Site Hakkında Öneri ve Istekler
Site Hakkında Öneri ve Istekler
site hakkinda öneri ve isteklerinizi ayri ayri basliklarda acmak yerine tek bir bölüm altinda toplamak daha iyi olacagini dusundum.
böylelikle kimse daha önce yazilmis bir istegi tekrarlamak durumunda kalmaz.
unutmayin ki öneri ve elestirileriniz bizim icin önemlidir.
böylelikle kimse daha önce yazilmis bir istegi tekrarlamak durumunda kalmaz.
unutmayin ki öneri ve elestirileriniz bizim icin önemlidir.
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
- demakrotive
- Müdavim Üye
+1..endoplazmikjan yazdı:şu anda anasayfanın yukarsında da yer alan ufak çaplı ödüllü yarışma tarzı olayların dewamlı olması çok hoş olur..
çok güzel düşünülmüş..
devamını dileyerek...
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
sol ustte yer alan _ac muzıgın sesını_ yerıne _ac muzıgının sesını_ die olsa sanki daa ii gibi olur.bu sadece benım fıkrım olur yada olmaz ben soledım.tamam muzık ne kadar evrensıldır desekde ıcınde bırasda olsa bencıllıkde yok mu.olaya farklı bı yaklasım getırmek ıstedım sadece bu ...
sımdı ıkı sehır arasında mekık dokuyorum...
benim bildiğim birçok sitede halen devam ediyor bu iş..yasaklansa onlarda yapamazdı heralde ama konu hakkında tam bir bilgim yok.jonnathan yazdı:online radyoyu bende soylemistim zamanında ama bildigim kadarıyla o isler biraz karısık buaralar...mü-yap onada karısır oldu ve yasaklandı sanırım...wolfali yazdı:+sitemizin online bir radio'su olsa fena da olmaz hani
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
forumlarda konusuluyor ama ne kadar dogru bilinmez...wolfali yazdı:benim bildiğim birçok sitede halen devam ediyor bu iş..yasaklansa onlarda yapamazdı heralde ama konu hakkında tam bir bilgim yok.jonnathan yazdı:online radyoyu bende soylemistim zamanında ama bildigim kadarıyla o isler biraz karısık buaralar...mü-yap onada karısır oldu ve yasaklandı sanırım...wolfali yazdı:+sitemizin online bir radio'su olsa fena da olmaz hani
sleeping with the earth my dying bride
sağ tarafta ne güzel son eklenen fotolar yayınlanıyodu yine yayınlansın o da bi eğlencedir yani diilmi arkadaşlar
insanlık, okadar hızlı büyüyordu ki ; Tanrıyla boy ölçüşmeye kalkıştı ve Tanrı ; çocuklarından utandı... Önce yağmurla yıkadı pisliklerinden arıttı sonra güneşinde yaktı maskelerini çıkarttı ve yer yü
öyle bir karar alınacaktı, haberi ortalıklarda dolanıyordu. alındı mı alınmadı mı bilmiyorum ama alınsa bile sadece yerlileri apsayacak bir karar olacaktı, bence o durumun kesinliği anlaşılana kadar yabancı müzik çalan bir radyomuz olabilirjonnathan yazdı:forumlarda konusuluyor ama ne kadar dogru bilinmez...wolfali yazdı:benim bildiğim birçok sitede halen devam ediyor bu iş..yasaklansa onlarda yapamazdı heralde ama konu hakkında tam bir bilgim yok.jonnathan yazdı:online radyoyu bende soylemistim zamanında ama bildigim kadarıyla o isler biraz karısık buaralar...mü-yap onada karısır oldu ve yasaklandı sanırım...
betterman.
varsın olsun o zamanlayne yazdı:öyle bir karar alınacaktı, haberi ortalıklarda dolanıyordu. alındı mı alınmadı mı bilmiyorum ama alınsa bile sadece yerlileri apsayacak bir karar olacaktı, bence o durumun kesinliği anlaşılana kadar yabancı müzik çalan bir radyomuz olabilirjonnathan yazdı:forumlarda konusuluyor ama ne kadar dogru bilinmez...wolfali yazdı: benim bildiğim birçok sitede halen devam ediyor bu iş..yasaklansa onlarda yapamazdı heralde ama konu hakkında tam bir bilgim yok.
sleeping with the earth my dying bride
- antidepresan
- Müdavim Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
online radyo kesinlikle mükemmel bir fikir..!jonnathan yazdı:online radyoyu bende soylemistim zamanýnda ama bildigim kadarýyla o isler biraz karýsýk buaralar...mü-yap onada karýsýr oldu ve yasaklandý sanýrým...wolfali yazdı:+sitemizin online bir radio'su olsa fena da olmaz hani
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
:) cok iyi yakalamissin ama; -ac muzigin sesini- derken orada o anlam gizliydi. yani dogrudan bir tarz ya da sarki vurgulanmamis, kendi dinlediginiz muzigin sesi söylenmek istemistir.dmnlik yazdı:sol ustte yer alan _ac muzıgın sesını_ yerıne _ac muzıgının sesını_ die olsa sanki daa ii gibi olur.bu sadece benım fıkrım olur yada olmaz ben soledım.tamam muzık ne kadar evrensıldır desekde ıcınde bırasda olsa bencıllıkde yok mu.olaya farklı bı yaklasım getırmek ıstedım sadece bu ... :002
2 tane önerim olacak;
1-)mod ve dj(radyomuz olursa tabi) seçimlerinin demokratik gerçekleşmesini öneriyorum..
mesela 2-3 kişiyi trimpot önersin onlar üyeler tarafından oylansın..
oylamaya katılmak için bir mesaj sayısı sınırı da olabilir.(oylamaya 2 nickle katılım olmaması için)
2-)müdavim üye olabilmek için müzik konularına attığı mesajlar esas alınsın..
çünki burası bir müzik sitesi.müzikten anlamayanların müdavim üye,müzikle yatıp kalkan arkadaşlarımızın normal üye olması benim gıcığıma gidiyor..
((bunlar benim nacizane 2 önerimdir.. ne kadar kaale alınırı bilemem.. ))
1-)mod ve dj(radyomuz olursa tabi) seçimlerinin demokratik gerçekleşmesini öneriyorum..
mesela 2-3 kişiyi trimpot önersin onlar üyeler tarafından oylansın..
oylamaya katılmak için bir mesaj sayısı sınırı da olabilir.(oylamaya 2 nickle katılım olmaması için)
2-)müdavim üye olabilmek için müzik konularına attığı mesajlar esas alınsın..
çünki burası bir müzik sitesi.müzikten anlamayanların müdavim üye,müzikle yatıp kalkan arkadaşlarımızın normal üye olması benim gıcığıma gidiyor..
((bunlar benim nacizane 2 önerimdir.. ne kadar kaale alınırı bilemem.. ))
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
- courtney_hate
- Müdavim Üye