Okuduğunuz kitaplardaki çarpıcı cümleler
- forever_ever
- Üye
- forever_ever
- Üye
...
sorun bende degil bizlerde...!!
SANMAK ile OLMAK arasndaki ucurumdn nefret ettm!!
SANMAK; içnde umutlr,düşlr ve heyecanlr vaat eden cok boyutlu bi kavramken,OLMAK; gercegn sert,kalın,köşeli ve katı üç boyutunu taşır yalnızca....
SANMAK; içnde umutlr,düşlr ve heyecanlr vaat eden cok boyutlu bi kavramken,OLMAK; gercegn sert,kalın,köşeli ve katı üç boyutunu taşır yalnızca....
- forever_ever
- Üye
...
bilinc gercekten var oldugumuzun tek kanıtıdır...
SANMAK ile OLMAK arasndaki ucurumdn nefret ettm!!
Eğer 1 gün hayatıma ihtiyacın oLursa geL ve aL onu... (Ahmet ALtan)
Şizofrenik bir öLüyüm ben ruhlar doLaşıyor beynimde...
http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20017293
http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20017293
- whatsername
- Müdavim Üye
"bugün kaderimizin efendisi olduğumuza, bize werilen görewin gücümüzü aşmadığına we onun ıstırap we zahmetlerinin benim dayanıklılığımın ötesinde olmadığına eminim. kendi nedenimize inandığımız we kazanmak için yenilmek gibi bir iradeye sahip olduğumuz sürece zafer bize uzak olmayacaktır.."
winston churchill sölemiş ferrarsini satan bilgede okumuştum baya hoşuma gitti
winston churchill sölemiş ferrarsini satan bilgede okumuştum baya hoşuma gitti
- whatsername
- Müdavim Üye
Ben Türk kızlarını seçiyorum. Özellikle de toy olanlarını. Güzel yüz ve yeşil desteler mıknatıs gibi çekiyor kızları. Birkaç palavra ile üç beş kadeh ağır içki tamamen tav ediyor. Son kadehte istersen şehvet arttırıcı da katabilirsin. Sonra dansa kaldırıp biraz döndürünce yarı yarıya kendinden geçiyor. Artık ne yaparsan yap bir şey demiyor. Aptal beni kendine aşık ileride onunla evleneceğim zannediyor. Sonra alıp otele götürüyor ve işini bitiriyorum. Tabi sabaha beni yanında bulursa aşk olsun. Böylece İstiklal Savaşında dedelerimize namuslarını teslim etmeyerek savaşan ninelerinden intikam alıyorum. Sana da birisini ayarlayayım mı?
(moskof mezarligi)
(moskof mezarligi)
- destinyofrock
- Müdavim Üye
- gizrockdumanyk
- [ Dondu Kaldı ]
bazen dünyanın bir kasa oldugunu düşünüyorum. tanrının parasını sakladıgı bir kasa. para biriminin insan oldugu bi evrendeki kucuk bir kasa. tanrının paraya ihtiyacı oldugu zaman buyuk savaşlar, felaketler, olumler oluyo. olenler harcanıyo,kalanlar ise faiz yaratmak için ürüyor.
the dreams in which im dying are the best ive ever had
choose life. choose a job. choose a career. choose a family. choose a fucking big television. choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. choose good health, low cholesterol, and dental insurance. choose fixed interest mortgage repayments. choose a starter home. choose your friends. choose leisurewear and matching fabrics. choose diy and wondering who the fuck you are on a sunday morning. choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit crushing game shows, stuffing junk food into your mouth. choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. choose a future. choose life... but why would i want to do a thing like that?
the dreams in which im dying are the best ive ever had
- herhangi_biri
- Müdavim Üye
- İletişim:
''yaşamın yolu gibi, ölmenin yolunu da kendmz secmelyz'' o halde intihat edebilenler yasamın yolunu secebilenlen, tercihni yapabln insanlr mıdr?
''nedn yaşam sofrasndan karnı doymus bi konuk gbi kalkıp gitmiorz?'' acgözlülk edip sonuna dek yaşamakta direnmek, utanmazlık mı yani?? (nein sonuna dek??)
''nedn yaşam sofrasndan karnı doymus bi konuk gbi kalkıp gitmiorz?'' acgözlülk edip sonuna dek yaşamakta direnmek, utanmazlık mı yani?? (nein sonuna dek??)
-_-MiDineTte-_- hiç bir yıldız yok gökyüzün de ulaşamayacagımız...
- herhangi_biri
- Müdavim Üye
- İletişim:
eline bulaşan kanın parlaklıgı gözlerni kamastırdı Tuna'nın.Kırmızının böyle güzel ışıltılarla insan bedeni içinde dolaşması düsüncesi ne hostu.Belkide inanoglu ve insankızının kırmızı renge olan tutkusu,ölüme kafa tutuşunun bir simgesi olarak ortaya cıkmıstı? kanın rengi sarı veya yeşil olsaydı, tutkunun rengi kırmızı olmayacaktı belki?
''tutkunun rengi kırmızıdır'' diye fısıldadı Tuna
kumral ada-mavi tuna
''tutkunun rengi kırmızıdır'' diye fısıldadı Tuna
kumral ada-mavi tuna
- herhangi_biri
- Müdavim Üye
- İletişim:
- herhangi_biri
- Müdavim Üye
- İletişim:
- herhangi_biri
- Müdavim Üye