Hangi dergileri okursunuz ?
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
hangi dergileri okuyorsunuz?
ben genellikle blue jean ve yüxexes okuyorum bazende dream okuyorum..
- 4eksi1esittir3
- Üye
- drunkeisthian
- Üye
eğer çevremdeki onca marketten biri yüxexes satsa düzenli olarak yüxexes okuucam.. ama olmuo işte 4 5 aydır bi şekilde (bikaç kez gidip ayın son gününde de olsa bulmak,ya da elindeki tek dergiyi almak,5 6 farklı yere gidip birinde diplerde de olsa bulmak gibi..)alıp okuyordum ama iki aydır nereye gitsem dergi yok..üstüne üstlük bni sinir eden tarafı yüxexes dergisi yokmu diince eblek eblek suratıma bakan insanlar..buraya gelmio mu diince de anlamadkları halde eet eet gelmio demeleri ki yaşadığım yer de öle ücra bier diil bursanın baya gelişmiş bi semtinde(ihsaniye) yaşıormm..ve çok sayıda büük market de var kçkleri de ama bitansinde bile 2 aydır bu dergi yok hatta carre4 un içindeki kitapçıya bile sordmm..oraya bile gelmiomşş
içim doluydu bu konuda biraz saptı başlıktan ama gerçektn çk sinirliim bu konuyu görnce de aklıma geldi tekrar..
içim doluydu bu konuda biraz saptı başlıktan ama gerçektn çk sinirliim bu konuyu görnce de aklıma geldi tekrar..
nooldu bitti sandın dimi??bu ses biter mi?kesilir mi bu ses?bu sesi kesmek kolay mı??neden bitsin lahn bu ses??bu ses biter mi lahnn!!!bu ses biter mi lann??
BU KURBAN AŞKI BİTER Mİ LAHN?!?
BU KURBAN AŞKI BİTER Mİ LAHN?!?
Hustler,Playboy....
Geyik bir yana eskiden Roll,Non Serviam ve Şebek okurdum ve eski Lemanyak ama artık lombak ve lemaynyak olarak ayrıldı ve yeni lemanyak çok kötü,lombak ve penguen de iyi olmasına rağmen artık sarmıyor ancak ara sıra alıyorum.Roll hala çıkıyor ama tek tük alıyorum,ne yazık ki efsanevi Şebek dergisi bitti:( Non serviam da bozulmuştu son zamanlarında zaten sonra çıkmamaya başladı.
İşte böyle
Geyik bir yana eskiden Roll,Non Serviam ve Şebek okurdum ve eski Lemanyak ama artık lombak ve lemaynyak olarak ayrıldı ve yeni lemanyak çok kötü,lombak ve penguen de iyi olmasına rağmen artık sarmıyor ancak ara sıra alıyorum.Roll hala çıkıyor ama tek tük alıyorum,ne yazık ki efsanevi Şebek dergisi bitti:( Non serviam da bozulmuştu son zamanlarında zaten sonra çıkmamaya başladı.
İşte böyle
- RapunZelle
- Müdavim Üye
lemanda sıkılhan bölümünden bi bölüm
- Alo, Sıkıl naaber babacım. Ben Çaatay baba, yalıyorum en dibinden Eheh... Ya baksana hocam ne diycem. Benim için bi süre Cesika Lamberti, Latiya Kasta, Sofi Março saklar mısın Bi nevii yataklık edicen yani. İnternet memleket sınırlarına girdiği günden beri biriktirdiğim 987 bin kukuluk dev resim arşivimden bazı parçaları silmeye karar verdim. Silicem ama günahtır yabancıya gitmesin. Bu saydığım afatların bazi bir takım resimleri 4 CD lik bi set halinde senin olsun diyorum ben
- Nooldu hafıza mı doldu, bilgisayarına kuku resmi sığdıramıyo musun?
- Deli misin mevzuu o diil. Kırk terabaytlık kuku resmi saklıycak kadar hafıza yaptım ben kendime. Ancak hassas günler yaşıyoruz, Fransanın yaptığı çağdışılığa kayıtsız kalmamak için fransız mallarına yapılan boykotta benim de tuzum olsun deyerekten adını saydığım fransız hatunlara ait fotoğrafları bilgisayarımdan kaldırmaya karar vermiş bulunuyorum.
- Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
- Mersi. Ay pardon, mersi olmaz, fransızca Pardon Aslında pardon da olmaz lan o da fransadan kapma bi laf Neyse hacı ben daha sonra ararım seni.
- Alo, Sıkıl naaber babacım. Ben Çaatay baba, yalıyorum en dibinden Eheh... Ya baksana hocam ne diycem. Benim için bi süre Cesika Lamberti, Latiya Kasta, Sofi Março saklar mısın Bi nevii yataklık edicen yani. İnternet memleket sınırlarına girdiği günden beri biriktirdiğim 987 bin kukuluk dev resim arşivimden bazı parçaları silmeye karar verdim. Silicem ama günahtır yabancıya gitmesin. Bu saydığım afatların bazi bir takım resimleri 4 CD lik bi set halinde senin olsun diyorum ben
- Nooldu hafıza mı doldu, bilgisayarına kuku resmi sığdıramıyo musun?
- Deli misin mevzuu o diil. Kırk terabaytlık kuku resmi saklıycak kadar hafıza yaptım ben kendime. Ancak hassas günler yaşıyoruz, Fransanın yaptığı çağdışılığa kayıtsız kalmamak için fransız mallarına yapılan boykotta benim de tuzum olsun deyerekten adını saydığım fransız hatunlara ait fotoğrafları bilgisayarımdan kaldırmaya karar vermiş bulunuyorum.
- Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
- Mersi. Ay pardon, mersi olmaz, fransızca Pardon Aslında pardon da olmaz lan o da fransadan kapma bi laf Neyse hacı ben daha sonra ararım seni.
- st_anger_07
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye