Bayan vokalli bir grupta vokalin tipi ne kadar onemlidir?
hiç önemli olduğunu düşünmüyorum..bizdeki de bayan ama tapıyoruz hatuna..yani bu biraz da grup iç-ilişkilerine bağlı gibime geliyo..vokal çirkin baba dinlemeyelim diyen de çok vardır eminim ama önemli olan sesse görünüşün önemini sorgulamak gerekmez..
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- herhangi_biri
- Müdavim Üye
- İletişim:
- deathangel--
- Üye
- fromhelllll
- Müdavim Üye
- İletişim:
bayan vokal gruplarda vokalistin güzel olmasý çok önemlidir cünkü bu müziði yeni dinlemeye baþlayan kiþileri çirkin bir bayan vokal cekmez zaten bayan vokalle çalýþmakta çok zordur çalýþmalara geç kalýr kýzarsan küser tabi hepsi için söylemiyorum ama tanýdýgým bayan vokallerin %90 ý öyle ee o kadar kaprisi çekeceksen ekmegini de yemen lazým güzel bir bayan vokali olan grup her zaman için daha kolay iþ bulur bu düþünce diðil gerçek bende böyle olsun istemem gercekten hak eden vokalist olsun isterim ama ..........
- fromhelllll
- Müdavim Üye
- İletişim:
- fromhelllll
- Müdavim Üye
- İletişim:
- si_keremcem
- Üye
- İletişim:
- desperateengel
- Üye
ya böyle bir saçmalıı neden tartışıyorsunuzki bence erkekler için görüntü önemli olsada güzel bişiyi dinlerler ve gerçek düşüncesinide burda hiçbir erkek söylemez bence ne erk vokalin yakışıklılıı nede kız vokalin güzellii önemli sesleri ve o seslerle yorumladıkları şarkıların güzellii önemli dış güzellik ararsam gider aynaya bakarım bir erkekte ararsamda gider nişanlımla uğraşırım bide mesela bizim grubun bateristi kız ve 14yaşında ama tanıyanlar ve bizi dinleyenler ona bayılır ciddi funları var
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
sandranın burnunda ne var yahu bi örnek de cristina scabbia eğer burun istiyosanızlayne yazdı:bence sandra o burunla guano apes vokali yapmışsa tip önemli değildir zaten
ama bunların önemi yok tabi taş gibi sesi var, sözü var, enerjisi var daha ne..
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
http://www.jekyll-und-hyde.de/tops/03_p ... ic_250.jpgMoreThanMost yazdı:sandranın burnunda ne var yahu bi örnek de cristina scabbia eğer burun istiyosanızlayne yazdı:bence sandra o burunla guano apes vokali yapmışsa tip önemli değildir zaten
daha ne olsun bu burunda ki ben daha kemerli hatırlıyordum, belki estetik ameliyat yaptırmıştır. baya oldu kendisini tvlerde göreli...
betterman.
evet, böylece ne görmüs?anlamis?ögrenmis olduk?layne yazdı:http://www.jekyll-und-hyde.de/tops/03_p ... ic_250.jpgMoreThanMost yazdı:sandranın burnunda ne var yahu bi örnek de cristina scabbia eğer burun istiyosanızlayne yazdı:bence sandra o burunla guano apes vokali yapmışsa tip önemli değildir zaten
daha ne olsun bu burunda ki ben daha kemerli hatırlıyordum, belki estetik ameliyat yaptırmıştır. baya oldu kendisini tvlerde göreli...
bir kadinin, erkegin dahil tipi, müzik ile hic ama hic bir bagi yoktur
layne'nin bu güzel aciklamasi icin tesekkür ederim
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
rica ederimselenn yazdı:evet, böylece ne görmüs?anlamis?ögrenmis olduk?layne yazdı:http://www.jekyll-und-hyde.de/tops/03_p ... ic_250.jpgMoreThanMost yazdı: sandranın burnunda ne var yahu bi örnek de cristina scabbia eğer burun istiyosanız
bir kadinin, erkegin dahil tipi, müzik ile hic ama hic bir bagi yoktur
layne'nin bu güzel aciklamasi icin tesekkür ederim
betterman.