kokoloji okuruumm...daa dorusuuuu morjan okuo ben dinliorum (((: okumadan bitirdiim ilk kitap olcaaqq...acaip güsel biþi ya size biþiler soruo verdiinis cevaplara göre tamamen doru olarak (denediim için doru olduunu sölüorum) kiþilinisiin n olduunu sölüoo...toplu olarak yapýldýýnda çok daa zewkli oluoo..bence kitaplýýnýsda kalmasý gereken bi kitap...
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
Rita yazdı:çok eðlenceli biþey o kokoloji bizde yapmýþtýk,epey bi eðlendik,herkese tavsiye edilir
özellikle çizim bölümleri eðlenceli
ya bide gariptirki çizim bölümleri bile doru çýkýoo..bisde eðlenios bayaa..da tüm foyolar ortaya çýkýo..heheh..kýz arkadaþým týrnakladý her tarafýmý saten ((((:
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
Rita yazdı:çok eğlenceli bişey o kokoloji bizde yapmıştık,epey bi eğlendik,herkese tavsiye edilir
özellikle çizim bölümleri eğlenceli
ya bide gariptirki çizim bölümleri bile doru çıkıoo..bisde eğlenios bayaa..da tüm foyolar ortaya çıkıo..heheh..kız arkadaşım tırnakladı her tarafımı saten ((((:
ehehe evt her şey ortaya çıkıyo,çok tehlikeli bi kitap
Rita yazdı:çok eğlenceli bişey o kokoloji bizde yapmıştık,epey bi eğlendik,herkese tavsiye edilir
özellikle çizim bölümleri eğlenceli
ya bide gariptirki çizim bölümleri bile doru çıkıoo..bisde eğlenios bayaa..da tüm foyolar ortaya çıkıo..heheh..kız arkadaşım tırnakladı her tarafımı saten ((((:
ehehe evt her şey ortaya çıkıyo,çok tehlikeli bi kitap
o kitaptakileri ben de kız arkadaşımla yapmıştım..
bi lunapark olayı vardı biliyo musunuz?
benim 30 dakika bekledim sırada
kız 5 dakika...
everybody knows what the blues is all about ;
it's a pain you can't live with
it's a woman you can't live without...