerek.Rita yazdı:Çok harika bir kitap bu.Çok beðenmiþtim okurken.doacan yazdı:bir çift yürek-marlo morgan
That's me in the corner...
the secret : çoğu kişi tam özünü anlamadan, ne bu kardeşim biz zaten biliyoruz bu şeyleri dediği kitap.oysa hiçte öyle değil.çoğuna göre kitabın özeti, bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş, düşüncesi, ama bence çok daha farklı bir yaklaşım var ve bu durumu özetleyen tek bir kişi değil, kendi işlerinde gerçekten uzman kişiler.neyse genele aldırış etmeden okumaya başladım.bence güzel.
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
Geçen gün Film'ini bir yerde gördüm sanırım.. Eger yanlıs hatırlamıyorsam.Edmond yazdı:the secret : çoğu kişi tam özünü anlamadan, ne bu kardeşim biz zaten biliyoruz bu şeyleri dediği kitap.oysa hiçte öyle değil.çoğuna göre kitabın özeti, bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş, düşüncesi, ama bence çok daha farklı bir yaklaşım var ve bu durumu özetleyen tek bir kişi değil, kendi işlerinde gerçekten uzman kişiler.neyse genele aldırış etmeden okumaya başladım.bence güzel.
All mankind loves a lover.
emperyalizm:kapitalizmin en yüksek aşaması - V.I.Lenin
emperyalizmi bir çok örnekle açıklamış.tam olarak anlatmış.emperyalizm gerçeğini kavrayıp ona karşı nasıl savaşabileceğimizi öğrenmek açısından çok eğitici bir kitap.ilgilenenlere...
emperyalizmi bir çok örnekle açıklamış.tam olarak anlatmış.emperyalizm gerçeğini kavrayıp ona karşı nasıl savaşabileceğimizi öğrenmek açısından çok eğitici bir kitap.ilgilenenlere...
everybody knows what the blues is all about ;
it's a pain you can't live with
it's a woman you can't live without...
it's a pain you can't live with
it's a woman you can't live without...
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye
- İletişim:
herkes Koku yu yazmış ama Parfümün Dansı' ndan bahseden olmamış hiç..baya bi süre etkisinden kurtulamayacağım, ölümsüzlük,koku,pancarlar üzerine harika bi kitap kesinlikle tavsiye ediyorum,özellikle mitleri sevenlere..
bide
amerikan tanrıları- neil gaiman
bide
in the hopes of creating a horrible zombie..
Parfumun Dansı'nı bende tavsiye ediyorum.. kac yıl oldu okuyalı ama hala o kralın olumden kacıs icin cırpınısı, sozleri aklımdan cıkmıyor.. Ayrıca kitaptan sonra pancar sever oldumNymphe_MeL yazdı:herkes Koku yu yazmış ama Parfümün Dansı' ndan bahseden olmamış hiç..baya bi süre etkisinden kurtulamayacağım, ölümsüzlük,koku,pancarlar üzerine harika bi kitap kesinlikle tavsiye ediyorum,özellikle mitleri sevenlere..
bide
![Gülücük :)](./images/smilies/smile.gif)
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye
- İletişim:
aynen aynen, pancarlara bakış açımı değiştirdi kitap resmen:) bide bi heves geldi ki sorma k23 yapıcam bende diyeveronique yazdı:Parfumun Dansı'nı bende tavsiye ediyorum.. kac yıl oldu okuyalı ama hala o kralın olumden kacıs icin cırpınısı, sozleri aklımdan cıkmıyor.. Ayrıca kitaptan sonra pancar sever oldumNymphe_MeL yazdı:herkes Koku yu yazmış ama Parfümün Dansı' ndan bahseden olmamış hiç..baya bi süre etkisinden kurtulamayacağım, ölümsüzlük,koku,pancarlar üzerine harika bi kitap kesinlikle tavsiye ediyorum,özellikle mitleri sevenlere..
bide
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
in the hopes of creating a horrible zombie..
-
- Müdavim Üye
- johnnash38
- Üye
Nicolas Brehal - Gecenin Anlamı
İlk bakışta bir gerilim romanı sanılsa da öyle değil "Gecenin Anlamı". Hayatın gece yüzünde olup bitenlere ayna tutan yazar, birbirleriyle hiç alakası olmayan kahramanlarının ortak yönlerini, şeytani bir zeka ve usta bir edebi dille açığa çıkartıyor.
İlk bakışta bir gerilim romanı sanılsa da öyle değil "Gecenin Anlamı". Hayatın gece yüzünde olup bitenlere ayna tutan yazar, birbirleriyle hiç alakası olmayan kahramanlarının ortak yönlerini, şeytani bir zeka ve usta bir edebi dille açığa çıkartıyor.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..