içki içmem genel olarak!sadece yazları bi kaç kez kafama eserse!2 kere fln sarhoş oldum!ama öle kendimden geçmedim.çakır keyif işte!bence insanlar (aşırıya kaçmamak şartıyla)hayatta yaşayabildiği her duyguyu yaşamalı...sarhoş olmak güselmiş .hiçbşeyi takmıosun falan hatta uzun zaman cesaret edemediim bişeyi yapmıştım o akşam!hernese içmek güsel,sarhoş olmak da ama bana göre değil...!kolay kolay bidaha da içmem
kozmik_peri yazdı:gecen haftalardan birinde ilk defa içtiğim için kustum bi mekanda.. ondan sonra daha içmedim bekliyorum ramazan sonrası patlama yapıcam
varmı ötesiiiii!içiceksin tabi yaa hemde domuz gibi iççeksin sabah kalktığında başının ağrısından geberceksin hatta ağzındaki iğrenç tattan ve kendi kokundan tiksinceksin tadı böyle çıkıo....daha dün götürdüm rakıyıı İZMİRLİYİM EZELDEN AĞZIM ŞAŞMAZ TEKELDEN heheeeh
alkolik hareket engellenemez için sýzýn kusun sarhoþ olun
sarhoþluk iidir ama sarhoþla dalga geçilmesi daha iidir özellik le o sarhoþ bir arkýnýz sa her istediðinizi sorup yanýtýný alabilirsiniz istemsiz olarak size doðru cvbý verecektir zaten
Çaydanlýk Kulpsuz olurmu Marine Medic siz olurmu Arbiterler Dondursada Firebat ler yakar beni.....
Çirkin Kadýn Yoktur Az Vodka Vardýr...
şuan deli gibi içip sarhoş olmak istiyorum ama maalesef ben sarhoş olamıyorum daha çok ayılıyorum bi sorun var sanırım
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
flake01 yazdı:alkolik hareket engellenemez için sızın kusun sarhoş olun
sarhoşluk iidir ama sarhoşla dalga geçilmesi daha iidir özellik le o sarhoş bir arkınız sa her istediğinizi sorup yanıtını alabilirsiniz istemsiz olarak size doğru cvbı verecektir zaten
sen hiç bi sarhoşla uğraşmadın galiba uğraşsaydın sarhoşla konuşmaktan nefret ederdim hele bide öpücem die tutturuolar deliriorum
Ööle sarho$ olsmki.. Bir an seni unutsam.. Unutsam o günleri.. Yarınları untsam.. Ööle sarho$ olsamki.. Bir daha ayılmasam.. Her$ey bi rüya olsa.. Unutarak uyansam..............
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
haftalık vizelerimi başarıyla atlattığım için bugün içinde bulunacağım durum. dertlerin de etkisi var tabi. ama ben vizelerin iyi geçmesi ağırlıklı içeceğim.
şarap+bira+votka(tekel)+viski+tekila....!
bunları içtikten sonra ayakta kalabilen benim gibi bi midesiz daa varmı ¿¿ ( itiraf ediorumn ertesi gün başımn ağrısından geberdim )