bi albüm için iyi bi şarkı ama evet yarışmada ne derece başarılı olur bilemicem...
umarım olur
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
yok şarkı o kadar kötü diil ben beğendim şahsen ama ne biliim dediim gibi umarım...
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
herkes aynı kanıda galiba.normal de iyi şarkı ama yarışma için olmaz bence de.türkçe anlamlı bişeyler yapsalarda dinleyenler bişi anlamıcak.türkçe olsun ama türkçe de ancak çakkıdı tarıznda yada oynama şıkıdım tarzında şarkılar dikkat çeker.bu değil..
Yarışma için pek umutlu değilim bu şarkıdan , ama açıkcası Eurovision'un dandik bir yarışma olduğunu ve Mor ve Ötesi gibi bir grubun bu yarışmada yer almasının başından beri hata olduğunu düşünüyorum. Önemli olan onların yarışma için hoppala bir şarkı yapması değil, kendi benliklerini kaybetmemeleriydi ki bunu başarmışlar.
Gruplara ayıracaklarmış... Yani birbirine iki eli kanda olsa dahi oy veren ülkeler aynı zamanda yarışmayacak.. Ama bunu yarı final için mi dediler ne dediler tam takip etmedim...
Şarkı güzel fakat derece alması çok zor bence..
şarkı güzel. ama bu şarkıbize göre. bizim soundumuzu taşıyor. mor ve ötesi'ni biz tanıyoruz onlar bilmişyor. ya zaten tartışmayalım böyle konuları gerek yok. örovizyon kim oluyor ya! biz beğenelim gerisi hikaye.
Edmond yazdı:şarkı güzel. ama bu şarkıbize göre. bizim soundumuzu taşıyor. mor ve ötesi'ni biz tanıyoruz onlar bilmişyor. ya zaten tartışmayalım böyle konuları gerek yok. örovizyon kim oluyor ya! biz beğenelim gerisi hikaye.
budur
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
Edmond yazdı:şarkı güzel. ama bu şarkıbize göre. bizim soundumuzu taşıyor. mor ve ötesi'ni biz tanıyoruz onlar bilmişyor. ya zaten tartışmayalım böyle konuları gerek yok. örovizyon kim oluyor ya! biz beğenelim gerisi hikaye.
Katılıorum. Eurovision yarışması benim için bir referans değil. Şarkı MVÖ'nün çizgisi göze alındığında çok üst sıralara oynamaz bence, ama güzel kesinlikle. Esas ben şarkının klibinden söz etmek istiorum. Bence bu klip bizim popüler kültürümüzün en iyi ürünlerinden biri olmuş. Görüntüler efektler ve kompozisyon çok başarılı ve son derece yaratıcı. Klibin arkasındaki ekibin eline ruhuna sağlık diorum yani. MVÖ'de böyle bi klip kendilerine nasip olduğu için çok şanslı...
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
Ben yarışma gecesi için planladıkları sahne gösterisini merak ediyorum..
Söylediklerine göre, tasarladıkları şeyi yaparlarsa, diskalifiye edilseler bile umurlarında olmayacakmış.. O sorun değil zaten de, diskalifiyelik ne olabilir onu büyük bir merakla bekliyorum..
endoplazmikjan yazdı:"bizde diğer gruplar gibi sexy şovlar yok ama eminim bize izleyen bayanlara çok sexy geliyoruz" gibi bişi sölemişler bugün okudum (:
hahahaha o bakışlarıyla deimi kısıyo böyle bi etkilemeye calısıyodu falan..arkada zıpzıp bi tip..komik.
mor ve ötesi kendine şarkı yapmış bence eurovision'a diil.
eurovision şov istiyo bu bariz. bayaa da şov kasmış millet.. ilk 10 a falan girersek iyi yani..