lastgsp yazdı:kücücüktüm ama hala hatýrlýorum .. sebnem ferah bugün .. klip bomboþtu hiç biþi yoktuu:)
ya o klip daha kaç senelikki hakan pekerin hey george versene borç diye bi klibi vardý o zamanlar küçük beynimizin aldýgýnca arkadaþlarala hakan peker dansý yapmaya çalýsrdýk þimdi yoda görsem üstüne kusarým çocuklara kötü örnek oluyosun ya hep öyle kalsaydým ya düsünmek bile istemiyorum......
fromhelllll yazdı:nzeih ünen vardı feridun düzagacın yandan yemişi çingene yüregim diye güzel bir paçası vardı
daha demin dream tv de sadece turkce de rastladım bende o klibe.. kucuk kız cok sevimliymis
evet gördüm ben de güzel şarkıydı,hatta en iyi klip ödülü falan almıştı o klip,kral tvden galiba.
bi de yine sadece türkçe de çıktı bu akşam,sibel tüzün ün,rocker olduğu zamanlardan bi klip saçlar rastalı falan,ilginçti.şarkı hiç aklımda kalmamış,hatırlamıyorum adını..
gokchee yazdı:bi de yine sadece türkçe de çıktı bu akşam,sibel tüzün ün,rocker olduğu zamanlardan bi klip saçlar rastalı falan,ilginçti.şarkı hiç aklımda kalmamış,hatırlamıyorum adını..
onu hatırlamıyorum da sibel tuzunun hamamda cekilen bi klibi vardı boyle kadınlar gobek atıyordu.. zaten sonra rock yapmaya basladı, dovme fln yaptırdı o kadın
ya sibel tüzün dedinizde aman bize nasipolur inþallah boyuna da posunada bin maþallah senden gelecek cefalara nazlara sözlere sazlara eyvallah vardý heralde ilk zamanlarýydý sibel tüzünün
ya çok eskiden bi klip vardı her defasında onu izlediğimde daha çok küçük olmama raamen tüylerim diken diken olurdu...
rengin die bi bayan vardı ve kayak falan yapıolardı sevgilisi donarak mı düşerek mi ne bi şekilde ölüodu vs vs vs...
şarkıda duygusal bi şarkıydı
-ağlama gönlüm ahh ağlama sen istedin bunları suç sende suç sevende
-ağlama gönlüm ah ağlama sen yaptın hatalrı değerini öde...
-pes etme gönül ses etme gönül a...
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
simsiyah_85 yazdı:ya çok eskiden bi klip vardı her defasında onu izlediğimde daha çok küçük olmama raamen tüylerim diken diken olurdu...
rengin die bi bayan vardı ve kayak falan yapıolardı sevgilisi donarak mı düşerek mi ne bi şekilde ölüodu vs vs vs...
şarkıda duygusal bi şarkıydı
-ağlama gönlüm ahh ağlama sen istedin bunları suç sende suç sevende
-ağlama gönlüm ah ağlama sen yaptın hatalrı değerini öde...
-pes etme gönül ses etme gönül a...
ewet hatırlıorum...ozan orhon wardı...ortada kuyu war yandan geç fazla takılma meydanda...
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???