İşte bunu seviyorum!
- PUNKY_SPuTniK
- Müdavim Üye
- İletişim:
saat 6 30 da nescafeyle çizi veya burçak bisküit yemeyi..
daha dün annemizin cüzdanını çalarken okul duvarlarına grafity yaparken şimdi anarşist olduk sokakları doldurduk. sevinçliyiz hepimiz polislerden kurtulduk..!
www.mahlukat.com punk webzine
www.mahlukat.com punk webzine
- bloodline666
- Müdavim Üye
- whatsername
- Müdavim Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
hani mini hüppen
En son smG tarafından 02 Eyl 2009 09:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz, güneşin zaptı yakın!
Güneşi zaptedeceğiz, güneşin zaptı yakın!
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
ailemi, aşkitomu, magnumu, magnumun dondurmasına dudaklarımı değdirdiim anda "ruhum"un dudaklarına dokunuyomuşum gibi verdiği hissi, galatasaray ı, MetallicAyı, demir demirkan ı, evimi, odamı, fotoğraflarımı, fotoğraf çekmeyi, birayı, tuvalate gitmeyi ve sonrasında aldığım o deli zevki, mum eriterek yaptıım şamdanları, taximi, dorock barı, kavgalarımı, çocukluğumu, hayatımda olan herşeyi ve en önemlisi kendimi çok seviyorum....
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
- fearlessboy
- Üye
dogumgünümü seviorum...bideee cumartesi günleri evde kimse olmamasını sewiorummm
En son addo tarafından 31 Tem 2006 11:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bildigim birşey warsa hiç birşey bilmedigimdir.....
- desperateengel
- Üye