dava sonuçlandı galiba? geçen gün televizyonda bununla ilgili bir haber çıkmış. hatta bundan 2 sene önce dergide yaptığımız çekimi yayınlamışlar. eşten dosttan öğreniyorum televizyona çıktığımı...
cmts günü izmir kitap fuarında lombak - penguen - kemik imza günü vardı.tahmin edemiceğim kadar kalabalıktı.4 saat fln bekledik aşağı yukarı.bu kadar beklediğim için kendime de inanamadım ztn
ama sonuç: değdi mi? değdi. sırf umut sarıkaya yla konuşmak için bile bekleyebilirdm o kdr saat
Evet bence de Türkiyenin tartışmasız bir numaralı mizah dergisi.
Selçuk Erdem,Erdil Yaşaroğlu,Yiğit Özgür,Serkan Altuniğne ve Ersin Karabulut..
Altay Öktemin yazılarıda ayrı bi tat katıyo dergiye.Ve sürekli gündemdeki yolsuzluklarla ve Türkiye nin ağlanacak halini kapakta çok iyi anlatıyolar sağolsunlar.
Pazar sevişgenleride süper:)
Ersin Karabulut u okurken ahada beni anlatıyo hissini uyandırır çoğu kişide.Ve çizimi dehşet ötesidir.Bence alanında baya bi sağlam kariyer yapıcak kişi..
Bu aralar rahmetli Oğuz Aral ın avni tiplemesini her hafta farklı Penguen çizerleri çiziyo.
Farklı bi kültür ya Penguen...
ben eskiden beri leman l-manyak ve lombak alıyorum alışkanlık olmuş heralde penguene alışamadım bi türlü ama bu aralar dikkati mi çekiyo artık onuda takip edicem galiba.
yeni dergi çıkarır heralde bu grup uğur ve umut için alıyodum dergiyi bide galip tekin var tabi son zamanlarda çok fazla kalabalıklaşmıştı sayfa yetmiyodu zaten.
bad-dua yazdı:yeni dergi çıkarır heralde bu grup uğur ve umut için alıyodum dergiyi bide galip tekin var tabi son zamanlarda çok fazla kalabalıklaşmıştı sayfa yetmiyodu zaten.
veronique yazdı:Artık Umut Sarıkaya, Ersin Karabulut, Yiğit Özgür, Memo Tembelçizer, Okay Gencer ve Uğur Gürsoy'u bünyesinde barındırmayan dergi
Ee ne kaldı geriye? Kötü olmuş bu ayrılık.
valla gidenlere bakınca öyle diyoruz ama dergide hala selçuk erdem,erdil yaşaroğlu,serkan altuniğne,bahadır baruter gibi isimler var.ben sırf galip tekin için bile alırım dergiyi