Eurovision

Tarzlar, şarkılar, sözler, klipler...
layne
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen layne »

willow_rosenberg yazdı:trt manga,yüksek sadakat ve mvö yü düşünüyomuş.

bi kere manga gtmesin manga hakkında hiç yorum yapamıcam.
yüksek sadakat nedir ya?o cırtlak sesli herifle katılırsak babayı bile zor alırız.
mvö olabilir eğer siyaset yapmazlarsa şarkılarında.

yine aralarında en mantıklısı mvö.
ama pentagram gitsin bana kalırsa.
yüksek sadakat bence de gitmesin otursun oturduğu yerde. ama diğer iki grup arasındaki seçiminde sana katılmıyorum. bence manga örovizyonda mor ve ötesinden daha çok iş yapar.
betterman.

Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ala ala

Mesaj gönderen hi_fi_girl »

ya pentegram neden komik dursun beaa hiç anlamıyorum sizi?? çok ta kral olur
ama toplaşırlarmı acep??? bence çıkmazlar ben olsam çıkmam anasını satim satanist bunlar diyen dayılar teyzeler msj atcaklar noldu ???
hani kayıp gençliktik biz???
gitmem yani
yüksek sadakat çıksın bence
solistin sesi güzel
sadece adapte sorunu yaşıyor
lütfen hakkını yemeyelim
yada yapıcı eleştiriler yapalım

Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ala ala

ya pentegram neden komik dursun beaa hiç anlamıyorum sizi?? çok ta kral olur
ama toplaşırlarmı acep??? bence çıkmazlar ben olsam çıkmam anasını satim satanist bunlar diyen dayılar teyzeler msj atcaklar noldu ???
hani kayıp gençliktik biz???
gitmem yani
yüksek sadakat çıksın bence
solistin sesi güzel
sadece adapte sorunu yaşıyor
lütfen hakkını yemeyelim
yada yapıcı eleştiriler yapalım

just_an_angel
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen just_an_angel »

bencede akıllıca eleştriler yapalım..siyasi ve ticari işlerin karıştığı bir şarkı yarışmasına bizim bir tane metal grubumuz pentagram gitsin diyorsunuz..1. olamazsa bu ülke pentagram ı aşağılar küçük düşürür ben biliyorum...pentagramı kendini bilmez yazarların yorumcuların ve bu saçma yarışmanın oyuncağı yapamayız dimi..yüksek sadak katılsın güzel..manga olabilir...ama pentagram demeyin ya yapmayın Allah aşkına :-D
ayrıca komik değil bencede ama saçma,yalnış,gereksiz :023

Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

just_an_angel yazdı:bencede akıllıca eleştriler yapalım..siyasi ve ticari işlerin karıştığı bir şarkı yarışmasına bizim bir tane metal grubumuz pentagram gitsin diyorsunuz..1. olamazsa bu ülke pentagram ı aşağılar küçük düşürür ben biliyorum...pentagramı kendini bilmez yazarların yorumcuların ve bu saçma yarışmanın oyuncağı yapamayız dimi..yüksek sadak katılsın güzel..manga olabilir...ama pentagram demeyin ya yapmayın Allah aşkına :-D

tamam yaw pentegram gitmesin haklısın :oops: en azından yüksek sadakat konusunda anlaşıyoruz :015

Kullanıcı avatarı
morcu
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen morcu »

hi_fi_girl yazdı:
just_an_angel yazdı:bencede akıllıca eleştriler yapalım..siyasi ve ticari işlerin karıştığı bir şarkı yarışmasına bizim bir tane metal grubumuz pentagram gitsin diyorsunuz..1. olamazsa bu ülke pentagram ı aşağılar küçük düşürür ben biliyorum...pentagramı kendini bilmez yazarların yorumcuların ve bu saçma yarışmanın oyuncağı yapamayız dimi..yüksek sadak katılsın güzel..manga olabilir...ama pentagram demeyin ya yapmayın Allah aşkına :-D

tamam yaw pentegram gitmesin haklısın :oops: en azından yüksek sadakat konusunda anlaşıyoruz :015
pantregam türkiye de iyi guruptur ancak,asla dünya çapında iyi birderece kazanamaz.

eğer türkiyeden gurp gitecekse duman yada mor ve ötesi gitsin.en eski guruplar onlar çünki,

Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

morcu yazdı:
hi_fi_girl yazdı:
just_an_angel yazdı:bencede akıllıca eleştriler yapalım..siyasi ve ticari işlerin karıştığı bir şarkı yarışmasına bizim bir tane metal grubumuz pentagram gitsin diyorsunuz..1. olamazsa bu ülke pentagram ı aşağılar küçük düşürür ben biliyorum...pentagramı kendini bilmez yazarların yorumcuların ve bu saçma yarışmanın oyuncağı yapamayız dimi..yüksek sadak katılsın güzel..manga olabilir...ama pentagram demeyin ya yapmayın Allah aşkına
ayrıca komik değil bencede ama saçma,yalnış,gereksiz

tamam yaw pentegram gitmesin haklısın :oops: en azından yüksek sadakat konusunda anlaşıyoruz
pantregam türkiye de iyi guruptur ancak,asla dünya çapında iyi birderece kazanamaz.

eğer türkiyeden gurp gitecekse duman yada mor ve ötesi gitsin.en eski guruplar onlar çünki,
en eski gruplar?duman ve mvö :-D
canım cigerim kaan daha sümüklü burnuyla sokakta top oynarken pentAgram çatır çutur metal yapıyodu bu ülkede :010
ayrıca pentAgram bu ülkeyi temsil edebilecek en iyi gruptur..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...

Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ya pentegram yurtışında babalar gibi temsil eder bizi sorun değil de az önceki arkadasın dediği gibi es kaza kaybederlerse tr biliyosunuz büyütülerde dallatıp budaklatırlarda budaklatırlar aman.... :016
hem neden temsil edemesin pentegram yaa illa yabancı sound mu gerekiyo en ii olmak için tekdüze olmak demekmi oluyor biz onların sound unu kabullenip beğeniyoruz onlarda bizim sound umuzu kabullenirler merak etmeyin ayrıca çokta güsel bir tarzları var hayran kitleleri bile oluşur diye düşünüyorum ben

Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

morcu yazdı:
hi_fi_girl yazdı:

ayrıca ne dünyası naptın yaf??? eurovision diyoruz worldvision deil :P

Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

bencede arkadaşlar pentagram olmazzz,onların değerlerini anlamazlar şimdikilerr boşuna yıpratmayalım adamlarıı ,şimdilerdeki daha güncel birileri gidebilr
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...

Kullanıcı avatarı
Edmond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Edmond »

şu eurovision un canım ülkeme reklam katkısı olmasa hiç tenezzül edilmemesi taraftarıyım.yoksa bariz bir şekilde ülkeler arası taraf tutma olayı vardır.bunu bile bile neden hala oturaklı bir sistem getirlmez anlamam.neyse madem katılacağız bence daha çok trend olabilecek tarzlarda adaylığımızı koymalıyız.mesela neler olabilir?

1- 80's
2- trance
3- chillout
4- punk ,punk rock
5- metal(tabi burada tekrar lordi gibi bir grupla değilde, melodik death metal , doom gibi daha farklı türler denenmeli)

tabi tarz olayının yanında ortaya konulacak grubun ya da şarkıcının seçilmesi de önemli.bir kere pentagram olmaz.yani olmasa iyi olur.birinci olsalar bile sevinemem.manga,çilekeş gibi kopya grupları hiç denememekte yarar var.

Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

yüksek sadakat olsun arkadaslar gelin anlaşalım:)

tamam tamam küfretmeyin yaf :) :P

Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen simsiyah_85 »

Edmond yazdı:şu eurovision un canım ülkeme reklam katkısı olmasa hiç tenezzül edilmemesi taraftarıyım.yoksa bariz bir şekilde ülkeler arası taraf tutma olayı vardır.bunu bile bile neden hala oturaklı bir sistem getirlmez anlamam.neyse madem katılacağız bence daha çok trend olabilecek tarzlarda adaylığımızı koymalıyız.mesela neler olabilir?

1- 80's
2- trance
3- chillout
4- punk ,punk rock
5- metal(tabi burada tekrar lordi gibi bir grupla değilde, melodik death metal , doom gibi daha farklı türler denenmeli)

tabi tarz olayının yanında ortaya konulacak grubun ya da şarkıcının seçilmesi de önemli.bir kere pentagram olmaz.yani olmasa iyi olur.birinci olsalar bile sevinemem.manga,çilekeş gibi kopya grupları hiç denememekte yarar var.
dediklerin güselde
manganın kopya oldunaa da inanrırım fakat çilekeşe bence kopya denmemeli... :)
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!

Kullanıcı avatarı
Edmond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Edmond »

simsiyah_85 yazdı:
Edmond yazdı:şu eurovision un canım ülkeme reklam katkısı olmasa hiç tenezzül edilmemesi taraftarıyım.yoksa bariz bir şekilde ülkeler arası taraf tutma olayı vardır.bunu bile bile neden hala oturaklı bir sistem getirlmez anlamam.neyse madem katılacağız bence daha çok trend olabilecek tarzlarda adaylığımızı koymalıyız.mesela neler olabilir?

1- 80's
2- trance
3- chillout
4- punk ,punk rock

dediklerin güselde
sana saygı duyarım ama bence öyle.

Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

simsiyah_85 yazdı:

1- 80's
2- trance
3- chillout
4- punk ,punk rock

dediklerin güselde
katılıyorum :006

Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Edmond yazdı:
simsiyah_85 yazdı:

1- 80's
2- trance
3- chillout
4- punk ,punk rock

dediklerin güselde
konun dışına çok sapmak da istemiorum aslında :) ama bende senin görüşüne saygı duyuyorum ve yorumlarından ötürü takdir ediyorum..
sadece bişei merak ettim tama manga kopya orası kesin (lp vs..) fakat çilekeşi hani benzettiğin yada kopyası olduunu düşüdüğün grup hangisi sadece merakımdan ben çünkü seviorum onları sadece öğrenmek, bilmek isterdim :006

ya cidden çilekeş güsel temsil ederdi bence :)
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!

Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

simsiyah_85 yazdı:
Edmond yazdı:
simsiyah_85 yazdı: dediklerin güselde
konun dışına çok sapmak da istemiorum aslında :) ama bende senin görüşüne saygı duyuyorum ve yorumlarından ötürü takdir ediyorum..
sadece bişei merak ettim tama manga kopya orası kesin (lp vs..) fakat çilekeşi hani benzettiğin yada kopyası olduunu düşüdüğün grup hangisi sadece merakımdan ben çünkü seviorum onları sadece öğrenmek, bilmek isterdim :006

evet görkemin ses kalitesi çok yüksek 8)

Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

hi_fi_girl yazdı:evet görkemin ses kalitesi çok yüksek 8)
çilekeşin sahnesi de çok ii bence öle bi platformda baya coşturulardı izleyenleri zıplamaları, haraketleri vs herşeyiyle ii olabilirdi...
gibi gelio :)

Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

evet hemde ne kadar tepinirse tepinsin görkem bomuyor sesini ve aynı şekilde devam ediyor nefesi yetmesede bozuntuya vermiyor 8) sahne anlamında da deneyimliler
hemende sattım yuksek sadakatı:d
ya offf
1-duman {bu arada kaan teslim oldumu birliğe??}
2-çilekeş
3-yuksek sadakat
tamam son kararım!!!!!!!!

Kullanıcı avatarı
Edmond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Edmond »

simsiyah_85 yazdı:
Edmond yazdı:
simsiyah_85 yazdı: dediklerin güselde

evet türkiye sınırları içinde bir yarışma olsa çilekeş tutar.çilekeş kötü müzik yapıyor gibi de bir tutumum yok.burada sorun sadece eurovision a gitmese iyi olur çünkü avrupalı zaten çilekeşin şeklinde grupları zaten iyi biliyor.ayrıca burada çıkıp çilekeş şu gruba benziyor demek istemiyorum.genel bir benzerlik var.yani yeniye açık değil.yeniye açık değilse üretken değildir.çilekeş senin ruh haline faydalı olabilir ama bu senin kendi seçiminle alakalıdır.
mesela şimdi açtım bir çilekeş parçası dinledim.(bak başkası olsa yapmam :P ) şu y.o.k. parçasının girişi biraz like a stone a benziyor.daha ilerilerde de biraz be quiet and drive a benziyor.(özellikle 1:47 den sonrası) tabi bu tamamen bir benzerlik.çilekeş te diğer gruplar gibi kendi istediklerini yapmaya çalışan yurdum gruplarından biri.fakat dünya klansmanında o kadar ileriye gidebileceklerini sanmıyorum.gerçi eurovisiona girip birinci olmaları bile benim bu fikrimi değiştirmez.ben üretkenliğe ve çeşitliliğe bakar ,oturur zevkli bir şekilde müziğimi dinlerim.

Kullanıcı avatarı
Edmond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Edmond »

simsiyah_85 yazdı:
Edmond yazdı:
simsiyah_85 yazdı: konun dışına çok sapmak da istemiorum aslında :) ama bende senin görüşüne saygı duyuyorum ve yorumlarından ötürü takdir ediyorum..

ya cidden çilekeş güsel temsil ederdi bence
evet türkiye sınırları içinde bir yarışma olsa çilekeş tutar.çilekeş kötü müzik yapıyor gibi de bir tutumum yok.burada sorun sadece eurovision a gitmese iyi olur çünkü avrupalı zaten çilekeşin şeklinde grupları zaten iyi biliyor.ayrıca burada çıkıp çilekeş şu gruba benziyor demek istemiyorum.genel bir benzerlik var.yani yeniye açık değil.yeniye açık değilse üretken değildir.çilekeş senin ruh haline faydalı olabilir ama bu senin kendi seçiminle alakalıdır.
mesela şimdi açtım bir çilekeş parçası dinledim.(bak başkası olsa yapmam :P ) şu y.o.k. parçasının girişi biraz like a stone a benziyor.daha ilerilerde de biraz be quiet and drive a benziyor.(özellikle 1:47 den sonrası) tabi bu tamamen bir benzerlik.çilekeş te diğer gruplar gibi kendi istediklerini yapmaya çalışan yurdum gruplarından biri.fakat dünya klansmanında o kadar ileriye gidebileceklerini sanmıyorum.gerçi eurovisiona girip birinci olmaları bile benim bu fikrimi değiştirmez.ben üretkenliğe ve çeşitliliğe bakar ,oturur zevkli bir şekilde müziğimi dinlerim.
cevap verdiğin için teşekkür ederim :006
bu kadar mütevazi olma.eleştir beni.:)

Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Edmond yazdı:
simsiyah_85 yazdı:
Edmond yazdı:evet türkiye sınırları içinde bir yarışma olsa çilekeş tutar.çilekeş kötü müzik yapıyor gibi de bir tutumum yok.burada sorun sadece eurovision a gitmese iyi olur çünkü avrupalı zaten çilekeşin şeklinde grupları zaten iyi biliyor.ayrıca burada çıkıp çilekeş şu gruba benziyor demek istemiyorum.genel bir benzerlik var.yani yeniye açık değil.yeniye açık değilse üretken değildir.çilekeş senin ruh haline faydalı olabilir ama bu senin kendi seçiminle alakalıdır.
mesela şimdi açtım bir çilekeş parçası dinledim.(bak başkası olsa yapmam ) şu y.o.k. parçasının girişi biraz like a stone a benziyor.daha ilerilerde de biraz be quiet and drive a benziyor.(özellikle 1:47 den sonrası) tabi bu tamamen bir benzerlik.çilekeş te diğer gruplar gibi kendi istediklerini yapmaya çalışan yurdum gruplarından biri.fakat dünya klansmanında o kadar ileriye gidebileceklerini sanmıyorum.gerçi eurovisiona girip birinci olmaları bile benim bu fikrimi değiştirmez.ben üretkenliğe ve çeşitliliğe bakar ,oturur zevkli bir şekilde müziğimi dinlerim.
cevap verdiğin için teşekkür ederim
bu kadar mütevazi olma.eleştir beni.:)
estaf. ne die eleştirim ki o senin düşüncen, senin doğrun :) hem ben eleştirsem de neye yararki her zaman o senin doğrun olarak kalıcak...
ama çok istiosan bu başlık uygun deil bu konu için en azından çilekeş başlıından olabilir fakat gerçekten gereği yok. insanların düşünceleirne saygı duyulması lazım fikir ayrılıkları illa ki olur ;)
önemli olan bunun nasıl dile getirildiği :P

ysseulb
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen ysseulb »

:010 :010 :010 :010 :010

neyse sıkıldım ben bu yarısmadan artık..geriyor beni bitsede kurtulsak=) Finliler nasıl göturdu işi ama içimin yağları eridi metal müzik diyince zaten soguk ülke insanları bir numara...gercı ne kadar metaldi tartısılır ama her neyse...sonuç olarak sıkıldım artık kazandık bir kerede zaten o duyguyuda tattık yeter gari=)

Kullanıcı avatarı
Rita
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Rita »

yüxexes te güven erkal söyledi şimdi
pentagram üyesi hakan a
eurovision'a katılıp katılmama durumu sorulmuş
öyle yarışmalarda bulunmak istemeyiz yanıtı gelmiş hakan'dan..
myspace.com/the_rita

Kullanıcı avatarı
fromhelllll
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fromhelllll »

normaldir öyle demesi sonuçta herkesin kendi müziði en iyisidir kendince ne yarýþtýrýyosun sen kavun karpuz diil ki buyuklukle ölçelim