Umut Sarıkaya, Yiğit Özgür, Ersin Karabulut, Memo Tembelçizer, Oky Gencer ve Uğur Gürsoyun Penguenden ayrılıp kurduğu dergi.
Yeni derginin adı şanı belli oldu Uykusuz. Kadroda, malum tayfa dışında; Barış Uygur, Deniz Ensari, Vedat Özdemiroğlu, Yavuz Öztürk, Fırat Budacı, Ender Yıldızhan, Yılmaz Aslantürk ve Engin Günaydın var.
Daha ilk sayı olup yerine oturmadığı için midir bilinmez çok hoşuma gitmedi diyebilirim. Bir tek Yiğit Özgür'ün orada olabilirdim köşesine baya bir güldüm. O köşe aynı tempoda devam ederse sırf onun için bile alabilirim.
ya ben bu dergini ilk sayısını pazartesi günü aldım dün yinemi çıktı ? :S
arkadaşlar ayrıca bu ay kemik dergisini arayıpta bulamayanlara sölüyorum bu ayki kemik lombakın içinde
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D
jonnathan yazdı:Daha ilk sayı olup yerine oturmadığı için midir bilinmez çok hoşuma gitmedi diyebilirim. Bir tek Yiğit Özgür'ün orada olabilirdim köşesine baya bir güldüm. O köşe aynı tempoda devam ederse sırf onun için bile alabilirim.
ben çok sewdim çünkü pengueni alma sebebim olan çizerler uykusuzda (ersin..yiğit..umut..oky) ve son haftalarda penguende bu isimlerde sıradanlaşmaya başlamıştı özeliikle ersin karabulut eski ''formunda'' değildi.. uykusuzda tekrar eski günlerine dönmüş gibi... selçuk erdem .. erdil yaşaroğlu alpay erdem gibi usta karikatüristleri es mi geçiyorsun derseniz dedğim gibi sıradan olmaya başladılar ve yeni bir şey göremiyorum açıkcası.. bu ayrılık bence 2 dergi içinde iyi oldu
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!