İdol Aldığınız İnsanlar?
- orphanedland_x
- Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
Yaptıkları işlerde çok başarılı olmalarına rağmen ülkeleri ve insanları için bunları erteleyip mücadele insanları... idol almak olarak değil ama yaşamlarını incelemek beni çok mutlu ediyor. Ülkem için Mustafa Kemal buna bir örnek. Ben Che'yi idol almam ama mesela MOTORSİKLET GÜNLÜĞÜ filmini izlediğiniz zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
İnsanların insanları değil yalnızca eşyaları yönettiği bir toplum için...
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim:
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
sen bulamadın mı senin yokmu idolün hı?balgam yazdı:olum başka bi idol bulamadın mi beni idol olarak görebilrsin ya onun yerine adolf hitlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanmıorum lolbloodline666 yazdı:ADOLF HİTLER
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
var annejim olmas mı benim de var hemen söliim benim idolüm lise 2 de faik die bi çocuk var çocuk il birincisi olmuş onu idol almaya krar verdim artık lolbloodline666 yazdı:sen bulamadın mı senin yokmu idolün hı?balgam yazdı:olum başka bi idol bulamadın mi beni idol olarak görebilrsin ya onun yerine adolf hitlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanmıorum lolbloodline666 yazdı:ADOLF HİTLER
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
- bloodline666
- Müdavim Üye
faiki ne yapacan beni al onun yerine burada da aynı başarıları yakalamış bir adam var cok ayıpbalgam yazdı:var annejim olmas mı benim de var hemen söliim benim idolüm lise 2 de faik die bi çocuk var çocuk il birincisi olmuş onu idol almaya krar verdim artık lolbloodline666 yazdı:sen bulamadın mı senin yokmu idolün hı?balgam yazdı: olum başka bi idol bulamadın mi beni idol olarak görebilrsin ya onun yerine adolf hitlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanmıorum lol
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
sende mi il birncisisin lolbloodline666 yazdı:faiki ne yapacan beni al onun yerine burada da aynı başarıları yakalamış bir adam var cok ayıpbalgam yazdı:var annejim olmas mı benim de var hemen söliim benim idolüm lise 2 de faik die bi çocuk var çocuk il birincisi olmuş onu idol almaya krar verdim artık lolbloodline666 yazdı: sen bulamadın mı senin yokmu idolün hı?
- bloodline666
- Müdavim Üye
il birincisi önemli değil sen il birincisi istiyorsan oooooooooo cok var oralarda buralarada okuyanbalgam yazdı:sende mi il birncisisin lolbloodline666 yazdı:faiki ne yapacan beni al onun yerine burada da aynı başarıları yakalamış bir adam var cok ayıpbalgam yazdı: var annejim olmas mı benim de var hemen söliim benim idolüm lise 2 de faik die bi çocuk var çocuk il birincisi olmuş onu idol almaya krar verdim artık lol
valla biz sınıfçek faiki örnek aldık türkçeci bile çok sefio (ben kıskanıom ama onu)lolbloodline666 yazdı:il birincisi önemli değil sen il birincisi istiyorsan oooooooooo cok var oralarda buralarada okuyanbalgam yazdı:sende mi il birncisisin lolbloodline666 yazdı: faiki ne yapacan beni al onun yerine burada da aynı başarıları yakalamış bir adam var cok ayıp