Barış Manço
- courtney_hate
- Müdavim Üye
daha 4-5 yaşındaydım adam olucak çocuk vardı.her haftasonu sabahı ailece izlerdik. şimdi o kadar öğretici ve zevkli çocuk programları yok.
sonra belgeselleri vardı. dünya nın ne kadar büyük, insanların ne kadar farklı olduğunu orda öğrendim.şimdi bu tür programlar olsa bile çok küçük bi kesim izliyo
sonra şarkılarını dinledim. en sevdiğim dönence sonra da balböceği. şimdi o kadar kaliteli şarkılar da yok
ıspanak yiyosam sırf senin hatrın içindir.nur içinde uyu barış abi.
sonra belgeselleri vardı. dünya nın ne kadar büyük, insanların ne kadar farklı olduğunu orda öğrendim.şimdi bu tür programlar olsa bile çok küçük bi kesim izliyo
sonra şarkılarını dinledim. en sevdiğim dönence sonra da balböceği. şimdi o kadar kaliteli şarkılar da yok
ıspanak yiyosam sırf senin hatrın içindir.nur içinde uyu barış abi.
barış manço, cem karaca, erkin koray türk rock müziğinin efsane isimleri. bu üç isimi unutmamak ve bilmeyenlerede öğretmek lazım. türk rock müziğinde devrim yapmış neferler bıraktıkları kalıcı eserleriyle var olmaya devam edicekler.
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
- si_keremcem
- Üye
- İletişim:
ama "sanatçı" kavramının ne demek olduğu bilinmeyen bi ülkede unutuluyo işte.yine de bizler onu çok sevdik.özledik.balgam yazdı:babalr unutulmaz...
ben at siqtim kavun siqtim milangaza incir diktim çöp tenekesinde doğdum armut yedim cırcır oldum senden başka benden başka ondan başka bundan başka şundan başka biri oldum
- BarisManco
- Üye
- İletişim:
1958 yılında Galatasaray lisesinde başlayan 40yılı aşkın sanat yaşantısı 300 ün üzerinde beste bi okadar ödül 11 ünvan ve dünya'yı 12 kez turlayan birmodern evliya çelebi...
Japonya'yı ayağa kaldıran rocker....
Olimpia rock fest te sahne alan ilk ve tek türk rocker(altgrubu metallica)
Ne denebilirki...
7'den 77'ye 4*4 Barış Manço....
Japonya'yı ayağa kaldıran rocker....
Olimpia rock fest te sahne alan ilk ve tek türk rocker(altgrubu metallica)
Ne denebilirki...
7'den 77'ye 4*4 Barış Manço....
Barış Manço Rock Derneği Gn. Başkanı
www.barismancorock.org
www.barismancorock.org
- courtney_hate
- Müdavim Üye
- fromhelllll
- Müdavim Üye
- İletişim:
nasýl efsane parçalar býraktý geride yeni neilde onu cowarlarýyla yaþatýyor zaten býraktýgý sarý çizmeli mehmet aga - dönence - nick the chopper - my little darling - gülpembe gibi þarkýlar varken nasýl unutulurki biz ona yetiþtik dinledik eminim cocuklarýmýz hatta torunlarýmýzda onun þarkýlarý ile yetiþecek jameikanýn bob marleyi amerikanýn elvis i varsa bizimde barýþ mancomuz var
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
Kesinlikle katılıyorum...Özellikle Barış Manconun plak şarkılarının bende ayrı bir yeri vardır,Fairground u dinledim, su anda Dragon Flyı dinliyorum ...Cem Karaca sarkılarını nerde duysam durur dinlerim...Erkin Koray tüylerimi diken diken eden ölümcül parçaların sahibi...replica yazdı:barış manço, cem karaca, erkin koray türk rock müziğinin efsane isimleri. bu üç isimi unutmamak ve bilmeyenlerede öğretmek lazım. türk rock müziğinde devrim yapmış neferler bıraktıkları kalıcı eserleriyle var olmaya devam edicekler.
Döv Onları,Filmlerdeki Gibi,Topumu Kestiler,Pestillerini Çıkart Onların...
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
sozlerıne muzıgıne o ıcten gelen gercek samımıyetıne hayran oldugumbır sanatcıydı
turkıye nın dev dıye tabır edılen turkıye nın muzıkal gelısımınde buyuk katkıları olan cok ıyı bır sanatcıydı...
turkıye nın dev dıye tabır edılen turkıye nın muzıkal gelısımınde buyuk katkıları olan cok ıyı bır sanatcıydı...
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
- shadow_girl
- Müdavim Üye
- fromhelllll
- Müdavim Üye
- İletişim:
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- no_fear_15
- Müdavim Üye
bugunde olumunun 8. yıl donumu..
yıllardır muzikleriyle buyudugum, bugun dream tv'de anısına olan programı izledigimde gercekten turkiye'de muzik adına bazı tabuları kırmıs ve buna ragmen yasarken de olumunden sonra da kendini insanlar sevdirmis oldugunu farkettim
oldukten sonra degeri anlasıldı fln denemez asla Barıs Manco'yla ilgili, hep sevildi, hep sevilecek..
yıllardır muzikleriyle buyudugum, bugun dream tv'de anısına olan programı izledigimde gercekten turkiye'de muzik adına bazı tabuları kırmıs ve buna ragmen yasarken de olumunden sonra da kendini insanlar sevdirmis oldugunu farkettim
oldukten sonra degeri anlasıldı fln denemez asla Barıs Manco'yla ilgili, hep sevildi, hep sevilecek..