Kitabı okumamışsanız da duymuşsunuzdur kesin, çıktığı anda feci sevilen bir "kendini tanıma" alt yapılı psikoloji kitabı.
Diğer psikoloji kitapları gibi ağır dille yazılmış olmaması, içi tamamen test olması da insanı kendini tanımaya itiyor.
Kokoloji -1'i okumuştum, şimdi Kokoloji-2 çıktı (hayırlı uğurlu olsun ) onu da en kısa zamanda okumaya çalışıcam.
Rita yazdı:Kokoloji-1 i okudum.
O testler,yazımlar çizimlerle çok ilginç bi kitap olmuş.Bir arkadaşınız ile o kitaptakileri uygulamak çok zevkli oluyor.
hele ki soruyu sorup onun bilmediğiniz bi yönünü ortaya çıkarmak daha zevkli
Ben de onu kastediyorum zaten, her şey ortaya çıkıyor, zevkli olan da o
Bi de cinsellik soruları vardı, ben bi arkadaşa öyle bi pislik yapmıştım hiç tahmin etmediğim bişey çıkmıştı çok komikti
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
kozmik_peri yazdı:ki bazen kendinize bile yedirememenize sebep oluyor cevapları.. yok ben öyle değil onun adını söylemeyecektim kem küm haline girmek de cabası
kokoloji - 2yi de bitirdim 2 saat içerisinde =) valla bi aldınız mı bırakamıyorsunuz, birincisi gibi. çok güzel testler var yine. umarım seriyi devam ettirirler.
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
o soruları sevgilinizle çözmek daha da eğlenceli
bazı testleri her ne kadar saçma bulsak ta bazı soruların doğru cevapları sizi oldukça şaşırtabiliyor.
kozmik_peri yazdı:ki bazen kendinize bile yedirememenize sebep oluyor cevapları.. yok ben öyle değil onun adını söylemeyecektim kem küm haline girmek de cabası
evet abnada oldu yok ben sewvmiom artık onu soruya yanlş isimler verdm fln baya eğlenceli
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D